Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy te niektore randomowe drużyny to same odpuszczają mecz i stawiają z innych kont na longu na enemy spore kwoty i na tym zarabiają? Takie mam wrażenie ostatnio. Nie moge nic ugrac ostatnio, tak btw jak sie oglada te gry to niekiedy to wedlug mnie to nie jest poziom global elite.Coraz czesciej druzyny mają 80% przegrywają z tymi co są "teoretycznie" słabe.Czyli podsumowując. Na jakie wazne mecze stawiac i czy oplaca sie typować te randomowe?

Opublikowano

Witam, czy te niektore randomowe drużyny to same odpuszczają mecz i stawiają z innych kont na longu na enemy spore kwoty i na tym zarabiają? Takie mam wrażenie ostatnio. Nie moge nic ugrac ostatnio, tak btw jak sie oglada te gry to niekiedy to wedlug mnie to nie jest poziom global elite.Coraz czesciej druzyny mają 80% przegrywają z tymi co są "teoretycznie" słabe.Czyli podsumowując. Na jakie wazne mecze stawiac i czy oplaca sie typować te randomowe?

Napewno nie warto stawiać na best of 1, wszystko się w takim meczu może wydarzyć. Dodatkowo procenty na loungu lubią kłamać (tzn w niektórych meczach nie powiedziałbym że tak wygląda szansa procentowo).

Opublikowano

Były afery dotyczące tych "ustawionych meczów".

Ale to już się skończyło a jak są to bardzo rzadko, oni grają o pieniądze m.in się z tego utrzymują, muszą wygrywać żeby zarobić.

Ale jak się stawia na BO1 to tak to jest, jakaś drużyna nie ogarnia mapy a druga gra na niej perfekcyjnie.

Co do obstawiania to lepiej na bo3-bo5 + znane drużyny.

Ex Lider Counter-Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...