Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postać za 10k

Senchi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Uzbierałem 10000 złota i zamierzam kupić jakąś postać. Chcę grać postaciami walczącymi na odległość, bo pierwszą postaciom jaką kupiłem była Valla, która jest świetna i chce w to iść. Zastanawiałem się nad Nova, bo może być niewidzialna i ma duże obrażenia. Doradzicie mi postać i napiszecie dlaczego akurat ona?

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem

Opublikowano

Witaj skoro masz już 1 zabójce polecam moze do expa Nazebo walczy też na odległośc, niesomowicie mocny dmg szybko rozwala forty jego ulti duch jest też swietny.

Jeżeli chcesz killera to na odległość nova ale lepszy wg mnie jest w zwarciu zabójca Thrall.

Całkiem fajny jest Zeratul sam nim gram z wielką przyjemnoscią z tym że to zabójca z maskowaniem ale w zwarciu, lecz szybko potrafi uciec i sie maskować

Opublikowano

Nova jest strasznie silną postacią więc gorąco ci ją polecam (nie jest ona prosta, zła pozycja = insta dead). Możesz także spróbować zagrać Nazebo - specjalista ze sporym dmg, nadaje się do kamp, walki oraz pushu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...