Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Serwer Castios ! Upadek

Timcio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodaje SS na których widać mój nick i itemy które dostałem dzisiaj od [GA]Weight około godziny 15:00 i nie , nie były to itemy które

mieliście oddać za cofke , jestem osobą normalną a kto normalny kupuje 4 takie same kostiumy i 3 fryzury ? ... Nie polecam

serwer ! Serwer upadnie w ciągu paru dni przez właśnie tak kulturalna i dojrzałą administracje która leci na hajs... Pozdrawiam

Nie polecam nikomu serwera ! Bugi i Lewe eq

4039014251631911348138.jpeg2668414251631911348138.jpeg

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ty imbecylu kochany graczu, przecież sam sie wymieniałeś z FanatykWP którego nick jest z resztą na screenie za eq na dreikonie, bo to ja tą wymianę prowadziłem, pro elo hejterze ;)

Opublikowano

Dokładnie tak jak mówisz , to że mam go zaznaczonego to znak ze z nim wymieniałem ? prosze Cie Weight dał mi itemki i to nie po raz 1 to tylko Is a było tez Navi u innych graczy , myśle że któryś z nich się przyzna.

Opublikowano

Dokładnie tak jak mówisz , to że mam go zaznaczonego to znak ze z nim wymieniałem ? prosze Cie Weight dał mi itemki i to nie po raz 1 to tylko Is a było tez Navi u innych graczy , myśle że któryś z nich się przyzna.

Ładny fałsz, i co czujesz się lepiej? Czekaj, ty a to skąd tą twoją skrzynkę z kontem na dreikonie ma gracz fanatyk? hmm no ciekawa sprawa, dobre! Poproszę tego gracza jak go złapię w grze żeby się tu wypowiedział :)

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngTimcio

Wiesz co? Jesteś hmm jakby to łagodnie ująć, j****ym frajerem bez pomysłu na życię i niszczysz coś co innym wyszło, mogę dostać teraz warna bo już mnie to forum jebie i tu nie wrócę, bo tu większość ludzi to dzieciaki twojego pokroju, oczywiście są normalni ludzie, ale w śladowych ilościach, to że ty jesteś j***** pizdą i nie wiesz gdzie ten j****y długi nochal wsadzić to już nie moja sprawa, jeśli ci się nudzi to się rozbierz i ubrań pilnuj, a nie wtykaj nochala w coś co nie masz fałszywy gnoju.

Żegnam ten żałosny fałszywy temat :)

Opublikowano

No nieźle się wkopales.

895041b0b72123aamed.jpg

Opublikowano

Nic sobie nie wmawiam ani nie kłamie ss są prawdziwe a Twoja obrona to same bzdury ... widać kto jest zdenerwowany. Wszystkie te komentarze i tematy to prawda i gracze to potwierdzają oraz nie kulturalna i wulgarna administracja.

No nieźle się wkopales.

Ja się wkopałem ? To raczej oni. Jako jedyny z wielu graczu stawiłem się przeciwko administracji która zarabia w nie właściwy i raczej nie uczciwy sposób ... tyle na temat

Opublikowano

A ty byś k***a nie był zdenerwowany gdyby ktoś k***a cię oskarżał o coś czego nie zrobiłeś? Ja już wyraziłem swoje zdanie o tobie, jesteś fałszywą kurwą bez perspektyw na życie i tyle w temacie, bo żeby tak kłamać to trzeba być idiotą, tylko ciekawi mnie jedno, co zrobiliśmy ci że musiałeś aż tak kłamać?

Cześć fałszywa k***o :)

Doczekam się jeszcze tego jebanego dowodu że jakąkolwiek kasę od ciebie wziąłem? bo ja tu widzę jedynie wymianę którą przeprowadza gm.

Opublikowano

Po co ten bulwers, nie rozumiem, skoro jest się nie winnym po co się denerwować ? Zresztą o czym tutaj rozmawiamy, ssy wszystko pokazują, "Administracja nie odpowiada za wymiany" To palicho, a że pare osb. z gildi od tego gracza za nic dostała bana bez powodu i udzielenia jakiejkolwiek informacji od Administratora, który olewa wszystko to druga sprawa. :) I się tak nie spinaj, bo żyłka Ci j*b.. przygłupie. :P    

Opublikowano

Timcio frajer , dziś potrafił ddosować kolegów na ts3 , dostał bana , i zaczoł jakieś ss'y dawać które były z wymiany , pozdro frajerze. 

Opublikowano

Co się dziwić na tych c******h plikach nic długo nie postoi pewnie niedługo będzie masowa sprzedasz kont z max lv za PLN

"Żaden motherfucker nie podskoczy do Polaka"

"Na kolana padam tylko przed Bogiem, więc nie licz, że klękne na glebe przy tobie"

Opublikowano

Dostali bany za wh, ale wiadomo, to jest tak jak w więzieniu, każdy jest nie winny. A ten bulwers jest z tego powodu, że go nie widzę na żywo, bo jak bym stał przy nim i takie kłamstwa by mówił, to matka by mu papki z gerbera do szpitala już wiozła :)

Opublikowano

A ty byś k***a nie był zdenerwowany gdyby ktoś k***a cię oskarżał o coś czego nie zrobiłeś? Ja już wyraziłem swoje zdanie o tobie, jesteś fałszywą kurwą bez perspektyw na życie i tyle w temacie, bo żeby tak kłamać to trzeba być idiotą, tylko ciekawi mnie jedno, co zrobiliśmy ci że musiałeś aż tak kłamać?

Cześć fałszywa k***o :)

Doczekam się jeszcze tego jebanego dowodu że jakąkolwiek kasę od ciebie wziąłem? bo ja tu widzę jedynie wymianę którą przeprowadza gm.

Maxrik , posłuchaj dzisiaj była taka sytuacja że Timcio , ddosoował na waszy, ts3 moich kolegów z gildii , w grze się przyznał i pisał że jak go przeproszę to przestanie , dałem ss'y komu trzeba i dostał bana a teraz chłopaczek się msci :) , lecz nie przejmuj się cała gildia Welcome pisała i pare innych jak i moja yinyang ze zostaje na serwie więc nie ma się co przejmowac. :)

Opublikowano

Za co dostał bana ? A te ddosy to co to ? przybliż. Wymiany, nie widzę by coś Timo przekazywał, tylko dostawał nawet niecny podarunek, wręcz obfity. 

Maxrik , posłuchaj dzisiaj była taka sytuacja że Timcio , ddosoował na waszy, ts3 moich kolegów z gildii , w grze się przyznał i pisał że jak go przeproszę to przestanie , dałem ss'y komu trzeba i dostał bana a teraz chłopaczek się msci :) , lecz nie przejmuj się cała gildia Welcome pisała i pare innych jak i moja yinyang ze zostaje na serwie więc nie ma się co przejmowac. :)

No to grubo 2-3 gildie, szalejecie, chyba z psami w m1 bd się bić, za takie przekręty, dowody jasno widać, raczej wątpię, że coś wskóracie. A nawet, to co ma ts, do spraw w grze ? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...