Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezent skiny

zeppo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czemu ale śmierdzi mi trollem.

Przestań dodawać już te zdjęcia bo nie każdego stać, robisz im tylko smaka, i przez ciebie bardziej nienawidzą swoich rodziców za to że nie mogą im kupić takich rzeczy.. nie każdy może sobie na to pozwolić, i sprawiasz tylko przykrość innym.. Nie wiem przyszedłeś się tu pochwalić zarobkami? Na forum gdzie połowa dzieci za takiego skina by życie oddała? Kiepskie miejsce panie, masz xx lat a zachowujesz się gorzej niż niektórzy.. widzę że kasa może rzeczywiście zepsuć mózg, idź kupić sobie nową żonę albo powiększaj dalej E-DICKA.

2whgg21.png

by @Ziółko.

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@acrum

Właśnie niech poda link do ekwipunku, też uwierzę. No racja dostałem warna za poprzedni post, bo był taki "offtopic".. P0zdro Wilczek

@top

Te skiny co masz wystarczą, synek będzie zadowolony, ewentualnie kup motylka jeszcze.

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

To jest Troll ! Na pierwszy zdjęciu z Karambitem widać do polowy niebieski a na drugim prawie cały. A po drugie macie tu jego drugi temat http://www.mpcforum.pl/topic/1242315-dobry-pc-czy-nie-bardzo/#entry10610625gdzie kupił PC słaby jak na tą kasę co posiada.

Ale jeśli się mylę po prosu niech poda link do steam i wtedy uwierzę.

Bo w grze chyba ma niskie ustawienia i dlatego tak widać albo to jest faktycznie troll.

Ja tu chce zobaczyć twój ekwipunek i te skiny. :v

Opublikowano

ALE Z WAS IDIOCI.. Użyjcie czasem mózgu proszę was, przecież on te zdjęcia robi z nie swojego ekwipunku. Wejdźcie w swój ekwipunek i zaznaczcie jakiś item i się sami przekonacie, tracę wiarę w ludzkości. I jeszcze się ślinią do tych zdjęć, typowe prostaki tyle.

Słaby troll.

@AntyWarn

kup mu G3SG1 Władca Dżungli 

Opublikowano

ALE Z WAS IDIOCI.. Użyjcie czasem mózgu proszę was, przecież on te zdjęcia robi z nie swojego ekwipunku. Wejdźcie w swój ekwipunek i zaznaczcie jakiś item i się sami przekonacie, tracę wiarę w ludzkości. I jeszcze się ślinią do tych zdjęć, typowe prostaki tyle.

Słaby troll.

@AntyWarn

kup mu G3SG1 Władca Dżungli 

Faktycznie.

Dla tych co nie wiedzą to chyba napewno gdyby to było jego to miałby opcje sprzedarzy a ma tylko zbadaj w grze.

@topic

Mozesz kupić jeszcze jakiegoś scouta.

Opublikowano

Wyrolowałem w jakiej sprawie? Poważnie jesteście tak tępi?

Syn już skiny dostał, ale wszedłem na jakiś serwer i zrobiłem foty.

Proszę bardzo:

LeCZIlm.jpg

2iTDEya.jpg
Opublikowano

Daj linka do ekwipunku, wtedy uwierzę jak i pewnie reszta, teraz są takie czasy że wszystko można zrobić. Dlaczego nie potrafisz dać głupiego linka do ekwipunku ? Daj, a zwrócę ci honor, reszta pewnie też.

@top

Kup mu jeszcze wszystkie skiny do M4A4.

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Słuchaj, to nie mój profil żebym rozdawał do niego linki, a po drugie, temat nie służył temu, żebyś mi uwierzył, bo to mi lata, tylko żeby mi doradzono jakie skiny kupić.

Opublikowano

Wyrolowałem w jakiej sprawie? Poważnie jesteście tak tępi?

Syn już skiny dostał, ale wszedłem na jakiś serwer i zrobiłem foty.

Proszę bardzo:

LeCZIlm.jpg

2iTDEya.jpg

Nie umiesz trollować .

@top

Zostaliście wytrolowani dlaczego ?

To jest csgononsteam gdzie ma się wszystkie skiny + ST + na każdym ST ma się 1 zabicie a na nożu 5 / zrób ss noża .

I wgl ruski serwer serio ? na czacie widać że jakiś rusek dołączył do gry 

I zauważcie że przy dragon lore nie widać amunicji bo zakrył to bo koło amunicji przy dragon też by pisało Stattak . ( A jak wiemy nie ma awp dragon lore ST bo dropi tylko z misji a z misji nie można mieć ST )

Nie chciał się wkopać a jednak to zrobił .

+ nie zrobił ss u góry ile ludzi gra dlaczego ?

Bo nikt tam nie może zmienić avatara i wszyscy mają takiego hipka .

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

@Tremo

Dzięki że to wykminiłeś, mi od początku jechało trollem, bo w poprzednim temacie skoro taki bogacz i kupuje skiny do gry za ponad 10kafli dlaczego złożył se kompa za 2/3 tysiaki? Myślałem że od razu z NASA będzie miał.. Po drugie co ojciec by robił na forum gdzie średnia wieku to 13 lat ? Ciekawe jak się wytlumaczy z tych faktów które wymieniles wyzej.

@top

Kup jeszcze do USP wszystkie skiny, są kozackie.

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Dla mnie sprawa zamknięta, nie wiem co was to interesuje kto ile ma kasy i na jakie skiny go stać. Zajmijcie się sobą. 

Kup mu PP-BIZON Miejski Maskowany 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...