Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Serwer Castios ! Upadek

Timcio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Warto zauważyć, że użytkownicy tego forum  którzy piszą teraz komenatrze typu nie polecam, sympatycznie server pada czy cos w tym stylu

To double konta tego pana :)

5 postów , 8 postów. Prosze ja was :*

Szkoda pisać a server polecam :))

I przed chwila reklamowal temat na serwie ;]

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Maxrik czy Ty widzisz żeby tam był nick 

"Maxrik" czy "Weight" ;) Nie raz handlowałem z Weight i to były same rzeczy z Is tyle że wiele taniej niż w sklepie. Myślę że jutro paru znajomych doda ssy z wymian nvi ;) pozdrawiam

To wrzucaj te screeny idioto i skończ pisać wymyślone rzeczy, co za k***a małolat.

Opublikowano

Mówisz taki MMA jesteś a może WWE ? haha pozdro ziombel :* idz sprzedawać eq póki możesz 

Taki mma? Na sparing zawsze chętny jestem tylko powiedz gdzie i kiedy :)

Opublikowano

Spokojnie ludzie

Nic sobie nie wmawiam ani nie kłamie ss są prawdziwe a Twoja obrona to same bzdury ... widać kto jest zdenerwowany. Wszystkie te komentarze i tematy to prawda i gracze to potwierdzają oraz nie kulturalna i wulgarna administracja.

Ja się wkopałem ? To raczej oni. Jako jedyny z wielu graczu stawiłem się przeciwko administracji która zarabia w nie właściwy i raczej nie uczciwy sposób ... tyle na temat

No widze, ale jakąś się wybronił, grałem na castios, moim zdaniem nie warto, ale nie ma co ich w ch*ja robić.

895041b0b72123aamed.jpg

Opublikowano

Taki mma? Na sparing zawsze chętny jestem tylko powiedz gdzie i kiedy :)

Został skazany na 5 lat pozbawienia wolności

Za pobicie użytkownika który mówi że GA sprzedaje eq za kase, do trudnych spraw, pokazujesz niski poziom jako administrator.

895041b0b72123aamed.jpg

Opublikowano

tumblr_inline_nch5lcqYsb1r8azyx.gif

Wyprzedzę Wszystkich :>

Ale moderator będzie miał zabawy z warnami to chyba awans dostanie za taką ilość :D

@nie ładnie dzieję się na serwerze,no kto by pomyślał takie rzeczy :>

Na temat serwera się nie wypowiem bo niestety nie gram,a kurcze chciałem :>

@1361622928-U485574.pngGabaxMovies

Aż boję się zapytać z czego znanym  :D

Sponsorem m.in tamtego serwera jeśli pytasz :)

Opublikowano

To sparuj z mamą i przestań spinać, przecież masz tyle siana co tam i tak macie wyj..w ten serwer, co potrzebowaliśmy od was pomocy, to nigdy czasu, nie odpowiadaliście, żadnej reakcji od waszej strony. Oskarżacie ludzi o WH, bez jakichkolwiek dowodów, screeny o jakiś ddosach, na których nie widać by się przyznał, screen ucięty. . . No porażka totalna, co nie wspomnę o zbanowaniu osób z gildi, bez żadnych argumentów. Wszystko w temacie.

Opublikowano

Już chyba na to zapozno. ;d

Opublikowano

@True990

Muszę jakoś debili uspokoić, bo cały czas będą drążyć to kłamstwo, a ja jestem cierpliwy do czasu, a właśnie ten czas się skończył.

To sparuj z mamą i przestań spinać, przecież masz tyle siana co tam i tak macie wyj..w ten serwer, co potrzebowaliśmy od was pomocy, to nigdy czasu, nie odpowiadaliście, żadnej reakcji od waszej strony. Oskarżacie ludzi o WH, bez jakichkolwiek dowodów, screeny o jakiś ddosach, na których nie widać by się przyznał, screen ucięty. . . No porażka totalna, co nie wspomnę o zbanowaniu osób z gildi, bez żadnych argumentów. Wszystko w temacie.

Kto ma wyjebane w serwer? Bo gdybym miał wyjebane to po pierwszych ddosach bym go zamknął zamiast inwestować w nową maszynę i zabezpieczenia dodatkowe.

Opublikowano

@True990

Ty jesteś tym znanym True który założył serwer Moyes?

895041b0b72123aamed.jpg

Opublikowano

Nie leć w c***a, bo tylko dzieci pokroju Weight'a/ Maxrika zagrają/grają na gotowcu. 

Serwera nie polecam, administracja jedynie co potrafi to postawić serwer na gotowcu i szczekać, jacy to oni wielcy nie są. 

Maxrik, ile navi kupie za 50 zl?

­

Opublikowano

Kozaczek ohoho. Zapraszam IEM KATOWICE.

To bardzo dobrze, bo akurat będę tam na jednym stoisku i będę prezentował pewien produkt, jeszcze mi podaj jakiś kontakt na priv żebym cię mógł znaleźć :)

Opublikowano

Taka maszyna, że dzisiaj na evencie zuo, admin się skarżył, że więcej bossów dać nie może, bo maszyna nie wytrzymuje. hm.. może z 25 bossów na 400 osb. było. :) Także dobra inwestycja, :)

Serio? ;P

895041b0b72123aamed.jpg

Opublikowano

Taka maszyna, że dzisiaj na evencie zuo, admin się skarżył, że więcej bossów dać nie może, bo maszyna nie wytrzymuje. hm.. może z 25 bossów na 400 osb. było. :) Także dobra inwestycja, :)

Haahaahah tak pewnie, aleś dojebał jak łysy włosami o kant kuli k***a hahahahhahaha

Opublikowano

Ale moderator będzie miał zabawy z warnami to chyba awans dostanie za taką ilość :D

@1361622928-U485574.pngGabaxMovies

Aż boję się zapytać z czego znanym  :D

Sponsorem m.in tamtego serwera jeśli pytasz :)

No nie ładnie True :) Przynajmniej Twoi ludzie są odpowiedzialni więc polecam wszystkie serwery od True jeśli ktoś już szuka nowego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...