Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot Do Sadzenia I Podlewania

Drumel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

jackraymund: Aby podlać rośliny należy ręcznie podlać pierwszą i kliknąć na ikonie od siania - automat poleci z konewką po całej reszcie.

piotrex179 : dziwne - sprawdzałem przed chwilą - mam ikony pod zbożem i pod kukurydzą.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Albo

1. Jestem głupi

2. Bot nie działa

Zrobiłem to tak: Mam już pobrane "GreaseMonkey". Klikam na tą małpe -> Nowy skrypt -> Wpisuję nazwe I co dalej mam zrobić??

Plis Powiedźcie!!

Opublikowano

@up

ja nie wierze , nie moge zciebie...

instalujesz grasemonkey, resetujesz firefoa, w prawym dolnym rogu masz malpke, wchodzisz w skrypta dajesz instal instalujesz i już jest

Opublikowano

nie wiem jak to jest na viscie/czy 7 bo posiadam xp ale nie powinno tego byc jak zainstalujesz greasemonkey pozniej samosiejke i pozniej zarzadzaj skryptami klikasz na samosiejke po lewej str i po prawej dodaj/link/ wolnych f jak juz jestes zalogowany na swoim koncie i na dole zamknij i tyle sproboj tak

oj tam

Opublikowano

A czemu ma nie byc?(nie wiem)

A czemu ma być? To jest skrypt, który za Ciebie wykonuje część poleceń.

§5 Boty oraz inne wpływające na grę narzędzia są surowo zabronione. Używanie programów botów karane będzie zablokowaniem konta.

Jednak nie martw się - nie słyszałem nigdy o banie w Wolnych Farmerach.

80% programów na tym forum jest w myśl regulaminu gier NIELEGALNA.

Opublikowano

Samosiejka II jest bardzo dobra, lecz jest jeden szkopuł z którym nie moge sobie poradzić. Przejde od rzeczy, Samosiejka I szybko siała, Samosiejka II niestety robi to bardzo wolno. Nie da sie tego naprawić? Próbowałem, ale nic, nawet nie mogłem zainstalować go poprawnie po przeróbce, może ktoś to poprawił, proszę o pomoc.

Samosiejka II- szybsze sianie. Tylko oto mi sie rozchodzi.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...