Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VULCANUS MU PVP SEVER] [NORESETS][S4EP6][EXP 888x] [START 03.04.2015 18:00 ]

spriker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja zrobiłbym z tego serwer pvp 4fun, ruszył od nowa i na pewno na starcie zebrałaby się większa grupka ludzi. Wiadomo, że takie serwery to nie long termy, ale przynajmniej ludzi chwilę by się fajnie pobawili. Do tego zrobić CS co 3dni i jazda.

• Odpowiedzi 590
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja zrobiłbym z tego serwer pvp 4fun, ruszył od nowa i na pewno na starcie zebrałaby się większa grupka ludzi. Wiadomo, że takie serwery to nie long termy, ale przynajmniej ludzi chwilę by się fajnie pobawili. Do tego zrobić CS co 3dni i jazda.

x2

Dodam ze opcje seedow nie dzialaja np xdmg ag reducion itp...

Opublikowano

Na razie nie ma wypowiedzi Admina serwera co do napraw bugow i dalszej dzialalnosci

Ja tu nie widze innego wyjscia jak dac all do sklepu i pobawic sie na bramie w dev

Opublikowano

za wiele sie nie pobawisz jeśli nie usunie combo buga na pk

Dla mnie to jest jasna sprawa sie dziwie ze do teraz to nie jest naprawione ;X

Opublikowano

zrobić nawet dziś o 20tej godzinny CS(o ile działa) naprawić combo buga(może jakis patch - wiele osób ma problemy z wejsciem do gry) i byłaby namiastka 4fun pvp - albo otworzyć LOT dla wszystkich(przynajmniej byłaby miejscowka pod PK)

Opublikowano

Serio myślicie, że serwer z tyloma bugami przyciągnie graczy żeby jakiś PvP4fun był? Jak się czyta Wasze komentarze to wychodzi na to, że ten serwer to jeden wielki bug. Nie mam tu pretensji do Adminów serwera, bo wierzę że włożyli całe serce w postawinie tego serwera i chcieli jak najlepiej. Niestety nie zawsze się udaje.

Nie ma sensu otwieranie serwera ze wszystkim w shop bo NIKT nie będzie siedział pare h dziennie po to by w full setach siedzieć na bramie w devias i wyzywać się na post.

Myślę, że osoby, które chciały postawić ten serwer powinny na początek sporóbować postawić jakis medium serwer Pvp na s2 (mniej bugów, łatwiejszy w zabezpieczeniu).

A tymczasem skoro serwer nie funkcjunuje jak należy temat jest do zamknięcia, bo dyskusja ,,co by było gdyby było" nie ma tu sensu.

Opublikowano

Ten serv to jeden wielki bug, a admini nawet tutaj nie zagladaja. Czy ktos wkoncu wypusci jakis fajny serv PvP sezon 2? Exp w granicach 150-200. Taki serv napewno przyciagnie wiecej ludzi niz to co tutaj mamy.

Opublikowano

ja proponuje s6 ep3 exp 250/300 z 1 resetem za ktorego dostaje sie 300/500 pkt i max ml 200

Opublikowano

ja proponuje s6 ep3 exp 250/300 z 1 resetem za ktorego dostaje sie 300/500 pkt i max ml 200

I tak będzie jeden wielki BUG.

W ogólnodostępne Emulatory trzeba włożyć troszeczkę czasu(jeżeli posiada się doświadczenie) by coś z tego powstało.

Jak jest się zielonym to pozostaje IGC i zakup licencji.

Najpierw trzeba zainwestować czas/pieniądze by potem mieć z tego korzyści i graczy.

PS REBUŚ KOCHAM CIĘ!

Opublikowano

Serio myślicie, że serwer z tyloma bugami przyciągnie graczy żeby jakiś PvP4fun był? Jak się czyta Wasze komentarze to wychodzi na to, że ten serwer to jeden wielki bug. Nie mam tu pretensji do Adminów serwera, bo wierzę że włożyli całe serce w postawinie tego serwera i chcieli jak najlepiej. Niestety nie zawsze się udaje.

Nie ma sensu otwieranie serwera ze wszystkim w shop bo NIKT nie będzie siedział pare h dziennie po to by w full setach siedzieć na bramie w devias i wyzywać się na post.

Myślę, że osoby, które chciały postawić ten serwer powinny na początek sporóbować postawić jakis medium serwer Pvp na s2 (mniej bugów, łatwiejszy w zabezpieczeniu).

A tymczasem skoro serwer nie funkcjunuje jak należy temat jest do zamknięcia, bo dyskusja ,,co by było gdyby było" nie ma tu sensu.

A tak niedawno próbowałeś przyciągnąć graczy na ten pseudo-serw....

Opublikowano

A tak niedawno próbowałeś przyciągnąć graczy na ten pseudo-serw....

Oczywiście, że próbowałem zachęcić ludzi na grę na tym serwerze póki działał. Admini powinni mieć szansę się wykazać i póki serwer był online i nie było większych problemów to czemu miałbym nie zachęcać? Nie przewidzę, że serwer padnie po paru dniach. Wróżką nie jestem.

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...