Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fryzura męska boki tył wygolone na bok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema poszukuje zdjęcia takiej fryzury gdzie tył i boki są wygolone bardzo bardzo krótko, że praktycznie nie ma tam włosów, a góra całość lub część na bok. Jak taka fryzura się nazywa ? wpisuje modne fryzury męskie 2015 i mi k***a zdjęcia z 2010 wychodzą, albo damskie ewentualnie typowe gówno. Podeślijcie zdjęcie lub nazwę tego po angielsku plssssssssssssssssssssss

Opublikowano

takie coś ?

nie ale mniej więcej o to mi chodzi tyle że góra nie jest do tyłu tylko normalnie do przodu i na bok

fryzura-hipsterska.jpg

znalazłem takie coś o to mi chodzi mniej więcej, ale bardziej na bok to jest to o co mi chodzi tylko bardziej na bok zrobię taką przy użyciu pasty ? bo na samą pastę to tak średnio to widzę będę musiał dać coś jeszcze

Opublikowano

o coś takiego Ci chodziło? takiego fryza w wakacje miałem teraz bardziej do góry stawiam te włosy ale dalej są na bok.

wydaje mi się że ten fryz nazwy nie ma xD

post-526345-0-80960000-1426255489.png

1328363902-U526345.png
Opublikowano

Idziesz do fryzjera i mówisz że chcesz mieć obcięte boki i tył a u góry tylko przyciąć nożyczkami jeśli masz już długie, a potem to już tylko kwestia ułożenia i nawalenia lakieru tudzież innego gówna na włosy ;)

sygnaaapn_wenrsax.png

Opublikowano

Idziesz do fryzjera,prosisz aby boki ściął na krótko a górę zostawił dłuższą,żebyś mógł sobie stylizować,kupujesz gumę do włosów (bądź pastę co tam wolisz) do tego jakiś lakier i zabierasz się za układanie.

Żeby leżały na bok to najlepiej umyć włosy,wysuszyć suszarką i prostownicą do włosów układać na bok a resztę ułożyć gumą a całość spryskać lakierem dla trwałości i to tyle filozofii.

Każda fryzura wymaga nie tyle co odpowiedniego przycięcia a ułożenia :)

egq3SFm.png

Opublikowano

zauważcie, że bonson na tym teledysku nie ma włosów na tył, a te które podajecie są na tył lekko, albo w połowie. Bardzo zależy mi na tym proszę o podanie fryzury takiej ja ma bonson jest to disconnected undercut czy coś pls pls 

Opublikowano

No więc idziesz do fryzjera, siadasz sobie, on Cie pyta jak Cie ściąć a Ty mówisz i pokazujesz palcem miejsce dookoła głowy gdzie ma Cie ściąć i mówisz, że do okoła głowy najlepiej na 1mm bo to najkrócej jak się da, góre niech Ci zostawi na jakieś 3-4-5 cm, i wycieniuje :). Po sprawie xD

Opublikowano

no dobra, ale fryzjer pewnie spierdoli sprawe ja bym musiał mu k***a z 10 zdjęć pokazać nawet jak im k***a mówie góra 4 cm NIE MNIEJ MA BYĆ 4 CM ROZUMIE PANI ? ona tak dobra przychodzę do domu patrze k***a 1 cm ja p******e debile 

Opublikowano

fryz1.jpg

Szybko i łatwo się układa (można i na bok i do tyłu tak jak w moim przypadku, zresztą widać że włosy lekko uciekają).
Warto dodać że mam sztywne i gęste włosy (koszmar fryzjera), dodatkowo średniej długości a fryzurę da się opanować w 2 minuty. Włosy ciągle zapuszczam.
Do "stawiania" używam gumy albo wosku. Zależy co akurat jest w biedronce.
Jeżeli chcesz coś bardziej na czasie możesz podgolić tył. 

f.png

Opublikowano

fryz1.jpg

Szybko i łatwo się układa (można i na bok i do tyłu tak jak w moim przypadku, zresztą widać że włosy lekko uciekają).

Warto dodać że mam sztywne i gęste włosy (koszmar fryzjera), dodatkowo średniej długości a fryzurę da się opanować w 2 minuty. Włosy ciągle zapuszczam.

Do "stawiania" używam gumy albo wosku. Zależy co akurat jest w biedronce.

Jeżeli chcesz coś bardziej na czasie możesz podgolić tył. 

Fryzura pierwsza klasa myślałem nad tym, ale włosy ułożone w ten sposób do tyłu nie będą mi pasować do twarzy więc muszę zdecydować się właśnie na bok z ostro wygolonym tyłem i bokami możecie dalej podsyłać jakieś propozycje ?

Hipster-Men-hairstyle.jpg

coś takiego ludziska ~~

Opublikowano

Wytłumaczę wam bardziej o co chodzi ogólnie fryzura ta polega na tym, że całość jest na bok, a reszta włosów jest wygolona na praktycznie 0 reszta bardzo krótko, a te włosy co na bok są one dosyć długie. Nie mogłem znaleźć tej fryzury w internecie szukałem jej na you tube google grafika itd. Ta fryzura jest dosyć hipsterska i jakbym miał talent artystyczny to bym wam pokazał, ale postaram się bardziej wytłumaczyć. Ona zaczyna się praktycznie na samym czubku głowy mam nadzieje, że mi pomożecie, bo to ostatni temat na tym forum mojego autorstwa więcej nie mam tutaj po co wchodzić i nie chodzi o to konto.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...