Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VULCANUS MU PVP SEVER] [NORESETS][S4EP6][EXP 888x] [START 03.04.2015 18:00 ]

spriker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zrobiłem nową postać na serv pvp i co się okazało podchodze do depo a tam itemki itp z serv poprzedniego... musicie to ogarnać :) pozdrawiam

• Odpowiedzi 590
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zrobiłem nową postać na serv pvp i co się okazało podchodze do depo a tam itemki itp z serv poprzedniego... musicie to ogarnać :) pozdrawiam

Powtarzam poraz 99999 , że to jest kopia tamtego serwera , konta i postacie też są -,-

Prawdopodobny start Sobota najbliższa !

@@ Testowanko

VA5RsDW.jpg

Opublikowano

Striker usun te stare publikacje bo ludzie w błąd się wprowadzają przez nie, a zostaw tą jako finalną i ostatnia opcje dla tego serwera, exp jest dość spory jak na pvp więc mam nadzieje że spoty będą po 4-6 mobów dość konkretnie rozchodzące się :>?

Opublikowano

Striker usun te stare publikacje bo ludzie w błąd się wprowadzają przez nie, a zostaw tą jako finalną i ostatnia opcje dla tego serwera, exp jest dość spory jak na pvp więc mam nadzieje że spoty będą po 4-6 mobów dość konkretnie rozchodzące się :>?

witam,

Powiedz mi dlaczego mam tamtą publikację usunąć? Przecież to są 2 różne serwery :) 

Nie usunę publikacji tamtego serwera. Bo on stoi i są tam stali gracze , ale również nowi.

Spoty mają max 4 moby + 2 globalowe, rozchodzenie jest ustawione na 4-8 czyli dużo :) 

Spokojna twoja rozczochrana. Spoty będę jeszcze poprawiał , lecz aktualnie jestem w pracy na służbie i nie jestem w stanie tego ogarnąć w tym momencie.

Zapraszam do testowania. Dzisiaj zamknięte zostaną beta testy :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Wchodzi sie na strone pisze exp 200, z kolei jak sie loguje do gry przez waszego klienta to wchodze na stary serwer, wtf bo coś nie kapuje

Opublikowano

Wbijasz przez vulcanus.exe jak tego nie masz pobierz łatke lub full clienta i masz 2 suby do wyboru 1 sub exp 200 2 sub pvp ... w czym problem ? Na stronie www masz do wyboru pvp i exp200 jak chcesz przejsc do strony serv pvp dajesz pvp regasz sie itp i wszystko smiga

Opublikowano

Tak jak Ci kolega wyżej wytlumaczył.

Będzie jeszcze jedna łatka do clienta ze zmianą nazwy GS'a , bo jest Heigallman coś takiego.. Ale to jest tylko sprawa wizualna.

Jak chcesz wejść do gry to logujesz się na 2 gsa , a nie na 1 VulcanusMu ! :)

Właśnie zakupuje antyhacka, wiec też on będzie w patchu :)

Opublikowano

ten season mnie w*****a... bo nie ma bota tylko jakies gówna trzeba uzywać co jeszcze w nich pickera nie ma :/

Opublikowano

Witam,

Musimy przełożyć start na piątek w następnym tygodniu,

Pewnie pytacie dlaczego :)

- Antyhack nie dostarczony do nas. Bez AH nawet serwera nie odpalam.

- Zostało pare małych poprawek, które szybko ogarniemy, ale głównie chodzi o AH.

- Musimy lekko podrasować mobki.

Wybaczcie , ale chce mieć serwer zabezpieczony.

Opublikowano

Przepraszamy za takie utrudnienia.. Ale lepiej wystartować bez problemów i cziterów

;/

Na pewno start bedzie 20.03 w piątek z antyhackiem i wszystko bd ma glanc. :)

Opublikowano

Przepraszamy za takie utrudnienia.. Ale lepiej wystartować bez problemów i cziterów

W takim razie dalej mam nadzieję, że nie dasz się "złamać" i w tej materii i jak nie było, tak dalej nie będzie przyzwolenia na używanie programów typu Elite.

Opublikowano

Wraz z technikiem planujemy przez ten tydzień wgrać małe ułatwienie troche :)

Spróbujemy dodać summonerce drzewko oraz dodać MU helpera z seasonu6 :)

Prosimy o wyrozumiałość !

Opublikowano

tak mi sie zdawało że nie ruszy :D :D :D - typowe :D

Wolałbyś grać na niedokończonym serwerze? z ujowym dropem etc.?

iHacks  <3

Opublikowano

spriker moze i stoi, ale powiedz mi po co go trzymać, skoro gra na nim 10 osób... lepiej zrób jeden a porządny, czyt. ten tu PVP.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...