Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dla wszystkich którzy mają dylemat, "czy CS:GO pójdzie mi na tym sprzęcie?"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, tworzę ten temat tylko ze względu na spory spam. mianowicie, jeżeli macie problem w kwestii doboru sprzętu piszecie w tym temacie, ale macie jasno i wyraźnie napisane jakie są minimalne wymagania, by grać na low ustawieniach:

• Processor: Intel® Core™ 2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 processor or better
  • Memory: 2 GB RAM
  • Graphics: Video card must be 256 MB or more and should be a DirectX 9-compatible with support for Pixel Shader 3.0
  • DirectX: Version 9.0c
  • Hard Drive: 8 GB available space

Tak ciężko przeczytać i tworzyć niepotrzebne tematy? Chętnie pomogę osobom "zielonym" w tej tematyce. Masz problem z doborem sprzętu? Pisz tu !

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

mój sprzęt:

Proc:Intel Core 2 Duo P8600

Ram:4GB

Grafika:ATI Mobility Radeon HD 3400 series

System 64

Śmiało Ci pójdzie, myślę, że nawet na średnich wyciągniesz ok. 70-90 FPS.

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

Śmiało Ci pójdzie, myślę, że nawet na średnich wyciągniesz ok. 70-90 FPS.

teraz Cię zaskoczę, odpaliłem grę na botach, ustawiłem wszystko na low i miałem ok 20 fps tylko, czasem wzrosło do 30 i były lagi. Co mam zmienić? co ustawić, żeby działało dobrze?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...