Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.

Więc w skrócie : Będę miał równe 50€ w portfelu steam(wydaje mi się że to już całkiem spoko sumka na zabawę) Jaki sposób będzie najlepszy by pomnożyć te pieniążki ?

Myślałem o obstawianiu na longue, ale to dość ryzykowne - szanse 50/50

Kontrakty i skrzynki - bardziej skłaniam się ku temu pierwszemu lecz tutaj to już czysta loteria i znając życie wydałbym całą kwotę i był bym sporo pod kreską ;)

Handlowanie na longue (mam na myśli kupienie jakiegoś itemku za te 50€ i zamienianie go na coraz lepsze itemki, ale wydaje mi się że nie bedzie to takie proste, w końcu każdy na longue chce zarobić)

Czy ktoś z was stał przed takim dylematem ? 

Feel the beat!

Opublikowano

Z 3 euro obstawiałem przez 2 miesiące i dorobiłem się ok. 110 euro.

W sumie to się bardzo opłaca. Nie wydałem prawie nic a zyskałem wymarzoną kosę ^^

Opublikowano

Z 3 euro obstawiałem przez 2 miesiące i dorobiłem się ok. 110 euro.

W sumie to się bardzo opłaca. Nie wydałem prawie nic a zyskałem wymarzoną kosę ^^

ja osobiscie nic nie wydalem jeszcze na csa a juz jestem 2 euro na + a betuje od wczoraj bo nie mialem skinow poniewaz wszystkie przegralem ;x

ban na statusy since 09.2015 :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...