Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Castios.pl - UPADEK SERWA? LEWE EQ?

Asfen.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Dzieci moje

Ale wy śmieszni jesteście :)

Skoro to nasz serwer, i w regulaminie jest jasno i wyraźnie napisane, że administrator nie musi dawać żadnych dowodów, to że Timcio dostaje bany to chyba logiczne jak się rzuca jak dzieciak w przedszkolu, nie toleruję takich i każdy taki noob jest banowany z miejsca. Trollom mówimy stanowcze NIE! A serwer niestety będzie stał więc te wasze "posty" są nie na miejscu, ale łapcie coś ode mnie.

0002Q27XG8SB8543-C116-F4.jpg

• Odpowiedzi 169
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Dzieci moje

Skoro to nasz serwer, i w regulaminie jest jasno i wyraźnie napisane, że administrator nie musi dawać żadnych dowodów, to że Timcio dostaje bany to chyba logiczne jak się rzuca jak dzieciak w przedszkolu, nie toleruję takich i każdy taki noob jest banowany z miejsca. Trollom mówimy stanowcze NIE! A serwer niestety będzie stał więc te wasze "posty" są nie na miejscu, ale łapcie coś ode mnie.

Maść na sam ból dupy dla nich nie wystarczy :D

IDcncno.png

Opublikowano

Hmm drodzy gracze , dalej będziecie bronić swojej " Kochanej " Administracji Castiosa ? Mówiliśmy wszystkim, że gdy coś nie spodoba się administracji banują i nie szukają wytłumaczenia. 

Proszę wszystkich graczy o dalsze dowody na tych żałosnych członków teamu serwera. Pozdrawiam i dziękujemy za kolejne dowody.

Żałosny to jesteś w tym temacie tylko Ty, wejdź sobie do m1 i zobaczysz że odeszło może z 20 graczy, dostałeś bana i spamujesz na fp, forum, skończysz kiedyś? Zrób sobie nową postać.  xD  xD

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Rozumiem, że kierujesz to do Timcia ale odpowiem też ja.

20 graczy? chyba jednego 0 zapomniałeś.

Dalej desperacko brońcie swojego "perfekcyjnego" serwera na gotowych plikach.

Daje wam miesiąc max i serwer padnie :)

Opublikowano

Rozumiem, że kierujesz to do Timcia ale odpowiem też ja.

20 graczy? chyba jednego 0 zapomniałeś.

Dalej desperacko brońcie swojego "perfekcyjnego" serwera na gotowych plikach.

Daje wam miesiąc max i serwer padnie :)

Ten miesiąc już minął i nadal stoimy. :)

­

Opublikowano

@Dzieci moje

Jakby jeszcze regulamin działał to byłoby ok :)

05iUYpe.png

Opublikowano

Nie dam spokoju :) będę dalej ujawniać dowody każdemu aż w końcu ten żałosny serwer nie zostanie wyłączony a administracja spakuje manatki i odejdzie z "świata" Metin2 i poszuka czegoś na "lewo" bo widzę że to Im się udaje najlepiej :) Gdybyście lepiej traktowali graczy , gracze lepiej traktowali  by Was :) ale w Waszym przypadku to raczej nie możliwe.  xD  xD  :ninja:  :ninja:

Opublikowano

No i z*********e, bardzo dobrze, tutaj muszę cannzasa, asfena itd. poprawić :) Biedaczek postawił serwer, udało mu się i tyle. Pliki gotowiec, technik nieudacznik. Zwykły imagus co na plikach lastivii padł bo nie umiał diffa wgrać :D

Witaj Shaggy witaj. Serwer jest taki jak napisałeś wyżej :3

Regulamin nie działa, bo im błąd pokazaliście...

­46883540656645472816.png

Opublikowano

No i z*********e, bardzo dobrze, tutaj muszę cannzasa, asfena itd. poprawić :) Biedaczek postawił serwer, udało mu się i tyle. Pliki gotowiec, technik nieudacznik. Zwykły imagus co na plikach lastivii padł bo nie umiał diffa wgrać :D

Tak poprawiaj gdzie sa ss'y ktore pokazywaly, ze autor tematu prosil sie o dodanie kostiumow :) Nie chce obrazac nikogo ale sa dowody.

2. I tak nie polecil bym grania tutaj xD

@Dzieci moje

Wymysl cos nowego co by zrobilo taka furore jak te zdjecie. Przeciez to juz jest stare i c*****e, dobre bylo na poczatku.

Opublikowano

Ma ktoś ip serwera ? jeśli tak to napisać w temacie lub na pw , ja już zrobię swoje :D

xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD

rozpakuj sobie serverinfo.

­

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...