Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Plugin na Oddzielanie ekwipunku pomiędzy światami.na 1.7.2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[szukam] Plugin na Oddzielanie ekwipunku pomiędzy światami. bo wiem że istnieje plugin Multiverse inventories na 1.7.2 i to miałem na moim wcześniejszym serwie ale teraz patrze na bukkita i niema na wersje 1.7.2 Jakby ktoś znał podobny plugin lub miał ten plugin na wersje 1.7.2 to niech napisze ;) . Z góry Dzięki.

Opublikowano

Silnik bukkit zastąp silnikiem spigot ( dzięki spigotowi będziesz mógł używać pluginów 1.7.2 / 1.7.4 / 1.7.9 

http://www.speedyshare.com/RennH/spigot1649-1.7.10-R0.1.jar

Skan:

ss%20(2014-09-21%20at%2008.48.31)6.png?p

I pobierz tą wersję

http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/multiinv/

Ps. Silnik jak podmienisz bukkit na spigot to wszystko będzie działało tak samo a nawet może lepiej 

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

a czy na spigot działają wszystkie pluginy na 1.7.2 1.7.4 i 1.7.9?

na tym najnowszym spigocie na 1.7, teoretycznie wszystko powinno działać, ale te pluginy na 1.7.2 mogą sie bufowac z powodu braku wsparcia dla UUID, ale ogólnie użyj multiinv zamiast multiverse-inv ;)

Tyko pobierz na odpowiednią wersję wszystko :P

­

1438614356923701010629.png

Opublikowano

a czy na spigot działają wszystkie pluginy na 1.7.2 1.7.4 i 1.7.9?

Tak działają na tym silniku co ci dałem do pobrania bo to jest silnik 1.7.9 na którym działają pluginy od 1.7.2 do 1.7.9

Wystarczy podmienić silnik bukkit na spigot / jeżeli serwer nie chce się odpalić zmien nazwę spigota na taką jak miałeś nazwany bukkit

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

a wyślesz linka do multiverse inventories na jedną z tych wersji?

Człowieku...

przeczytajk sobie główną stronę multiverse-inventories:

http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/multiverse-inventories/

IMPORTANT

Multiverse-Inventories has several critical bugs that have no apparent solution without a total wipe of all inventory data. As such, due to time constraints and our focus on the production of Multiverse 3 you use this product AT YOUR OWN RISK. Support for Multiverse-Inventories issues is next to non-existent. It may be possible that you can use this plugin without problems so again, do so at your own risk.

I to jest naprawdę zbugowane, znikające itemki, problemy z kolorkami itd...

multiinv, lepsze, stabilniejsze, dostępny na każdą normalną wersję.

I co do pluginów... 

Tak działają na tym silniku co ci dałem do pobrania bo to jest silnik 1.7.9 na którym działają pluginy od 1.7.2 do 1.7.9

Wystarczy podmienić silnik bukkit na spigot / jeżeli serwer nie chce się odpalić zmien nazwę spigota na taką jak miałeś nazwany bukkit

Nie muszą działać, jak używaja NMS to padną, i te z NMS zadziałają tylko jak są pod odpowiednią wersje, czyli 1.7.9/10 jeśli chodzi o najnowszego spigota na 1.7

­

1438614356923701010629.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...