Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

admini z k2 dostali bana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

te xy oznaczaja bana... rotfl

pewnie za duzo hackow mieli na kompie.

1zy7no7.jpg

hahaha smieszny jestes . to ze jestes adminem to nic nie znaczy . jestes takim samym czlowiekiem jak ja i kazdy inny :)

Opublikowano

To nie możliwe. Może inny admin dla żartów ich zbanował. Albo ktoś wdarł im się do kompa i wygarnął ich hasła a potem hackował na ich kontach hehe xD

k2networkiv2.png
Gość KrZySiEqq xDD
Opublikowano

Fajnie widamo że admini też mogą dostać bana zajebiście a carbon ma zajebiste ratio 0.76 zal a admin niewiem po co takim nobom daj adminów

Opublikowano

@Up

Tak bo myślisz, że oni wbijają i ownią na servach i zdobywają lvle..

Oni maja po 100 lvlu i tylko spectują roomy a nie grają na nich omg..

springfankopiadq0yy4.gif

gg: 3032816 - Jeżeli jesteś analfabetą nie pisz.

Fajnie, że macie w podpisach mój nick dzieci \,,/

Opublikowano
Fajnie widamo że admini też mogą dostać bana zajebiście a carbon ma zajebiste ratio 0.76 zal a admin niewiem po co takim nobom daj adminów

zal mi cie po co maja miec duze ratio np. Diva jest tylko dla tego adminem bo zna koreański

dwislakrakow88810.jpg

w320.png

Po 1000 poscie zaczynam udzielać sie na forum

Spam Connecting People
Opublikowano

Na marginesie wejdźcie na warrock.net i looknijcie gostka jak ma ratio 99.99 lol.. i oni z tym nic nie zrobią niby a przecież widać, że hacker..

springfankopiadq0yy4.gif

Opublikowano
Na marginesie wejdźcie na warrock.net i looknijcie gostka jak ma ratio 99.99 lol.. i oni z tym nic nie zrobią niby a przecież widać, że hacker..

lol502 .......... z Kad wies ze nie Jesttaki dobry ?;> Mapremke retaile dobrze gra i jedize nooobkow ... a nie ze odrazu hacker.....

wlasnie to nie rozpier****** ..... ktos dobrze gra i odrazu od hackerow wyzywaja ;/ n/c

powiedz ze zazdroscisz a nie go wyzywaj :) dam glowe ze 1vs1 by cie pojechal do 0 nawet na BG 300P

Opublikowano
lol502 .......... z Kad wies ze nie Jesttaki dobry ?;> Mapremke retaile dobrze gra i jedize nooobkow ... a nie ze odrazu hacker.....

wlasnie to nie rozpier****** ..... ktos dobrze gra i odrazu od hackerow wyzywaja ;/ n/c

powiedz ze zazdroscisz a nie go wyzywaj :) dam glowe ze 1vs1 by cie pojechal do 0 nawet na BG 300P

Ta bo jesteś taki pewien ;]

No sorry kto normalny ma k/d 99.99 tylko hacker ;]

Jest jeden kolo z 75 lvlem chyba o ile się nie mylę i ma k/d 10.coś a on 25 lvl i k/d 99.99 .. nie tak coś z Tobą człowieku ;d

@Edit: Kazuya - 76 lvl - kd 6.29.. więc kto tu jest pro ten 25 lvlek czy 76.. zastanów się co piszesz..

springfankopiadq0yy4.gif

Opublikowano

OMG nie liczy się ratio lvl czy wiek ... liczą się umiejętności ....

Gość nie musiał haczyć wystarczy premium PW room 2 kompy 2 nety i darmowe dedy masz

Opublikowano

wytarczy umiec latac heli... okamen(polak) mial kd 216.0(ale za malo killi do rankingu, choc wysoki lvl), ale przestal grac na uo i ma teraz 7 cos.

a kazuya nabija lvl... on wbil z 69 na 70 w 1 tydzien(400k xp)chyba kazdy t owie.. ;x

1zy7no7.jpg

hahaha smieszny jestes . to ze jestes adminem to nic nie znaczy . jestes takim samym czlowiekiem jak ja i kazdy inny :)

Opublikowano

up^^

To on musi być 24/24/7/7/356/365 lub 366/366 xD

To ja ledwo bije może 25k exp dziennie

Opublikowano

Problem w tym, że Kazuya bije lvl tak szybko, że aż żal xD.

I nie gra 24/7 tylko zaledwie po 6 h dziennie [tylko -.-xD] on po prostu pro jest i tyle..

Tak samo te patafiany co heli męczą innych i nie dają dojść przeciwnikowi do drugiego heli, żeby sprawiedliwa walka była <.< takich sie tępić powinno - zero honoru mają -.-

springfankopiadq0yy4.gif

Opublikowano
@Edit: Kazuya - 76 lvl - kd 6.29.. więc kto tu jest pro ten 25 lvlek czy 76.. zastanów się co piszesz..

omg... a czy ja napoisalem ze ktorys z nich jest lepszy badz gorszy ?? czytaj ze zrozumieniem ... a potem pisz beznadziejne edity...;/

powiedzialem tylko , ba mialem na mysli to ze NIE KONIECZNIE MUSI BYC HACKEREM.... a ze ty sadzisz inaczej to jestes bardzo dziwny :)

jakpowiedzial kolega... wystarczy ze dobrze lata heli :) jest nalogowcem.... i co nie moze miec takiego ratia?

Gość KrZySiEqq xDD
Opublikowano

ok zamknijcie temat fajnie że admini dostali bana ale to wszystko plz closed topic

Opublikowano

jakbyście zauważyli to oni juz nie mają tego bana :P

Moze admin wysłał dobrego ticketa xD

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

10 postów [x]

20 postów [x]

50 postów [x]

100 postów [x]

125 postów [x]

150 postów [x]

200 postów []

250 postów []

300 postów []

400 postów []

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...