Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zwiększenie FPS przez zmianę wyglądu Windows.

LamaxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie słyszałem, że zmiana wyglądu windows'a, na wygląd windows 98, poprawia ilość FPS w cs'ie, ktoś się orientuje, czy to prawda?

Jeśli tak to jak bardzo zmienia ilość fps?

Opublikowano

Równie dobrze możesz używać specialnych programów tj."Game Booster" itp. Ja osobiście nie używam gdyż nie ma u mnie takiej potrzeby. Oczywiście jeśli masz problem z FPS'ami zwróć uwagę na stan twój komputera czy masz najnowsze sterowniki karty graficznej zainstalowane. Kolejnym sposobem na zwiększenie FPS jest oczyszczenie swojego systemu ze śmieci. Bodajże możesz użyć programu CCleaner (Piriform) i użyć testowej wersji Pro, które jest skuteczniejsze niż te darmowe.  B)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Równie dobrze możesz używać specialnych programów tj."Game Booster" itp. Ja osobiście nie używam gdyż nie ma u mnie takiej potrzeby. Oczywiście jeśli masz problem z FPS'ami zwróć uwagę na stan twój komputera czy masz najnowsze sterowniki karty graficznej zainstalowane. Kolejnym sposobem na zwiększenie FPS jest oczyszczenie swojego systemu ze śmieci. Bodajże możesz użyć programu CCleaner (Piriform) i użyć testowej wersji Pro, które jest skuteczniejsze niż te darmowe.  B)

GameBooster to tylko dodatkowe zajęte miejsce na dysku, w niczym nie pomaga

graphic.png

RANK - THE GLOBAL ELITE - 1028H

PROFIL STEAM → CLICK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...