Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] EasyAge.PL

Diaxower07

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

» START REKLAMY! «

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

» KONIEC REKLAMY! «

post-762672-0-95587300-1426024420_thumb.png

> Start: 13.03.2015 19:00

> IP: EasyAge.PL / MC.EasyAge.PL

> IP TS3: TS.EasyAge.PL

> Autoryzacja: NON-PREMIUM

> Ilość slotów: +350

> Wersja: 1.7.2/1.7.10

post-762672-0-13790100-1426024438_thumb.png

post-762672-0-59657600-1426024402_thumb.png

» Magiczne Skrzynki  «

post-762672-0-16799500-1426061512_thumb.jpg

» Biomy «

<> Zaraz dodam.

1KOBv.png

Opublikowano

Serwer prowadzi profesjonalny gimbus! Gorąco polecam! 

Maja naprawde dobre pluginy :)

Teraz na poważnie:
- Serio dobre pluginy
- Gadałem z włascicielem serio ogarnia xD
- Miłą atmosfera dotychczas!

ZAWITAM <3

Opublikowano

Bardzo uboga jest ta zapowiedż, niewiem czy mam wejsc na taki serwer jak powstanie czy nie.

Ale wideo wyszlo super.

@offtopic

Sie spytam - co to za paczka tekstur w wideo?

Opublikowano

Tak jak @ujtek, a dodatkowo właściciel dobrze mnie kieruje do globala w csie B)

W pełni poleca prawilny unranked ;>

I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS

Opublikowano

Serwer będzie bardzo zacny.

Zabawa na nim będzie szampańska.

Mam nadzieje, że będą na serwerze liczne imprezy.

p.s: Kieruje diaxowera w cs'ie.

Opublikowano

Dzień dobry..

Bardzo polecam serwer.
Gospodarka serwera jest znakomicie rozwinięta, poprawiliśmy  mechanikę serwerową, ale i nie tylko..
Posiadamy szczególnie innowacyjne pluginy, w nich są skrzynki typu cs:go..
Nasz Generator biomów jest znakomity! Możecie go ujrzeć na serwerze, ale i nie tylko..

Bardzo polecam serwer.

#Jeżeli owy administrator dał mi warna, proszę przeczytaj:

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

Opublikowano

Eh jak zwykle ktoś musi zajebać pomysł z xfasta I czemu kolega komentuje ci prezentacje to normalne? Chyba nie ;o A i serwer PADNIE po kilku dniach nie jest to nieuniknione.

// SlimxaQ
Hejtownicy

Opublikowano

Eh jak zwykle ktoś musi zajebać pomysł z xfasta I czemu kolega komentuje ci prezentacje to normalne? Chyba nie ;o A i serwer PADNIE po kilku dniach nie jest to nieuniknione.

// SlimxaQ

Hejtownicy

Wypowiesz się więcej :) ?

Jaki pomysł koteczku ten pomysł dawno był na necie :*

co do xfastu to totalne gówno: takie dobre plg jak: essentials,funnyguilds,skript, ojojo prawda wyszła na jaw ? 

1KOBv.png

Opublikowano

// SlimxaQ

Hejtownicy

Co musi "zajebać"? Nasz plugin od podstaw był pisany przez XTR3M3K i Diaxower, więc ziomek nie komentuj. Mam wasz plugin wykupiony na spigot, jak będziesz ziomek chciał to specjalnie to nazwe xFra*erSkrzynki i dam na internety, wtedy wasz szpan się zakończy + jest tam jedne bug w pluginie, który jest naprawdę poważny, i nie wymigajcie się że to nie jest żaden plugin kupiony, bo jak macie FunnyGuilds, to raczej pluginów nie umiecie pisać.. Serwer padnie po kilku dniach i jest "NIEUNIKNIONE" to? ziomek, pierw wytłumacz mi słowo nieuniknione, bo widać że z języka Polskiego nie jesteś za dobry.. Serwer nie padnie, posiadamy reklamy i $ na opłacanie maszyn, a wy? pewnie FiberHost ;)

+ Ukradliśmy od was pomysł powiadasz? xD - Haha...

Więc ziomek ;) Pozdrawiam

Zapomniałbym bo przecież @topic dla blezur system

Polecam serwer, idealny do waszej srajkraftowej rozgrywki ;)

Polecam Serwer,

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

Opublikowano

Dobra,
zaczynając od podstaw, stanowczo nie polecam tego serwera, gdyż administracja to zwykli oszuści, a serwer to gówno. Dlaczego oszuści, pisząc publicznie o autorskich skrzynkach (jak w cs'ie) diaxower się trochę zbłaźnił, iż nie jest to autorski plugin oraz pomysł. Wmawiał mi też na ts'ie, że on go pisał, a nigdy nie potrafił pisać pluginów(co najlepsze), dodatkowo pytając się jego dlaczego nie startują z serwerem wcześniej odpowiedział mi, że "nie chce mu się". Z takim podejściem do tzw. wysokiej klasy serwera daleko nie dojdzie. Serwer jest gównem, co zauważycie na starcie.

tzw. "autorski plugin diaxa": http://www.spigotmc.org/resources/itemcases-cs-go-cases.3744/

Jeden z administracja Bloomy (oszust, blakeyz v2).

5xKzsjx.png

PS: przykre, chyba się potne. :C 

zNewDTS.png

Opublikowano

Dobra,

zaczynając od podstaw, stanowczo nie polecam tego serwera, gdyż administracja to zwykli oszuści, a serwer to gówno. Dlaczego oszuści, pisząc publicznie o autorskich skrzynkach (jak w cs'ie) diaxower się trochę zbłaźnił, iż nie jest to autorski plugin oraz pomysł. Wmawiał mi też na ts'ie, że on go pisał, a nigdy nie potrafił pisać pluginów(co najlepsze), dodatkowo pytając się jego dlaczego nie startują z serwerem wcześniej odpowiedział mi, że "nie chce mu się". Z takim podejściem do tzw. wysokiej klasy serwera daleko nie dojdzie. Serwer jest gównem, co zauważycie na starcie.

tzw. "autorski plugin diaxa": http://www.spigotmc.org/resources/itemcases-cs-go-cases.3744/

Jeden z administracja Bloomy (oszust, blakeyz v2).

5xKzsjx.png

PS: przykre, chyba się potne. :C 

zNewDTS.png

Ojeju, eripson zluzuj wora.. Obraziłeś się bo nie chciałem dać Ci pluginu? naprawdę? oszustem nie jestem bo nie wyrolowałem Cię na korzyści majątkowe.. Podziwiam Cię za to że za taką błachostkę obrażasz się, zrywasz kontakt, i blokujesz na skype.. No ziomek, ja Ci nic nie zrobiłem, dałem Ci lepsze skrzynki które bugów nie miały, specjalnie dla owego Ciebie abyś używał je w spokoju, typek kupił je dla mnie, a ja Ci je podesłałem.. więc? więc zluzuj, wbij na skype, porozmawiamy ;)

Opublikowano

@up 

Crejzi, że dostałeś perma na "ts" to odrazu hejcik :) ? nasze skrzynki wgl nie są podobne do tych co dałeś kolego, piszesz jakieś rzeczy bo jesteś gównem czy mi się wydaje ? widziałeś moje możliwości wgl ? Nie potrafiłem pisać pluginów kiedy ty mnie Crejzi znałeś jak był youhard we wrześniu ? mamy marzec, gratulacje tyle opłynęło.  A kto tu mnie ostatnio o to błagał i pytał się milion razy jak to zrobiłem........

ALBO jak mnie błagałeś o tabele do mh 2 dni HAHAHHAHAH, bo sam nie umie, a taki pro  developerek.

1KOBv.png

Opublikowano

Macie takie fajne tematy do kłótni.

"Ten mnie zbanował na TS'ie!!!!!!!"

"Ten mi pluginu nie wysłal!!!!"

"Ten mi braciszka zrobił!!!" ;-;

@topic

Na serwer zawitałem. Z tego co zdążyłem zauważyć to nie różni się niczym oprócz skrzynkami i tym, że helperzy dają się zabić graczom. Radzę ogarnąć helperów. :)

Opublikowano

O Jezu diaxower pamiętam jak robiłeś te serwery DiaxCraft pod hajs, nawet 2 razy kupilem vipa XDD bo tez bylem dzieckiem, zresztą ty też jesteś, no nic, prezentacja wygląda ładnie, admina dawno nie widziałem, teraz ma chyba 15-16 lat bodajże, na pewno można go doświadczonym nazwać... chyba..

Neutralny..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...