Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Castios.pl - UPADEK SERWA? LEWE EQ?

Asfen.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 169
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ahh dzieci moje, jak wy kochacie się wpierdalać w nie swoje sprawy -.- Lajk dostał sm, ale nie eq wiadomo że za darmo nie będzie robił i chcieliśmy się mu odwdzięczyć za pracę serwera. Cannzas czy tam reszta tych pseudo adminów bierze wszystko do siebie i nie myśli o innych, my tacy nie jesteśmy. Wszyscy pisali że nasz serwer postoi max tydzień a tu taka lipa, więc trzeba jakoś zniszczyć serwer nie? K***a współczuję wam, bo trzeba mieć mega nudne życie żeby wpierdalać się w cudze sprawy :)

Pa ;*

beka z ciebie i sponsoruj kolejne gówna imagusia bo nie wiem kto będzie chciał cie na sponsora no name

Opublikowano

Tylko te screeny "in-game" Były robione dzisiaj, i była to wymiana FanatykWP z graczem Timo, Timo dawał eq na dreikonie, a FanatykWP Itemy na castiosie, ładnie tak kłamać?

@1373230489-U611928.pngGrafiese

beka z ciebie i sponsoruj kolejne gówna imagusia bo nie wiem kto będzie chciał cie na sponsora no name

No name? Chłopczyku, jeśli ty myślisz, że ja dąże do tego żeby być znanym na tym zacnym forum to się mylisz. Te serwery to takie moje małe hobby, bo zarabiam x razy tyle co na tych serwerach, pisałem to już kiedyś ale muszę się dla takiego szczeniaka powtórzyć :)

Opublikowano

Tylko te screeny "in-game" Były robione dzisiaj, i była to wymiana FanatykWP z graczem Timo, Timo dawał eq na dreikonie, a FanatykWP Itemy na castiosie, ładnie tak kłamać?

a widzisz nick w okienku handlu?

4kbucl.png
Opublikowano

­

To obierzcie razem z zespołem jedną wersję.

A nie jedni piszą że to wymiana między serwerami - ty tak piszesz.

A inni piszą że to zwrot z IS - Twoi GM'owie, Nukey i Black - http://scr.hu/7t1/mg97p

Opublikowano

­

A inni piszą że to zwrot z IS - Twoi GM'owie, Nukey i Black - http://scr.hu/7t1/mg97p

Bo nie wiedzieliśmy, że dzisiaj Maxrik prowadził wymiane? o.O i stwierdziłem, że to itemki które znikneły..

Opublikowano

­

Bo nie wiedzieliśmy, że dzisiaj Maxrik prowadził wymiane? o.O i stwierdziłem, że to itemki które znikneły..

Prowadził wymianę z konta imaga?

Nieźle macie naje*ane w baniach ;D

Więcej wymówek i zaczniecie się gubić w swoich stwierdzeniach :D

Opublikowano

a widzisz nick w okienku handlu?

­

Widzisz, to są gm'owie oni nie muszą wszystkiego wiedzieć, a że często zwracamy zaginione przedmioty z is mogli o tym pomyśleć. A to że tam widnieje nick to chyba logiczne, skoro wymiana była robiona przez administratora. Poziom inteligencji niektórych użytkowników tego forum mnie przeraża..

@'Algade

Tak prowadziłem wymianę z jego konta, bo on był nie obecny.

Opublikowano

Widzisz, to są gm'owie oni nie muszą wszystkiego wiedzieć, a że często zwracamy zaginione przedmioty z is mogli o tym pomyśleć. A to że tam widnieje nick to chyba logiczne, skoro wymiana była robiona przez administratora. Poziom inteligencji niektórych użytkowników tego forum mnie przeraża..

@'Algade

Tak prowadziłem wymianę z jego konta, bo on był nie obecny.

x

Opublikowano

Żałosne... graj na serw gdzie ludzie starali wbić eq itp a teraz poszło wszystko się walić, :D no nie pozazdrościć ale porażka administracja w takim razie.

Cyrk.png

Opublikowano

Dobra ja już nie mam siły, robisz coś żeby ktoś inny mógł zagrać, pierwszy lepszy idiota napiszę że ktoś mu dał jakieś itemy, co z tego że kłamie bo to była wymiana, ale reszta psów idzie za nim. Cześć ludzie.

Opublikowano

A to że tam widnieje nick to chyba logiczne, skoro wymiana była robiona przez administratora. Poziom inteligencji niektórych użytkowników tego forum mnie przeraża..

Że jak sorry was bardzo ogólnie wisi mi ta sprawa kto komu pucował drąga i za ile ale...

• Handel kontami, a także powiązanymi z nimi przedmiotami nie jest zabroniony, jednocześnie Ekipa Castios.pl w żaden sposób nie bierze na siebie odpowiedzialności za problemy wynikłe podczas próby sprzedaży lub wymiany konta.

Wszystko niby się zgadza, jest wymiana dóbr miedzy serwerami ale skoro administracja  nie bierz na siebie odpowiedzialności to czemu w tym wypadku administrator wziął na siebie te odpowiedzialność? Równi i równiejsi. Folwark Zwierzęcy do cholery....

2sbu2dv.png

Opublikowano

Że jak sorry was bardzo ogólnie wisi mi ta sprawa kto komu pucował drąga i za ile ale...

• Handel kontami, a także powiązanymi z nimi przedmiotami nie jest zabroniony, jednocześnie Ekipa Castios.pl w żaden sposób nie bierze na siebie odpowiedzialności za problemy wynikłe podczas próby sprzedaży lub wymiany konta.

Wszystko niby się zgadza, jest wymiana dóbr miedzy serwerami ale skoro administracja  nie bierz na siebie odpowiedzialności to czemu w tym wypadku administrator wziął na siebie te odpowiedzialność? Równi i równiejsi. Folwark Zwierzęcy do cholery....

Nie po prostu gracz FanatykWp ładnie poprosił czy wymienię bo nie chce być oszukany, a jako że miałem akurat czas to mu pomogłem, ale dobrze że minie uświadamiacie, bo już nigdy żadnemu nie pomogę, bo zawsze znajdzie się idiota który obróci to przeciwko tobie.

DOKŁADNIE TO BYŁA WYMIANA !!! TAK JAK MÓWISZ W POSTACI ZŁ - ITEMY :)

Hajsy jebią w głowie :)

Jak ty żadnej kasy nie dałeś! daj mi jakikolwiek dowód na to że gdzieś ci napisałem że masz mi dać kasę czy coś w tym stylu to ci chamie uwierzę, proszę cię weź się rozpędź i pierdolnij w ścianę.

Opublikowano

Nie pierwszy lepszy tylko pierwszy co ma dowody bo o banach za nic oraz o dziecinnym zachowaniu administracji bylo slychac wczesniej i ludzie nie pisali publicznie na forach o tym ze wzgledu na to ze nie mieli dowodow albo poprostu to olali a tutaj ziomek wygarnal wrzystko jak na tacy i juz zapozno teraz na jakiekolwiek tlumaczenia.

Opublikowano

Nie pierwszy lepszy tylko pierwszy co ma dowody bo o banach za nic oraz o dziecinnym zachowaniu administracji bylo slychac wczesniej i ludzie nie pisali publicznie na forach o tym ze wzgledu na to ze nie mieli dowodow albo poprostu to olali a tutaj ziomek wygarnal wrzystko jak na tacy i juz zapozno teraz na jakiekolwiek tlumaczenia.

Dobra ostatni mój post w tym temacie.

Możecie wierzyć albo nie, jak gracze będą chcieli to zamknę ten serwer nawet dziś, bo więcej na nim tracę niż zarabiam. Te screeny są z wymiany między graczem FanatykWP a graczem Timo(chyba taki nick miał) A to że pan timo sobie wymyślił że komuś kasę dał(urojenia to chyba u psychologa się leczy nie? Mogę ci dać namiary na dobrego jak chcesz) to już nie moja sprawa. Nic w grze nigdy nie sprzedałem i nigdy nie sprzedam, bo sam tego nienawidzę.

To na tyle żegnam was.

Opublikowano

Dodam jeszcze tekst od Nukey oraz Weight " Administracja nie pomaga w wymianach pomiędzy serwerami oraz zakazuje sprzedaży eq za pieniądze realne " 

Może dlatego że sami chcą zarobić na swoich sprzedażach ? Dziwne 

Maxrik chyba Ci jednak brakuje hajsu skoro tak robicie co ? Pozdrawiam i nadal sobie wmawiaj ;)

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngGrafiese

No name? Chłopczyku, jeśli ty myślisz, że ja dąże do tego żeby być znanym na tym zacnym forum to się mylisz. Te serwery to takie moje małe hobby, bo zarabiam x razy tyle co na tych serwerach, pisałem to już kiedyś ale muszę się dla takiego szczeniaka powtórzyć :)

Dobra ostatni mój post w tym temacie.

Możecie wierzyć albo nie, jak gracze będą chcieli to zamknę ten serwer nawet dziś, bo więcej na nim tracę niż zarabiam. Te screeny są z wymiany między graczem FanatykWP a graczem Timo(chyba taki nick miał) A to że pan timo sobie wymyślił że komuś kasę dał(urojenia to chyba u psychologa się leczy nie? Mogę ci dać namiary na dobrego jak chcesz) to już nie moja sprawa. Nic w grze nigdy nie sprzedałem i nigdy nie sprzedam, bo sam tego nienawidzę.

To na tyle żegnam was.

JESTEŚ OSTRO POPIERDOLONY, POZDRAWIAM XDDD

Opublikowano

Nie po prostu gracz FanatykWp ładnie poprosił czy wymienię bo nie chce być oszukany, a jako że miałem akurat czas to mu pomogłem, ale dobrze że minie uświadamiacie, bo już nigdy żadnemu nie pomogę, bo zawsze znajdzie się idiota który obróci to przeciwko tobie.

Łamiąc własny regulamin sami narażacie się na takie akcje. Po raz drugi to napisze ogólnie swędzi mnie lewe jajo w tej sprawie wiec się podrapie i zapomnę. Kto komu szarpał Reksia mnie nie interesuje. Za to jednak że olewać reguły które sami ustalacie:

1425165526-odznakacebulaka.jpg

Za nie przestrzeganie regulaminu którego sami tworzyliście.

Na te chwile zezwalam na zmianę nazwy serwera na VirtutiCebulariMT2.  Dziękuje i żegnam.

2sbu2dv.png

Opublikowano

kłamią kłamią i jeszcze raz kłamią? Nie polecam serwera.

4kbucl.png
Opublikowano

Łamiąc własny regulamin sami narażacie się na takie akcje. Po raz drugi to napisze ogólnie swędzi mnie lewe jajo w tej sprawie wiec się podrapie i zapomnę. Kto komu szarpał Reksia mnie nie interesuje. Za to jednak że olewać reguły które sami ustalacie:

Na te chwile zezwalam na zmianę nazwy serwera na VirtutiCebulariMT2.  Dziękuje i żegnam.

Spierdalaj od Polski. W ogóle nie nazywaj się Polakiem, k?

Opublikowano

Wiem, wiem miałem już tu nie pisać ale jak to zobaczyłem, to we mnie zawrzało.

Nie wierzę, rozumiem, naśmiewać się z serwera, ale z tak poważnego odznaczenia? Że ci k***a mordy nie krzywi jak po Polsku mówisz j****y sprzedawczyku :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...