Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile powinienem mieć cm w bicepsie 13 lat

Gość 35000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, a i co zrobić jak np niektórzy mają 30cm w bicku i jeden ma taką "górkę" a drugi nie ma od czego to zależy?

Opublikowano

do szkoły, a nie o bicepsie myślisz. żeby mieć "górkę" trzeba mieć mięśnie, żeby mieć mięśnie musisz ćwiczyć, a nikt normalny chyba w podstawówce nie zaczyna swojej przygody z kulturystyką. no chyba że ma zamiar zostać zawodowym xD

Opublikowano

Masz trudne życie, sądząc po twoich tematach :p

Zależy to od "wyćwiczenia". 

Klata, plecy, barki od tego są ciężarki :O

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Cienszkie jest rzycie ulicznego rapera mozna zamknac dodalem poprawki w planie treningowym

Opublikowano

Najpierw chcesz chudnąć, żeby było ci "widać mięśnie na brzuchu" a teraz wziąłeś się za pakowanie.Zdecyduj się w końcu.Po pierwsze to przytyj, bo mięśnie trzeba z czegoś zbudować i na pewno nie ze skóry i kości.Rozmiar bicepsa zależy od ćwiczeń, diety i regeneracji.

Opublikowano

w podstawówce

Ja w wieku 13 lat byłem w drugiej gimnazjum, ale mniejsza. :P

Żeby mieć mięśnie trzeba ćwiczyć to chyba logiczne. :P Jeden ma "górkę", a drugi nie ma, a to dlatego, że ten pierwszy ćwiczy to też chyba logiczne. :D Jednak wstrzymaj się z tymi ćwiczeniami. Ja w gimnazjum urosłem ponad 20 cm. Teraz akurat przestałem już rosnąć i coś tam staram się robić gdy mi się nudzi. Parę razy w tygodniu wyjdę sobie z pieskami na 15km spacer i codziennie tam zrobię pi razy oko 50 pompek i na tym kończę, bo nudne to jak flaki z olejem. ;)

Opublikowano

Ja w wieku 13 lat byłem w drugiej gimnazjum, ale mniejsza. :P

Lol to ty tak awansowałeś, że przesoczyłeś o 1 klasę wyżej? xD

A tak do tematu, to ja sam mam 14 lat i kiedyś mi zależało na tym by mieć trochę większego bicka, ale teraz trochę to olałem, po zastanowiłem się po co ja to robię i narazie ja dałem sobie spokój z tym. 

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Idź się baw a nie robisz bicki, zmarnujesz sobie tylko dzieciństwo

Każdy robi to co lubi
Opublikowano

Najpierw to ty musisz okres dojrzewania przejść i dopiero potem za pakowanie się brać.

6jnc40.gif

Opublikowano

Chłopaku Ty jeszcze rośniesz!

Ja zacząłem w wieku lat 14'tu i teraz mam na plecach rozstępy po kilka cm każdy.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Po pierwsze to przytyj, bo mięśnie trzeba z czegoś zbudować i na pewno nie ze skóry i kości.

nie wiem co ma tycie do budowania masy.

I wygląd bicepsa w tym wieku c***a zależy czy ktoś ćwiczy czy nie.

Jedni mają bicepsy długie i płaskie, a inni krótki i górzyste, zależy to też od poziomu BF, bo u spaślak co ma górzysty biceps i przy tym 25/30% BF nie bd miał widocznego owego mięśnia.

Opublikowano

Jedz dużo i ćwicz poszukaj jakiegoś splita na początek. Nie zaprzątaj sobie głowy dietą z dodatkowym bilansem kalorycznym, bo i tak jesteś młody. Nie słuchaj debili "przytyj a potem rzeźb" - takiego czegoś nie ma elo.

Albo budujesz mięśnie albo redukujesz tkanke tłuszczową.

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego że w danym wieku powinno się mieć ileś w łapie xD Grubasy po 13 lat maja z 35cm czasem, a patyki 18letnie po 25 (znam takiego :v)

Dota 2 > Lol

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siłownia tylko po ukończeniu 16 lat i to w dodatku lekko przykładowy Crossfit siłowo możesz zacząć chodzić dopiero jak skończysz dorastać.

W tym wieku nie powinienes mieć biceps. Masz jeszcze na to czas

2utq9g5.png b6u4qg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...