Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tomorrow tomorrow tomorrow tomorrow tomorrow tomorrow tomorrow Pamięta to ktoś gdy były zmiany pakietów? :)

Ale czy teraz była zmiana pakietów? Nie. Wiedzieli pewnie ze bd mini patch, to nie wypuszczali.

Śmieszne jest to, że podobno ma być nie crackowany dla niego :D A prawda jest taka, że finn zrobi cracka do wszystkiego. Sam bol był problemem finn zrobił cracka a spudgy nic nie może poradzić. 

Gry z największymi zabezpieczeniami są crackowane, to taki L# nie mógłby? Dodatkowo nie ma tam pewnie zbyt skomplikowanej "mechaniki" zabezpieczającej, odpowiedzią jest nulled.io

• Odpowiedzi 235
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale czy teraz była zmiana pakietów? Nie. Wiedzieli pewnie ze bd mini patch, to nie wypuszczali.

Gry z największymi zabezpieczeniami są crackowane, to taki L# nie mógłby? Dodatkowo nie ma tam pewnie zbyt skomplikowanej "mechaniki" zabezpieczającej, odpowiedzią jest nulled.io

Chodzi o sam fakt chwalenia się, że nie bedzie sie dalo zcrackowac, to brzmi jak zacheta :D

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Chodzi o sam fakt chwalenia się, że nie bedzie sie dalo zcrackowac, to brzmi jak zacheta :D

Widziałem te ich posty ale taka prawda że sie przed tym nie uchronią :D 

Opublikowano

codziennie jest big jak on ma zamiar wypuszczać update tydzien po patchu to ja dziękuje jak będzie płatne xDD i tak bedzie ban w/e

qxw0er.jpg

Opublikowano

Taaa bardzo Big w c***a polecieli ;) Na 100% nie będzie xDDD

to imeh :D chociaż joduska napisał, że wypił dziś krew kota imeha i czuje się lepiej :D (imeh miał zabić by był update) 

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Ohm weekendu mogę być
  Ohm Must 22 zegar pracy brata

cos takiego zethos odpisał do Ohm jak zapytał czy today big sorry za tłumaczenie ale translate

qxw0er.jpg

Opublikowano

kiedy nie grasz w lola i czytasz posty "kiedy update"4235942-popcorn-kino-film-seans-643-476.

Opublikowano

ta, gówno dzisiaj pewnie będzie :D tam codziennie na sb piszą, że big today albo tomorrow i właściwie na bieżąco lecą takie teksty a tydzień już minął. zaraz wjadą z nastepnym patchem i po raz kolejny będą się tłumaczyć, że trzeba czekać na update. robią ludziom nadzieję, trollują i cisną z tego beke a naiwnych ludzi nie brakuje  :D w sumie tego szwaba traktują tam jak Boga, bo wystarczy jedna jego wiadomość i od razu całe shoutbox zajebany pytaniami na czerwono a ten wciąż 0 info

Opublikowano

ale o co wy gówna płaczacie?
Korzystacie z DARMOWEGO programu na tą chwilę,i oczekujecie update po godzinie od patcha? Mogą go wcale nie zaaktualizować. Niedługo wejdzie płatność VIP,i wtedy może szczekać,że nie ma update i jacy oni to są źli !11!11!11!

Opublikowano

Korzystacie z DARMOWEGO programu na tą chwilę,i oczekujecie update po godzinie od patcha? Mogą go wcale nie zaaktualizować. Niedługo wejdzie płatność VIP,i wtedy może szczekać,że nie ma update i jacy oni to są źli !11!11!11!

jaka godzina wtf? wiesz ile mineło? a developerzy sobie grają

qxw0er.jpg

Opublikowano

esk0r = honda

honda = evade

L# paid = nie ma hondy.

Czemu nie ma hondy jeśli L# paid? Bo specjalnie spierdolił od brudasa spudgy'ego bo BoL stał się płatny jak i sporo skryptów. Jak się tutaj to stanie to wątpie, że sobie poradzą sami Evade aktualizować. Niby jest ezEvade (szczerze nie wiem kto to przepisał z lua więc się nie wypowiem) ale co z tego skoro za Hondą spokojnie kilku innych odejdzie to i utracą wielu developerów ;x

zresztą niech robią paid jak finn i tak czeka z ekipą ;v

579571423327107377857.png

Opublikowano

Ale tu nie chodzi do c***a o cebulę chodzi tu o to, że lecą sobie z nami w c***a. Dali by jakąś informację a nie cisną bekę z użytkowników, a Joduskę traktują jak jakiegoś boga.

4221381110.png

Opublikowano

Ale tu nie chodzi do c***a o cebulę chodzi tu o to, że lecą sobie z nami w c***a. Dali by jakąś informację a nie cisną bekę z użytkowników, a Joduskę traktują jak jakiegoś boga.

Ty k***a jesteś śmieszny. Myślisz, że zależy im na tym, żeby jakiś typowy łak Kornel miał szybki dostęp do lsharpa? Ty się ciesz, że w ogóle jest teraz darmowy. Powinieneś im dziękować, a nie jeszcze płakać.

Update będzie kiedy będzie, trzeba się z tym pogodzić (nie ma ETA)...

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Ja myślę że #L będzie płatny wyjdzie crack a potem się spierdoli wszystko, tak to jest jak się robi rzeczy dla funu, można i za darmo ale na jak długo jak hajsu z tego nie ma ???  ­

SoFarGone.jpg

Opublikowano

jaka godzina wtf? wiesz ile mineło? a developerzy sobie grają

Przeczytaj post jeszcze raz,czytanie ze zrozumieniem nie boli.

esk0r = honda

honda = evade

L# paid = nie ma hondy.

Czemu nie ma hondy jeśli L# paid? Bo specjalnie spierdolił od brudasa spudgy'ego bo BoL stał się płatny jak i sporo skryptów. Jak się tutaj to stanie to wątpie, że sobie poradzą sami Evade aktualizować. Niby jest ezEvade (szczerze nie wiem kto to przepisał z lua więc się nie wypowiem) ale co z tego skoro za Hondą spokojnie kilku innych odejdzie to i utracą wielu developerów ;x

zresztą niech robią paid jak finn i tak czeka z ekipą ;v

XDD Logika +10

Honda jest najwazniejszym ogniwem w L#,gdyby on nie przystał na warunki płatnego L#,to niemiec i te trzy inne śmieszki,by nie zaczęli tego wprowadzać w życie,więc Honda RÓWNIEŻ ZGODZIŁ SIĘ NA PŁATNY L#. Nie wiesz czemu Honda odszedł od bola,nie wiesz dlaczego tak uczynił,to dlaczego do chu** piszesz? EzEvade napisała ta sama mordka,co w bolu. Tak twórca tego przeniósł się na L#. Jak na moje nie poradzą sobie bez Hondy,z aktualizacją pod nowy patch,ale Honda nie odejdzie. Uważajcie nadal finna za krUla i boga,przypomnijcie sobie kto wykradał dane,włamymał i manipulował ludźmi,ale nie zmieni to faktu że finn to spoko mordka :D

Jest to program darmowy,moga robić z nim co chcą i jak chcą,mogą nawet go aktualizować tylko dla devo,a was powinno to gówno obchodzić,cieszcie się biedaki,że macie możliwośc z niego jeszcze korzystać.

Update będzie kiedy będzie, trzeba się z tym pogodzić (nie ma ETA)...

Prawdopodbnie Jodu wypuści już to dzisiaj,ale to zależy wiele od jego humoru xD

mam bola

To idź tam bezmózga osobo.

^1 cytat

Ja myślę że #L będzie płatny wyjdzie crack a potem się spierdoli wszystko, tak to jest jak się robi rzeczy dla funu, można i za darmo ale na jak długo jak hajsu z tego nie ma ???  ­

Z początku L# miał być programem robionym z pasji i dla ludzi,potem przyszli inni,między innymi @Astern i zaczeli temat o płatnym L#,i macie tutaj tego efekty.

Cracki jak najbardziej wyjdą,ale mam wielką nadzieję,że jak ktoś go zdobędzie,to nie udostepni go tutaj,wśród cebulandi MPC.

Opublikowano

Niech wyjdzie płatny przynajmniej będę mógł od tego śmiecia wymagać update, teraz sobie robią jaja z użytkowników. Gardze ta administracja nie przez to ze opóźniają aktualizacje tylko za traktowanie użytkowników.

>>>>EB DB<<<<      

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...