Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nostale NIE przez Gameforge live

Hetter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! Chciałbym się naszą drogą społeczność zapytać, czy jest inny sposób na pobranie NT niż przez Gameforge live? Ciekawi mnie to dlatego, że gdy instaluje pomija mi różne pliki i gra nie działa. To suportu nie chce mi się pisać ponieważ gdy miałem podobny problem miesiąc temu wręcz "osrali" tą sprawę a ja już przez miesiąc nie mogę pograć w NT.

Opublikowano

To daj linka czy coś a nie offtopic robisz. A co do starego downloadera to próbowałem i nic.

Opublikowano

łatwiejszy sposob to pobrac normlanie z gameforge life> zainstalowac, a potem z folderu gf life wyciąć folder z NosTale na inna lokalizacje, a po operacji usunac pozostaly folder gameforge life i bum cyk cyk nie mamy tego syfu.

Opublikowano

W zasadzie to wystarczy wejść do folderu z grą znaleźć nostale.exe i utworzyć skrót na pulpit - wtedy również program [GF live czy jak to się nazywa] nie powinnien się uruchamiać ;]

"Ojcowie gineli, a my dziś mamy wszystko"

Opublikowano

Dziękuje wszystkim za pomoc, mam nowego kompa i problem sam się rozwiązał :)

Proszę o zamknięcie tematu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...