Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt - Portal

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@GILUxDILU

Nie udostępniam ss z Phpmyadmin <_<, dokupi nie skończę skryptu :rolleyes:.

Czego Ty chcesz?

Udostępniłem portal gotowy jako jedyny :P , ty tego nie zrobiłeś <_<.

Wejdź na Attessie. Portal masz w 100%. Regeneracja działa tylko na LH, bo nie znam wartości hp od poziomu 40+.

Pokaż mi tylko jakie masz tabelki.

Opublikowano

@GILUxDILU

Nie mam czasu wchodzić na jakąś Attessie, czy jak to tam się nazywa.

Nie musze pokazywać Ci moich tabelek z DB. Podałem Ci jeden przykład wcześniej.

Mówię, portal nie jest jeszcze w 100% gotowy.

Jesteś taki mądry, to sam udostępnij portal. Ja jako jedyny to zrobiłem.

baner.png

Opublikowano

@GILUxDILU

Nie mam czasu wchodzić na jakąś Attessie, czy jak to tam się nazywa.

Nie musze pokazywać Ci moich tabelek z DB. Podałem Ci jeden przykład wcześniej.

Mówię, portal nie jest jeszcze w 100% gotowy.

Jesteś taki mądry, to sam udostępnij portal. Ja jako jedyny to zrobiłem.

Dobra kończę temat, jak mówili: Nigdy nie kontynuuj dysputy z idiotą.

Portalu nie udostępnię, bo nie znam wartości HP dla poziomów 40+.

O Attessi nie słyszałeś, a codziennie tam przesiadujesz i kminisz jak wyciągnąć request(Tak, widzę kiedy jesteś online).

Jeśli nie chcesz pokazać tabelek, bo pewnie dodałeś tylko PrtL to trudno.

Życzę dalszych sukcesów w kończeniu skryptu.

Opublikowano

@GILUxDILU

To, że byłem na Attessi, to nie znaczy, że chciałem wykraść reqesta, jak byś wiedział, to się nie da.

Portal możesz udostępnić, a ktoś w postach może podać Ci wartości.

Norbertsons czegoś tu nie rozumiem niedawno sprzeczałeś się, że cię tam nie było, a nawet sugerowałeś, że nie znasz takiego serwera ;D teraz okazuje się jednak, że byłeś.

Po co udostępniać portal? przecież ty masz już go prawie gotowego więc jak tylko go udostępnisz i ukończysz w 100% poznamy wszystkie wartości ;)

Ps. dzięki za info w sprawie wykradania reqesta, ale skoro wiesz, że nie da rady go ukraść oznacza to, że już próbowałeś no bo skąd nabyłbyś taką wiedzę? ;D

Pozdrawiam

Opublikowano

Wystarczy wiedzieć to, że plików php czyli request.php nie da się odczytać bo skrypt jest wykonywany po podstronie przeglądarki. Co innego z js, html czy css. Jakby się uwziął to można założyć stronę na darmowym hostingu, napisać odpowiedni skrypt i skrypt requesta się wyświetli. No ale nie jestem złodziejem...

Opublikowano

Wystarczy wiedzieć to, że plików php czyli request.php nie da się odczytać bo skrypt jest wykonywany po podstronie przeglądarki. Co innego z js, html czy css. Jakby się uwziął to można założyć stronę na darmowym hostingu, napisać odpowiedni skrypt i skrypt requesta się wyświetli. No ale nie jestem złodziejem...

Bardzo interesujące. Jakby to było możliwe to już dawno byłyby gotowe pliki SF, Gladiatusa i innych przeglądarkowych gier

Opublikowano

Jeżeli pliki nie mają parametru 403 czyli zablokowania to można je za pomocą darmowego hostingu, umiejętności i wiedzy wykraść. Większość mądrych głów blokuje, chyba że Ty nie.

Opublikowano

Jeżeli pliki nie mają parametru 403 czyli zablokowania to można je za pomocą darmowego hostingu, umiejętności i wiedzy wykraść. Większość mądrych głów blokuje, chyba że Ty nie.

Nie, nie blokuję. Czekam, aż wykradniesz moje pliki i wstawisz na mpc.

Opublikowano

Bym musiał być osobą o podobnym toku myślenia jak osoby Twojego typu, niestety, a może i stety nie jestem taką osobą i nie jestem złodziejem. Jeżeli plik php nie jest zabezpieczony parametrem 403 to za pomocą skryptu utworzonego na innym serwerze można go sobie skopiować, ale co ty wiesz o hackingu... 

Opublikowano

Jak dobrze pamietam wystarczy dodac do bazy danych to aby chodzilo ze mozna sie klepac ale na 100% nie jestem pewny a wgl to tam to pisze :)

`portal_level` tinyint(4) NOT NULL DEFAULT '1',

Najlepszy prywatny serwer w Europie!

Opublikowano

Norbert, dobra przyjmijmy że skrypt jest twój, ale skoro napisałem cały request od zera to dlaczego pytałeś o proste zapytanie w mysql do rankingu serwerowego, bo nie wiedziałeś jak zrobić ranking...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...