Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LoW Falcon

kamilozo121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano! :) mam pytanko do was, robicie Low-y? macie jakiś swój sposób na zbugowanie tego falcona? bo czasami jest tak że zbuguje sie za 2 razem a raz pół godziny latania i dupa... może macie jakieś pomysły? hmm? :)

Opublikowano

Pomarzyć można, że ktoś poda z czystej dobroci buga na cokolwiek 

LukaSuper.png

Opublikowano

Z kazdym alienem jest tak samo ze raz sie buguje od razu a raz trzeba z nim tanczyc 20min.

i raczej nie ma sposobu zeby to zrobic szybciej. Po prostu loteria

Opublikowano

Z kazdym alienem jest tak samo ze raz sie buguje od razu a raz trzeba z nim tanczyc 20min.

i raczej nie ma sposobu zeby to zrobic szybciej. Po prostu loteria

sprobuj z nim porozmawiac moze dogadasz sie zeby zawsze sie bugowal :D

Opublikowano

To nie wiem jak to robicie, ale mi na starym lowie bugowal się w 30s zawsze, trzeba wyczuć go. Skoro nikt nie chce podać jak ominąć alieny w nowym low, to ja nie powiem jak szybko zbugowac falcona :)

Opublikowano

Ja wiem jak ominac alieny wybijając tylko dwie fale :) i odpalac same bojki

Skoro wiesz to się podziel albo wogóle nie zaczynaj pisać bo to bez sensu...

LukaSuper.png

Opublikowano

Bym musial jeszcze dzis z kolega to dopracować żeby was w błąd nie wprowadzać. Potrzebne są 4 hale jak jesteś sam a jak jestem z kolega to każdy z was musi miec 2 hale wybijamy pierwsze dwie fale po czym stawiamy statek na pierwszej boi wskakujemy na druga hale lecimy na low po czym kolega musi aktywować wszystkie alieny zebrac je i lecieć w promieniowanie w tym czasie trzeba postawić następny statek na drugiej hali i tak dalej później na trzeciej i czwartej ktos zbiera wszystkie alieny i ucieka przed nimi gdy aktywuje 4 boje kolega zbiera alieny i leci na sam dol po prawo w promieniowanie po czym ja stoję na samym poczatku mapy czli na dole po lewo i czekam aż falcon przyleci kolega wlatuje do lowa i wybijamy male po czym falcon jest nasz. Nie umiem lepiej tego wytłumaczyć

Opublikowano

Wiesz, że po upobliczeniu zawsze się znajdzie ktoś kto zgłosi to do BP i zaraz naprawią...

LukaSuper.png

Opublikowano

Wiesz, że po upobliczeniu zawsze się znajdzie ktoś kto zgłosi to do BP i zaraz naprawią...

wiesz ze ktorys z ruskich upije sie mikstura haosu i wynajdzie calkiem przypadkiem kolejnego buga hah :D przeciez to normalne jest zawsze tak bedzie jak nie ten to nastepny :D wgl te grupowe niby mieli utrudnic a tak naprawde to jest latwiejsze niz poprzedni sposob wiec wgl pozdro dla bigpointu za ich pomysly :P kminili przez rok jak to naprawic a zrobili jeszcze latwiejsze no takie jaja to tylko w bigpoincie heh bo w zadnej innej gierce takich rzeczy nie ma ze cos naprawiaja przez rok a potem gracze jeszcze bardziej i latwiej wykorzystuja sposoby ... zreszta szkoda gadac  B)

Opublikowano

Znów aktualizowali LoW i teraz jest bez sensu ponieważ alieny jak są na żylecie to uciekają..

czyli jest tak jak kiedys hahhahaha i tak sposob bedzie pewnie 

Opublikowano

Rumcais jak następnym razem będziesz dawał screeny to koniecznie zamaz nicki!!! Bp tu zagląda i pewnie w ten temat, więc zna twój nick, może zacząć cie obserwować

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...