Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy lider MCT

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­No gratuluję :)

Po IEM'ach różne awanse się zdarzają :D

Opublikowano

poco to jest stworzone 

byś mógł sobie ponarzekać, a myślisz, że po co te całe forum?

Opublikowano

Trochę spóźnione gratulacje, ale są.  :D

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Mpc Modders Team miał też potencjał, lecz nie było dobrego lidera, aby jakoś ogarnął grupę. 

Nie znam zbytnio koleżanki, ale gratuluje i życzę powodzenia w ogarnięcia grupy, bo jak nie to delate, jak wyżej wspomniana grupa.

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story | Dziennikarz w MPC News 554461402688252517908.png

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem | Senchi

Opublikowano

Szybkie reakcje i konsekwentna jako Lider.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

aha gratulacje BO cycki a przez istnienie grupy przez taki czas nic nie zrobiliście xD poco to jest stworzone 

Nie wypada kwestionować decyzji kogokolwiek z grona administracyjnego jeśli w administracji nawet się nie zawitało. Oceniać LittleBlack pod względem umiejętności prowadzenia grupy i posiadanych przez nią umiejętności w programowaniu będzie oceniać administracja a nie Ty. Decyzja może Ci się nie podobać ale i tak nie masz na nią wpływu więc jak nie chcesz być przymusowo wyeliminowany ze społeczności to najzwyczajniej w świecie daruj sobie takie wypowiedzi.

Taka rada na przyszłość.

Opublikowano

Od ponad roku nic się nie zmienia, dlatego mnie tak nie ma. Zobaczymy co się zmieni tym razem

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Nie wypada kwestionować decyzji kogokolwiek z grona administracyjnego jeśli w administracji nawet się nie zawitało. Oceniać LittleBlack pod względem umiejętności prowadzenia grupy i posiadanych przez nią umiejętności w programowaniu będzie oceniać administracja a nie Ty. Decyzja może Ci się nie podobać ale i tak nie masz na nią wpływu więc jak nie chcesz być przymusowo wyeliminowany ze społeczności to najzwyczajniej w świecie daruj sobie takie wypowiedzi.

Taka rada na przyszłość.

każdy wyraża swoją opinie i nie masz prawa  tego konfekcjonować a ta grupa jest po to stworzona bo jakiś błazen zrobi coś w Autoit'cie i od razu go przyjmują jak zobaczę jakieś inicjatywy robienia coś na rzecz forum to pogadamy kolego ale taka rada na przyszłość daj się wypowiadać innym bo nie jesteś sam na tym świecie a jeżeli wrzucają temat że jest nowy lider MCT to mogę to skomentować w obojętnie jaki sposób bo przecież pisanie postów nie jest zabronione powodzenia w życiu 

Opublikowano

każdy wyraża swoją opinie i nie masz prawa  tego konfekcjonować a ta grupa jest po to stworzona bo jakiś błazen zrobi coś w Autoit'cie i od razu go przyjmują jak zobaczę jakieś inicjatywy robienia coś na rzecz forum to pogadamy kolego ale taka rada na przyszłość daj się wypowiadać innym bo nie jesteś sam na tym świecie a jeżeli wrzucają temat że jest nowy lider MCT to mogę to skomentować w obojętnie jaki sposób bo przecież pisanie postów nie jest zabronione powodzenia w życiu 

Dzięki za życzenie mi powodzenia w życiu ale nie zrozumiałeś meritum posta i niestety nie mogę odpowiedzieć.

Opublikowano

Nawet nie wiesz co oni potrafią, a ich obrażasz ;)

A po co grupa istnieje? Bynajmniej taka decyzja administracji, nic nie zmienisz.

Opublikowano

­

Cześć. Aplikujac do MCT kopiowałem dokonania mojego kolegi.

Wniosek:

Mam plakietke, a Ty nie.

Dziękuję, pozdrawiam ~Bogdan Kaczmarek

o8HfXuR.png

CAPSLOCK TEAM - LEPIEJ WIDOCZNI WIDOCZNIE LEPSI

Cała prawda o LittleBlack

Opublikowano

­

Wniosek:

Mam plakietke, a Ty nie.

Degrad Reported N00b Scamer Kapperinio 

@topic

Życzę drogi do sukcesów, kiedyś było MCT, bo można było robić czity, forum zmieniło politykę, ale i tak nadal są czity na forumku, więc jednak nie zmieniło polityki, bo codersi (co prawda 1 czit na rok był ) powracają pozdro600.  

­

SoFarGone.jpg

Opublikowano

­

Wniosek:

Mam plakietke, a Ty nie.

xddd a co mnie obchodzi twoja gówniana plakietka mam lepszą :D 

Nawet nie wiesz co oni potrafią, a ich obrażasz ;)

A po co grupa istnieje? Bynajmniej taka decyzja administracji, nic nie zmienisz.

no nie wiem ale chyba nic bo jeszcze nic takiego nie pokazali ;) wiem że decyzja administracji ale to było pytanie retoryczne :)

Opublikowano

lepsza polityka była, gdy ranga mct nie była funkcyjną. przynajmniej każdy się starał ją utrzymać i nie rozdawano jej na prawo i lewo

2009 - słyszysz mnie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...