Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VULCANUS MU PVP SEVER] [NORESETS][S4EP6][EXP 888x] [START 03.04.2015 18:00 ]

spriker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elitka zablokowana a za tym idzie , że avanta też :) 

Te itemy postaramy się naprawić, gdzieś coś przeoczyliśmy.

Online ciągle rośnie , handel , gildie na serwerze się tworza :) 

Zapraszam :) 

• Odpowiedzi 590
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak wyglada sprawa typu donate? tzn bedzie mozliwosc kupienia WCoinow?

Nie mam pojęcia ^^. O ile admin zdecyduje się na takie coś, to będą to przedmioty typu zwierzaki na exp, seal, soczki do resetu punktów, demony, angele i tak dalej i tak dalej. NA PEWNO w cash shopie nie znajdą się rzeczy przez które jeden gracz miałby znaczącą przewagę nad drugim(pomińmy exp i demona/angela).

iHacks  <3

Opublikowano

nic to nie dało

Pobierz Microsoft Visual 2008 x64/86 oraz 2010 x64/86. Wejdz do panelu sterowania odinstaluj bierzące których uzywasz. Nastepnie restart pc i zainstaluje te które pobrałes, zaczynajac od 2008 :)  Restart i bedzie dzialac :P

Opublikowano

Co się dzieje, założyłem Elfa, gram sobie normalnie 20lvl mam i 3 raz wyrzuca mnie z gry przy komunikacie anty-hacka "Wrong attack speed". Ma ktoś taki problem? Oczywiście nie używam żadnych hacków, nigdy nie używałem i nawet na oczy nie widziałem żadnego w swoim życiu.

Opublikowano

Co moge powiedziec o serv... jest kilka niedociagniec i ktorych wspominalem na testach serv np ten nie dropiacy q w pt... Ale przymykam na to oko poniewaz serv jest stabilny brak lagow dc zen jest w cenie co mi aie podoba jevele drop jest ustawiony bardzo dobrze drop z wypadajek nie jest zly mozna sie ubrac powoli... serv bardzo mi sie podoba zapraszam wbijajcie jest juz nas ponad 90 online Pamietajcie ranking i wbicie 400lvl nic nie zmienia wiec nowi maja dzwi otwarte i sie nie zrażajcie

Opublikowano

^j/w

zapraszam wszystkcih na serwer, mila atmosfera, 0 lagow, drop ustawiony dobrze, administracja szybko reaguje na ewentualne bledy w configu, sa gracze z zagranicy, serwer caly czas sie rozwija ;)

Opublikowano

zapraszam na server jest juz 90++ pisac w grze KedzioR  gidlai  TheCrime rekrutuje ;) zawsze jakies  pt albo pomoc sie znajdzie ;) ! elo

Opublikowano

Kurde trzeba by gdzies reklame serva zrobic aby ludzie naplywali ;) Bo serwer niezly, z malymi poprawkami ale jak szefostwo usiadze to ogarnie to w kilka godz ;)

Opublikowano

Kurde trzeba by gdzies reklame serva zrobic aby ludzie naplywali ;) Bo serwer niezly, z malymi poprawkami ale jak szefostwo usiadze to ogarnie to w kilka godz ;)

Pracuję nad trybem vote. Bugi zgłaszajcie do nas.

Jak wygląda tutaj sprawa summonera? Ma te drzewko?

Tak summonerka ma drzewko.

Opublikowano

moze dodajcie Wcoiny tez za nagrode bc/ds/cc? 

czemu po 2q bylo 11 pkt za lvl. od 20 minu jest normalnie po 6 :/ ?

Opublikowano

moze dodajcie Wcoiny tez za nagrode bc/ds/cc? 

czemu po 2q bylo 11 pkt za lvl. od 20 minu jest normalnie po 6 :/ ?

Bo było ale nie jest. Ci co dostali po 11 będą mieli cofnięte te pkt tak jakby dostali 6. 

edit: punkty będą cofnięte jak serwer będzie offline więc cierpliwości. Nikt nie będzie miał więcej pkt.

iHacks  <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...