Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Od 100€ do karambita ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam takie skiny jak: Flip Knife Crimson Web FT (Look MW), AWP Corticera MW, Glock Water Elemental MW, M4 Bullet Rain MW, AK Redline FT. Skiny warte około 120€. Napisze ktoś jak dobrze trejdować z tej kwoty, aby się wzbogacic. Dodam, że jak na pocztek sumkę mam dosyć pokaźną, więc myślę że szybko coś wytrejduję Pomoże ktoś na co wymieniać i na co patrzyć a czego unikać? Oczywiście jakich trjedów. Czy rozdrabniać 1:2 lub zamieniać 2:1?

Opublikowano

Spróbuj znaleźć typa co za te itemy(value 120Euro) da ci kosę wartą min.110euro. Uwierz mi, że są tacy.

Albo próbuj kosę upgradować bez overpaya na coraz lepszą.

A i patrz na wygląd kos, bo często typy mogą cię nabrać.

Opublikowano

Patrz na ceny na rynku, często jest tak że kosa albo stanieje albo będzie droższa.

Obserwuj przez 2 tygodnie ceny a następnie zamień się jeśli będzie pewny że zdrożeje..

Taki system nie zawsze działa ale M4A1s Krwawy Tygrys zdrożał 6 euro tydzień po tym jak go dropnąłem ze skrzynki :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...