Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy lider MCT

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Osoba która byla włascielem konkurencyjnego forum (cg) zbliża się coraz bliżej global moderatora. Z jednej strony spoko, z drugiej ja bym Ci nie dał tak szybko szansy i zaufania, ale to już nie mój interes.

Good Luck, może coś zadziałasz.

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pewnie z tego powodu, aby postawiła grupę na nogi.

Powodzonka ^^

Głupi argument. Czy ty będąc kidmodem metina, czułbyś się dobrze w swojej profesji, w ogóle nie ogarniając tej gry? 

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Czy osoba, która podjęła stanowisko zna się choć trochę na tym co robi? Czy wybraliście ją, bo ma w profilu 'kobieta'?

Próbowałem wyszukać jej nick w każdym dziale niezbędnika, ale niestety w żadnym go nie znalazłem. Pewnie błąd wyszukiwarki ;_;

Powodzenia, obyście odnieśli tak wielki sukces jaki odniosło MMT.

Oh wait...

Po tylu latach na forum nie powinny Cię dziwić takie decyzje xD

s2c77Oa.png

Opublikowano

Zapewne będzie tak jak było, ale trzeba coś powiedzieć żeby plakietki mogły zostać.

W każdym razie powodzenia.

Opublikowano

Czy osoba, która podjęła stanowisko zna się choć trochę na tym co robi? Czy wybraliście ją, bo ma w profilu 'kobieta'?

No, a na co innego mamy patrzeć? Przecież nic innego się nie liczy >.>

Opublikowano

No, a na co innego mamy patrzeć? Przecież nic innego się nie liczy >.>

Słuszna uwaga. :) 

No nic, powodzenia życzę. Ogółem ta grupa od zawsze była dla mnie "martwa". :) Bądźmy dobrej myśli. ^^

Opublikowano

Słuszna uwaga. :)

No nic, powodzenia życzę. Ogółem ta grupa od zawsze była dla mnie "martwa". :) Bądźmy dobrej myśli. ^^

Wybacz, ale twoje wskazuje, że jesteś tutaj nieco ponad rok, tak naprawdę nic o niej nie wiesz.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Głupi argument. Czy ty będąc kidmodem metina, czułbyś się dobrze w swojej profesji, w ogóle nie ogarniając tej gry? 

Jeśli tak to z jakiej paki niegdyś opiekunem mt2 był RMCF czy AceBoy chodź kompletnie się nie znali na tej grze?

No właśnie ;) Robisz problemy z niczego, każdemu należy się szansa, może jednak grupa stanie na nogi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...