Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsze serwery Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 448
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Moim zdaniem najlepsze byle serwery to byli:

Yitian2 Csyt2 X-world zzyt2 no i Glador  :)

Podobnie Yitian2 ma znowu ruszyc :)

A na teraz proponuje:

1. http://s2.balmora.pl/ Serwer Hard ale bardzo sie Fajnie Gra no i ludzi ponad 1,5k napewno bedzie :)

2. http://s2.invoria.pl/ Serwer Easy tak napisane w prezkach ale sie myla uwazam to taki medium/easy lub poprostu medium :) Serwer ciekawy ale przez te lagi narazie zrezygnowalem :)

3. http://s2.ravia.eu/ Serwer Hard ale jak i na Balmorce bardzo sie fajnie gra :) Ludzi nie moge powiedziec ile ale tak na oko to moze 1-1,5 k moze mniej tak naprawde nie wiem to prosze poprawic mnie jak cos :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Theris.pl (Spędziłem tam ponad rok, praktycznie server moich marzeń, z racji tylu nayebanych itemów), PangeaYT2 (Kiedyś, jak jeszcze było z kim grać), NovaMT2 (Mój pierwszy Polski server, wtedy jeszcze się nie patrzyło ile gdzie jest bugów, tylko po prostu grało...)

Hraklo lubi to

Opublikowano

Laneris.pl - Najbardziej doyebany serwer EVER, działa do dziś :) Serdecznie zapraszam.

Eruris - Pełno zajebistych ludzi i miło się grało.

ProMT2 - Stare dobre ProMT2 bez is'ów

Metin5 s2 - za czasów krysi.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Przede wszystkim serwery gdzie grałem z kimś i po kilka miesięcy:

1. Avalon

2. Mexortis

3. Xenox

4. Diamond

4. Solar - PL

5. Ravia - tu koniec mojej przygody grania w mt

wipek.pl

Opublikowano

Według mnie najlepszym serwerem jest serwer Castios.pl. Bardzo dobry technik oraz team. Oczywiście sponsor jak i team serwera adekwatny do stabilności. Fajnie się na nim grało niestety ktoś go atakuje atakami DDOS od wczoraj(13:00). Wszystko było okej, bo kupili zabezpieczenia za 650zł i znów padł. Śladu po serwerze nie widać, a szkoda. Naprawdę fajny serwer ! Grałem i polecam Cannzas

01253622875045164679.jpg

Uwaga na bandziorów z internetu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmacniać swoje szeregi.

Opublikowano (edytowane)

Według mnie najlepszym serwerem jest serwer Castios.pl. Bardzo dobry technik oraz team. Oczywiście sponsor jak i team serwera adekwatny do stabilności. Fajnie się na nim grało niestety ktoś go atakuje atakami DDOS od wczoraj(13:00). Wszystko było okej, bo kupili zabezpieczenia za 650zł i znów padł. Śladu po serwerze nie widać, a szkoda. Naprawdę fajny serwer ! Grałem i polecam Cannzas

@Weight

On nigdy sie nie nauczy ;)

Dla mnie najlepszym serwerem byla stara pandoramt2

Edytowane przez Ambrozjak
OstryAnall lubi to
Opublikowano (edytowane)

newlongju i longjuyt2. ale wtedy jeszcze nic o metinie nie wiedzialem, byl ten klimat wiec moze dlatego. z takich troszke pozniejszych to csyt2. porównując klimat tamtych serwerów do dzisiejszych, wg. mnie metin sie skonczyl. no ale gra bylaby po czasie nudna bez aktualizacji.

Edytowane przez Vertoi
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngWeight

On nigdy sie nie nauczy ;)

Dla mnie najlepszym serwerem byla stara pandoramt2

Wyrażam swoją opinię mam do tego prawo.

Stara pandora i DragonMT2 też były dobrymi serwerami :)

01253622875045164679.jpg

Uwaga na bandziorów z internetu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmacniać swoje szeregi.

Opublikowano

Kiedyś: xLast, iMetin, csyt2, xy longju s2 (Top 4 gildia na serverze GangstaSquad :D) Avalon, candylongju, x-metin, Triadica, AnimeMt2.

Obecnie: Crados, Invoria s2, balmora s2.

Pozdro