Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wszystko co powinieneś wiedzieć o #L + mini poradniki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Głupi czy jak? XDD Przecież nie musi nic być zmieniane w kompie, żeby mi postać usunęło XDD Ale to twierdzenie z hotfixem to serio stary troll jest bo to nie zmienia wersji lola XDDD KURNA WRÓĆ DO SZKOŁY PLIZ.

Inaczej mówiąc jest to wersja sprzed minipatcha  ^.^

Gdzie znajdziemy więcej skryptów ?

- Wchodzimy na oficjalną stronę L# ( http://joduska.me ) Przechodzimy do zakładki Assemblies następnie Champions, pod każdym skryptem macie opisane do czego on jest oraz do jakiej postaci

Lepiej podać:http://lsharpdb.com/champions

Dzięki to też dopisze ;)

Zapraszam na mój teamspeak3 adres: ts-mesharsky.pl 

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zastanawiam się co jeszcze by dopisać dla początkujących graczy xD 

Opublikowano

Zastanawiam się co jeszcze by dopisać dla początkujących graczy xD

Żeby na tym nie grać bo bany albo inne gówna które mogą im zaszkodzić wiążą się z tym programem.

Deadboy

Opublikowano

Jedyne, czego można się dowiedzieć z tego tematu, to to, że nie wiesz co to exploit. Evade exploit xD

Nie chodziło mi o to , nie widziałeś przecinka ....

Jeśli możesz to daj listę najlepszych skryptów ale nie od hehehema a ze strony joduski znacznie lepsze i wypisane praktycznie wszystkie.

Już prawie skończyłem

Opublikowano

Masz racje :D 

EDIT : Wszystkie skrypty do champów gotowe biorę się za Ultility 

Opublikowano

Słaby poradnik, masa już tego była + jestem pewien na 100% że nie sprawdziłeś jakie skrypty są najlepsze, tylko sugerujesz się gotowcem. Brzydko obrobione graficznie, czytać sie nie chce .
 To oczywiście moje zdanie 1/10

Sygnatura.jpg

Opublikowano

Słaby poradnik, masa już tego była + jestem pewien na 100% że nie sprawdziłeś jakie skrypty są najlepsze, tylko sugerujesz się gotowcem. Brzydko obrobione graficznie, czytać sie nie chce .

To oczywiście moje zdanie 1/10

Masa ? pokaż jeden zaktualizowany do tej pory ?

Nie gotowce gram na #L już ponad 3 miesiące i wiem jakie są najlepsze 

No wiesz poradnik nie jest taki stary grafiką się później zajmę.

Opublikowano

"jakie sa najlepsze skrypty według mnie" po czym wysylasz gotowca. 

Opublikowano

Mam ci wysłać paczkę moja i zobaczysz ile mam tam tych skryptów ?

Grałem na wszystkich i wiem jaki jest do jakiego najlepszy jedyne co odgapiałem to najmniej popularne skrypty to ściągnałem ,, maks 6 skryptów gotowców wpisałem takto wszystkie próbowane prze zemnie 

Opublikowano

@Update 

Został dodany jeden poradnik błędy zostały poprawione Utility Skończone 

Opublikowano

To się wypowiem :rolleyes:

Już po Tym miałem przestać czytać,ale nie mam nic ciekawszego do roboty na razie.

Jaki Joduska? Wszystko robi Honda i jego 'pomocnik' zwany przez niektórych 'Ferrari'. Jodus robi gówno przy całej aktualizacji pod nowy patch.

Jakie k***a 15%? Obejdą antycheata-0% na bana,nie zauważą/ominą coś w kodzie 100% na bana ale z dosyć długim delayem od Riotu.

Z Evadee się zgadzam,lecz bez nagrania,nie grozi Ci ban,chociaż w wysokim Masterze jade na Evadee,wyzywają mnie od psów,cheaterów i jakoś bez bana :D

Możesz im przecież wmówić,że jesteś zapomnianym synem Fakera o.O

Czy skille za pleców rzuca się za pomocą skryptu 'DevCassio' LOL. Odpowiada za to exploit NoFace,można to zrobić do każdej postaci,bez mniejszego problemu.

Dostałeś w ogóle pozwolenie od Hehehema na udostępnianie jego poradnika tutaj?

Celowo zmniejszona czcionka. Nie kończ tego 'poradnika' bo oczy bolą,strasznie dużo błędów dydaktycznych,brak kopek na końcu zdań,choć przy niektórych są? Wiedze posiadasz zerową,a chcesz zaistnieć na MPC? Polecam usunięcie tematu i napisanie do jakiegoś moda,by go umieścił w koszu.

PS: Jakoś szybko lekcje w gimnazjum kończycie dzisiaj xD

Proszę wszystkie błędy jakie mi wypisałeś są poprawione ;)

Opublikowano

Masa ? pokaż jeden zaktualizowany do tej pory ?

Nie gotowce gram na #L już ponad 3 miesiące i wiem jakie są najlepsze 

No wiesz poradnik nie jest taki stary grafiką się później zajmę.

grasz 3 miesiące na L na 100% wiesz które skrypty są najlepsze xDD dobry joke gram ponad 6 msc na L# i nadal nie wiem które skrypty są lepsze, zależy to od upodobań lol po 2 nie mogłeś sprawdzić wszystkich bo jestem tego pewien :D lista wzięta od heheh~~~nawet linki są/były źle dodane + graficznie słabo/ zmień czcionkę jak i kolor.

#edit

a nie sorry to nie linki tylko podpis bez spacji co dany skrypt robi? < nie wiem jak to nazwać > popraw graficznie i żeby dało się jakoś czytać. Poradnik powinien być zwięzły i przejrzysty .

Sygnatura.jpg

Opublikowano

Testowałem wszystkie .........

Nie jestem na tyle głupi by kopiować ...........

To co robią to w utility napiszę 

Jeżeli ty nie znasz wszystkich skryptów to nie moja wina

Opublikowano

Testowałem wszystkie .........

Nie jestem na tyle głupi by kopiować ...........

To co robią to w utility napiszę 

Jeżeli ty nie znasz wszystkich skryptów to nie moja wina

Nie wiem dlaczego, ale wyglądasz mi na typowego nubka, który próbuje nabić sobie posty tym żałosnym tematem.

Deadboy

Opublikowano

Po co miałbym sobie nabijać posty ? 

Chce tylko pomóc nie podoba się temat ? możesz wyjść drzwi otwarte 

Opublikowano

Po co miałbym sobie nabijać posty ? 

Chce tylko pomóc nie podoba się temat ? możesz wyjść drzwi otwarte 

A co już nie mogę krytykować? Co prawda to prawda zje**ny ale wolny to kraj jest.

Deadboy

Opublikowano

A co już nie mogę krytykować? Co prawda to prawda zje**ny ale wolny to kraj jest.

Nie, to wygląda jakbyś ty sobie nabijał posty, co niby tu jest do krytykowania ? wszystko co teraz napisałem w temacie jest prawdą pracuje nad nim i będzie lepszy z czasem

Błędy naprawiam co chwilkę 

Więc jeżeli nic nie masz do roboty tylko spamisz mi pod tematem postami które nie ma ją sensu, jak chcesz mnie nazwać noobkiem PW a nie tutaj

Opublikowano

Nie, to wygląda jakbyś ty sobie nabijał posty, co niby tu jest do krytykowania ? wszystko co teraz napisałem w temacie jest prawdą pracuje nad nim i będzie lepszy z czasem

Błędy naprawiam co chwilkę 

Więc jeżeli nic nie masz do roboty tylko spamisz mi pod tematem postami które nie ma ją sensu, jak chcesz mnie nazwać noobkiem PW a nie tutaj

No nie "ma ją" ale w sumie mają, bo takich tematów jest mnóstwo i jedyne co odróżnia twój od innych to to, że jesteś najmniej doinformowaną osobą na forum i piszącą poradniki :P

Deadboy

Opublikowano

Pokaż mi podobny poradnik zaktualizowany do tej pory hmmm nie ma takiego ;///

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...