Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezent skiny

zeppo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzięki.

A ile mniej więcej mnie to wyniesie? (bo rozumiem że wymieniają się za inne skiny)

Za Dragon Lore? Kilka/Kilkanaście naprawdę konkretnych noży bądź sporą ilość kluczy.

Polecam Ci tą stronę, tutaj masz w miarę opisane co i jak. http://csgo.steamanalyst.com/id/120615/AWP-Dragon-Lore-Factory-New

bez gif

Opublikowano

Co do longue , czasami ceny są zawyżone lecz trochę pohandlować się można i chociaż ten upust 15$ dadzą może i więcej . Pozdrawiam

nie regulaminowa sygnatura

Opublikowano

700 kluczy, klucz 2Euro ponad, 1E to 4zł ponad, no trochę drogo, jednak nie wezmę tego dragon lore

No niestety drogo ale tak jak mówiłem to najrzadszy skin w grze :D

bez gif

Opublikowano

Ja teraz mam te AWP asiimov, to jest Przetestowana w boju stattrack, jest jakaś lepsza w rozsądniejszej cenie niż te dragon lore? 

Opublikowano

Ja teraz mam te AWP asiimov, to jest Przetestowana w boju stattrack, jest jakaś lepsza w rozsądniejszej cenie niż te dragon lore? 

Nie ma.

AWP Asiimov jest tylko przetestowana i wysłużona. Dragon lore -> AWP asiimov przetestowana st -> AWP asiimov wysłużona st -> AWP asiimov przetestowana -> AWP asiimov wysłużona.

Tak to mniej więcej wygląda w kolejności od najlepszej do tak naprawdę "najgorszej". 

EDIT:// Kompletnie zapomniałem o Man war. Ale nie sądzę by bardziej przypadła do gustu niż stary dobry asii ^^

bez gif

Opublikowano

Ok, to zostaje ta co jest, a AK-47, ten Vulcan czy Fire serpent?

Ogółem pod względem wyglądu bardziej podoba mi się Vulcan (i o ile się nie mylę jest droższe fabrycznie nowy + st)  aczkolwiek to wszystko zależy od gustu, fire serpent naprawdę też dla oka jest przyjemny lecz tak jak wspomniałem tutaj pozostaje kwestia gustu bo nawet jeśli któreś ak jest droższe to wątpię żeby cenowo aż tak się różniły :)

bez gif

Opublikowano

Haha

Ok, wyślij na pw zdjęcie z dowodu, żeby data widoczna była, obok karteczka z moją nazwą tutaj, jeśli powaga, kupie Ci coś haha

ejjjjj xdd to ja ci mogę dowód pokazać to gifnij  mi jakieś autko za 2 miechy :P

Opublikowano

a coś ładniejszego od m4 cyrex?

ejjjjj xdd to ja ci mogę dowód pokazać to gifnij  mi jakieś autko za 2 miechy :P

Resorak ujdzie? hehe

Opublikowano

a coś ładniejszego od m4 cyrex?

Resorak ujdzie? hehe

To też zależy od gustu.

Mnie np w ogóle cyrex nie "jara" ale np takie m4a1s dzieło sztuki bądź rycerz jest naprawdę fenomenalne :). Z tej trójki najdroższy jest m4a1s rycerz ale pod względem wyglądu to ja stawiałbym na dzieło sztuki

bez gif

Opublikowano

Wszystkie konkretne bronie już zakupione wiec teraz taka mniej ważna kwestia

np P90 Asiimov, usp orion, scout krew w wodzie takie poboczne skiny :)

bez gif

Opublikowano

To jeszcze

usp orion fabrycznie nowy stattrak

p90 szmaragdowy smok fabrycznie nowy stattrak

m4 ryk fabrycznie nowy stattrak

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Chciałbym mieć takiego ojca, skiny warte powyżej kilku tysi wylądują w jego rękach ^^

Tylko żeby tych skinów na obstawianiu nie stracił :D

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...