Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsze serwery Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 448
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Balagan to jest u Ciebie w mozgu o ile go masz.

Człowieku to już powoli robi się nudne... Każde złe słowo(i to co ty odbierasz) jako złe jest od ręki przez cb komentowane. Płacą Ci za to czy poprostu chcesz zaistnieć? Nie krytykuje serwera bo wojtek jak i cały team wkładają w to dużo pracy i serwer sie utrzymuje ale zrobił sie balagan w postaci różnicy pomiędzy stałymi graczmi, a resztą..

.imaguś. lubi to

73383320936140824091.jpg

Opublikowano

Grałem na masie prywaciaków, dużo chińskich, sentymentem darzę CsYt2, oraz yt2game. Pierwszym privem na jakim grałem był VipMT2, po pierwszej klasie gimnazjum, wakacje, 2009r. Teraz wedle mojej oceny króluje Pandora.

~ PandoraMT2 ~

Opublikowano (edytowane)

Senthia by Fakel + Lourt <33333

Ehh czasy jak Fakel był najlepszym technikiem w Polsce to były dobre czasy. Aż się łezka w oku kręci...

@Edit - poprawiłem na prośbę jakiegoś Lamusa @Vitrona

Edytowane przez Viperoo
`Mavex, Bil3T, Vitron i 1 inny lubią to

EmEryT 

PetardaStudia Official!

Opublikowano (edytowane)

Ehh czasy jak Fakel był najlepszym technikiem w Polsce to były dobre czasy. Aż się łezka w oku kręci...

Ale prosze mnie nie obrażać w zestawieniu z Fakelem.

@ aw: CsYt2

­

Edytowane przez Vitron
Sh4ke i Bil3T lubią to

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Shenlong , ah te dropy w zombie land yang , grube hajsy :D

Te eventy i te bany za utrudnianie gry ^,^ nie da się zapomnieć 

Więc tak jak pisałem wyżej świętej pamięci shenlong  <3  <3  [*]

ICouldBeTheOne lubi to
ilidian2p_wnreqaq.png

Opublikowano (edytowane)

Argentus , Najlepszy server na jakim grałem ,max 265 ,duzo ulep , wiele nowości i fajna atmosfera ( server aktualnie przed update )

Aha i nie pisać , że to kopia XX bo server na którym są dziesiątki bugów nie może się równać z Argentusem

Edytowane przez Dor
Opublikowano

zalezy jak na to patrzeć, bo można na wiele sposobów: 

wg. stabilności - tu moim zdaniem będzie wiele serwerów, m.in. dreikon tiveria czy nightcore

wg. starań teamu - no tu jest krucho, i nie mam zbytnio faworyta, jak wejdzie starający się team to się szybko poddaje, a zostają ci co mają wywalone, 

wg. nowości - tak mi się nasunęła ragnaria i nie mogę zbyt nic skojarzyć, większość serwerów to pliki 2-3 baz

wg. ilości online - no to tu niestety invoria bamora itp.

osobiście moim faworytem jest dopiero M2M (węgierski, 3d), żaden polski serwer w chwilo obecnej nie zasługuje na to miano ode mnie, niestety 

Opublikowano

1 priv to Invoria s1 :) 2 lata temu, ale trudno było z ulepszaniem i wbilem tylko 125 lvl i eq jaszczura :D Według mnie Dreikon.pl mam ten 150lvl i gra mi się super.

Opublikowano

@Edit - poprawiłem na prośbę jakiegoś Lamusa @Vitrona

Chyba żartujesz sobie :D

TheNextLand - serwer +/- 5 lat temu.

StoryMaker lubi to

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Senthia.pl mimo, że Fakel był technikiem nie było monotonii i było dużo do roboty, a on wylegiwał d*** na bałtyku xDDDD

Dor lubi to
Opublikowano (edytowane)

Senthia.pl mimo, że Fakel był technikiem nie było monotonii i było dużo do roboty, a on wylegiwał d*** na bałtyku xDDDD

Dokładnie KidModzie z Senthi :D . Senthia była wg. mnie najlepszy serverem. team który pamietam  Anek , iGuana , Fakel , Haya , Stain , Miuosh , Rafu te za**biste zuo-a , Ox-y , ale musiał się znaleść jakiś cfel co rozpie***lił server . Jak by Falek postawił na nowo jakis server z starym teamem na pewno  bym zagrał 

Edytowane przez Dor