Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silniki Margonem

Best1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam własnie chciałem zrobić priva margonem ale nie mam śilników margonem może mi ktoś pomoże za to mam zamiar dać komuś dobrą pozytywę więc jak ktoś mam śilniki margonem to bym bardzo prosiło o linki śilników i poprosze o instrukcje jak zrobić Prywatny Serwer Bardzo dziękuje za uwagę i pomoc .

Pozdrawiam ! ;)

Opublikowano

Silnik jest! Margotron. Ma bardzo wiele dziur, lecz jeśli komuś zechce się go załatać, będzie z niego margonem. Polecam ci abyś bawił się z różnymi silnikami a dopiero potem zaczął zabawę z Margotronem ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja się podjąłem pracy nad nim. Wiele rzeczy jest do zrobienia na nim, ale... Potrzebuję jeszcze grafiki. Osobiście w wolnym czasie programuję rejestrację. + naprawiam dziury itp.

Opublikowano

Jak już ktoś chce postawić priva to lepiej napisać silnik od zera na podstawie starego silnika margonem.

Opublikowano

Cześć grafik wziąłem z rpg makera - Thinker też brał na stary silnik stamtąd. Resztę sam będę robił chyba, że ktoś się przyłączy. Trzeba wiele dziur załatać.

Opublikowano

a jak postawić taki priv i czy istnieją jakiekolwiek pliki nawet starych sikników?

Opublikowano

Margo tron ... powiedzmy ciężko jeśli na to patrzeć poruszanie sie powodyje ze mapa się zacina system logowania ograniczony tworzenie kont tylko przez adm hymm jakieś inne opcje ?>.< nic wgl?

Opublikowano

Margo tron ... powiedzmy ciężko jeśli na to patrzeć poruszanie sie powodyje ze mapa się zacina system logowania ograniczony tworzenie kont tylko przez adm hymm jakieś inne opcje ?>.< nic wgl?

jak jest dostępny silnik to jakim problemem jest naprawić zacinanie się mapy, zmienić system logowania, dodać rejestracje itp? jak masz silnik to możesz z nim zrobić wszystko co tylko potrafisz...

Opublikowano

no to jest straszne :D polecam i pozdrawiam zaraz zrobię więcej kont bawcie się xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...