Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kontra na Nasusa L#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co tego psa kontruje najbardziej z leaguesharpowego god tiera? Jayce odpada, sprawdzalem, poke fajny QE ale rzadki, młotek odpada bo z many sie wysrywam nawet jak mam blue, potrzebuje coś w stylu: potężny early game DMG tak żeby czuł strach że jak podejdzie do creepów to dostanie w ryło, co polecacie?

Opublikowano

Cassio na L# nie daje mu życia, pierwszego killa zdobędziesz już na 2 levelu. Nie tylko, że nie dasz mu farmić to w Late nic nie będzie robił. 

Ogólnie Nasusa kontruje większośc range championów, Vayne też go jedzie jak szmate.

Opublikowano

No właśnie myślałem, że Jayce go pojedzie, ale trafiłem na wyjątkowo zdolnego zawodnika, to że go biłem pod wierzą, nie robił sobie z tego nic, farmił dalej, ale dzięki za rady!

Opublikowano

100% Cassio

Trochę boli Lissandra jak go spushuje to ma ciężko stackować a Lissandra może spokojnie zejść na mida i wrócić znowu spushować.

Riven strasznie boli każdego lub taka Irelka. Aczkolwiek ściąga on Irelce atk speedy ale da rade.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Nie bierz championów takich jak teemo, adc (vayne pytałeś). Jak dla mnie to jest głupi pomysł ( no ma ten range żeby harrasować ) ale jak trafisz na dobrego przeciwnika to raczej słabo ci to wyjdzie, slow zmniejsza AS. Nie raz widziałem jak takie championy są bite ale jeśli chodzi o Cassio to jest to najlepszy pick i podobne.

wCAZfSW.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...