Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

7 dni za.... Parodia

llancer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurcze grałem ze znajomymi i przegrywalismy,nei chcieli sie poddac to zrobili glosowanie zeby mnie wurzucic,ja sie ciesze bo nie bedzie przegranej a tu....

7 dni bana za ,,nadużywanie wyrzucania graczy'' K***a... Ja nikogo nie wyrzucam,wyrzucili mnie pierwszy raz od tygodnia i jeszcze bana dostałem. Po prostuzajebiscie,Da się coś z tym zrobić czy trzeba przeboleć kolejne 7 dni.

Jedne 7 dni za awarie prądu w miescie,dzień grania i kolejne 7 dni za zabicie nooba w moim teamie co mi w celownik wszedl,a teraz to.

Pojebany jest ten cs:go

Opublikowano

Tylko wiesz, że jak Cie wyrzucą i przegrają to i tak dostajesz przegraną?

Masz bana to masz i nic z tym nie zrobisz, przecież go sobie nie zanulujesz.

Opublikowano

Nic nie zrobisz. Było sie nie poddawać, tylko gówna nie grają do końca...

Hmm nie mogli cie zbanować za zabicie jednej osoby musiałeś zadać więcej obrażeń, wiele razy zabiłem kogoś granatem czy awp i bana nie dostałem.

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Valve nie interesuje z jakiej przyczyny dostaniesz bana min . awaria prądu / jesteś solo i cie wyrzucają za nic / itd .

To są standardowe bany których nie da się z anulować musisz czekać

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Kurcze grałem ze znajomymi i przegrywalismy,nei chcieli sie poddac to zrobili glosowanie zeby mnie wurzucic,ja sie ciesze bo nie bedzie przegranej a tu....

7 dni bana za ,,nadużywanie wyrzucania graczy'' K***a... Ja nikogo nie wyrzucam,wyrzucili mnie pierwszy raz od tygodnia i jeszcze bana dostałem. Po prostuzajebiscie,Da się coś z tym zrobić czy trzeba przeboleć kolejne 7 dni.

Jedne 7 dni za awarie prądu w miescie,dzień grania i kolejne 7 dni za zabicie nooba w moim teamie co mi w celownik wszedl,a teraz to.

Pojebany jest ten cs:go

Po 1 za wyjście dostajesz 30 min, żeby dostać 7 dni musi to być 4 ban. Żeby dostać za zabicie musisz zabić 3 osoby. A poza tym wyrzucenie się liczy do rangi gorzej niż przegrana
Opublikowano

Po 1 za wyjście dostajesz 30 min, żeby dostać 7 dni musi to być 4 ban. Żeby dostać za zabicie musisz zabić 3 osoby. A poza tym wyrzucenie się liczy do rangi gorzej niż przegrana

Moj kolega opuscil rankeda i to na rozgrzewce, dostal bana na 7 dni. Wczesniej mial tylko jednego banana za naduzywanie glosowania.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Moj kolega opuscil rankeda i to na rozgrzewce, dostal bana na 7 dni. Wczesniej mial tylko jednego banana za naduzywanie glosowania.

Nie możliwe, twój ziomeczek kłamie ^^,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...