Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nostale] Niemiecki serwer - zarobek

michalkozak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym poradniku przedstawię sposób do zarobku gdy nie mam za dużo kasy. W mój sposób można zarobić okolo 1kk dziennie za prawie nic nie robienie.

1.ściągamy multiclient z tego tematu: http://www.mpcforum.pl/topic/899104-multiclient
2 oraz ron'a z tego: http://www.mpcforum.pl/topic/1319465-revolutionofnos-ron-nostale/

Odpalamy multiclient a nastepnie ron'a trzeba chwile poczekac
Logujemy sie na jakieś inne konto(mozna dostac bana) bądź tworzymy nowe.

Gdy ron się wlaczy idziemy na spota za minilandem.

post-675924-0-40269700-1423151611.jpg

Teraz włączamy level bota i zaznaczamy opcje zbierania loota.

post-675924-0-02935000-1423151703.png
Odpalamy kolejnego multiclienta i Logujemy sie na swoje normalne konto i normalnie gramy robiac jakies rajdy lod czy bb a tam zbieraja sie nam ziarna które na de chodzą po 500 gold po wbiciu okolo 13-14 lvl (później malo ich loota) przekładamy ziarna kase i co tam wartosciowe. Tworzymy nowa postać jak mamy 3 to kasujemy i tak w nieskończoność. Mozna tez expic wr na tych nupach.

Mozna grać także w inne gry mi nic nie laguje :) 

Opublikowano

Niestety nic ciekawego z poradnika nie można wywnioskować, technika zarobku, którą każdy zna. Plusik leci za to, że przynajmniej podzieliłeś się czymś z innymi.

Opublikowano

Spobób znany , mogę dodać do poradników na "NOSTALE DE" pasuje , ponieważ na nostale pl za dużo osób i wszyscy odrazu do supporta piszą i banik leci  :P

Opublikowano

Spobób znany , mogę dodać do poradników na "NOSTALE DE" pasuje , ponieważ na nostale pl za dużo osób i wszyscy odrazu do supporta piszą i banik leci   :P

Admini na nt pl śpią, a gracze mają w nosie boty i nikt z tym nic nie robi więc można bocić ile chcesz, po co zgłaszać nooba który expi za ml?

• 2 lata później...
Opublikowano
Dnia 10.02.2015 o 19:18, solsie napisał:

Admini na nt pl śpią, a gracze mają w nosie boty i nikt z tym nic nie robi więc można bocić ile chcesz, po co zgłaszać nooba który expi za ml?

Czy ja wiem czy tak śpią ;) 

• Biter. zmienił(a) tytuł na [Nostale] Niemiecki serwer - zarobek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...