Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.21.4][Skyblock] SkyUp.pl | Nowa edycja!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@KondziouPL Bardzo się Ciesze... zostane u Cb na długie tygodnie a moze nawet miesiące :) Przydałoby się wprowadzic wiecej skrzynek [ crafting ich ] poniewaz od wczoraj leci bardzo malo :p Pzdr.

"Ból to tylko kwestia siły woli , im silniejsza wola tym więcej wytrzymasz!"

Pomogłem ? Daj Like'a!

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Polecam serwer bardzo! Wbiłem na teamspeaka wszedłem na kanał ''Zarejestruj się'' czekałem na admina jakieś 2 minuty, potem o kanał i czekałem 5 minut. Bardzo miła administracja jak i atmosfera.

844637.jpg

Opublikowano

Do osób którym crashuje, wystarczy zmienić wersję na 1.7.10 i wszystko ładnie działa. 

Przy najnowszym Mc miałem crash gdy tylko spojrzałem w stronę spawna. 

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano (edytowane)

@WarAngel Błąd był powodowany "blokiem" wody w ramce (w poradniku, wiec chunk, który jest obok spawna), o czym mówi crash, który wstawił @leszhack U niektórych Minecraft miał problem, żeby przypisać współrzędne x i z do tego bloku, więc głupiał i się wyłączał. Na szczęście wszystko już zostało naprawione :)

Edytowane przez KondziouPL
Opublikowano (edytowane)

Zapraszamy dzisiaj przed północą wszystkich graczy na zabawę sylwestrową ! :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ruletka 2.0 jest już gotowa!

To koniec z biernym oczekiwaniem na odpadnięcie bez żadnych emocji!

W nowej Ruletce 2.0 każdy coś wygrywa lub przegrywa!

Przygotowaliśmy dla was 16 różnych wariantów zakończenia zabawy! 

- Dziesięć z nich jest negatywnych, a najgorszą przegraną - utrata tysiąca SkyCoinsów.
-
Dwa neutralne - nie przysporzą Ci ani szczęścia ani smutku.
- Ostatnie
cztery są względnie pozytywne, ale nie licz na zbyt wielką wygraną :)

Oczywiście ostatnia osoba zdobywa nagrodę główną :D

Denerwowało Cię stanie w małym pomieszczeniu, gdzie ledwo się mieściłeś?

To już koniec! Na nowej ruletce znajdziesz miejsce, by rozprostować kości, a nawet pobiegać!

Odświeżyliśmy również system zarządzający ruletką!

Nowy, bardziej zoptymalizowany ma wiele więcej możliwości

i nawet gracze o najsłabszych komputerach nie będą mieli problemów ze ścinkami będąc na evencie!

Opublikowano

Pograłem trochę i mogę polecić :)

Administracja świetna (tutaj specjalnie wyróżnienie dla Krynia), gracze pomocni, sporo dodatkowych atrakcji (Parkoury z nagrodami, mobarena dla kilku osób-do wyboru walka o $ lub o buteleczki z expem.[im dalej dojdziemy tym lepsza nagroda], wyzwania itd.).

Dodatkowo na plus pomysły, które każdy gracz może dodać na forum i które faktycznie są wprowadzane. Przykładem może być ruletka, jeden z graczy zaproponował zmiany w tym evencie, administracja zainteresowała się tym i już po kilku dniach event był gotowy. 

Kolejnym plusem jest dodatkowa wyspa w Netherze. Mamy wiec więcej możliwości, przestrzeni i zajęć. 

Ciekawe rozwiązania(drzewko posadzone w Netherze ma liście z glowstone i pień ze żwiru, żwir zalany wodą zamienia się w glinę).

Skrzyneczki wypadające z cobbla(tutaj niestety strasznie słaby drop z nich. Zwłaszcza z platynowej, którą bardzo ciężko zdobyć)

Do minusów mógłbym zaliczyć tylko niewielki sklep, jestem osobą lubiącą budować z kolorowych bloków, więc brak barwników(których w dużej ilości nie da się zdobyć przez co budowa z przykładowo czarnej gliny odpada) czy niektórych kamiennych cegieł troszkę ogranicza(nie jest to jednak jakiś straszny problem). Oraz jeszcze jeden minus-punktowanie blokow(przykładowo kamień daje 2.5x więcej pkt od takiej kolorowej gliny czy szkła. Gdzie cenowo by kupić stack gliny trzeba sprzedać 13 stacków kamienia[już przepalonego] a za stack szkła zapłacimy 30ma stackami. Troszkę słabe bo budowniczy muszą rezygnować z rankingu lub ładnych materiałów-by być w topce buduj bunkier)

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

@WarAngel

Bardzo dziękuję za opinię :)

Jednakże muszę nie zgodzić się ze stwierdzeniem "brak barwników(których w dużej ilości nie da się zdobyć przez co budowa z przykładowo czarnej gliny odpada)". Absolutnie każdy barwnik jest możliwy do uzyskania na wyspie, chodź nie zawsze jest to takie proste. Wszystkie barwniki oprócz czarnego można pozyskać z kwiatów (mączka kostna + zmiana biomów). Wydaje mi się, że ten jedyny jest możliwy do uzyskania po budowie basenu z wodą pomiędzy poziomami 46  i 62. Za momencik to sprawdzę i jeśli nie będą się pojawiać, to wprowadzimy barwnik do sklepu :)

Co do punktowania bloków, to wystarczy w temacie na forum zgłosić propozycję zmiany takowej liczby :D

Życzę miłej gry :)

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Nickname:  Teodziak /2500 subow/Skyblock 

Version:3.0.18.2 [stable] on Windows

Online since:4 hours 28 minutes 38 seconds

No to ze tak powiem podziekuje:V

Opublikowano (edytowane)

@TediHD

Przecież (o ile mi wiadomo) administracja poinformowała Cię, że w dniu dzisiejszym dostępny będę dopiero po godzinie 16:00 :) Więc o co chodzi ;D

@Galador256

Dziękuję bardzo ;)

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wygląda to bardzo ciekawie, zobaczymy jak to wszystko wyjdzie w praniu, bo jestem bardzo ciekawy :)

• Dodaj nową pozycję...