Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy lider MCT

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Śmieszy mnie ten ból dupy xD

Ja zamiast hejtować na starcie życzę powodzenia w ogarnianiu grupy i czekam na rozwój wydarzeń ;)

Opublikowano

Siedząca część ciała z reguły boli większość populacji, gdy sukces osiąga osoba należąca do mniejszości (w przypadku forum są to dziewczyny, niezależnie od domniemanych powodów awansu). Ja natomiast, jako osoba zupełnie bezstronna, bezinteresownie życzę powodzenia ;)

#don't care

Opublikowano

Śmieszy mnie ten ból dupy xD

Ja zamiast hejtować na starcie życzę powodzenia w ogarnianiu grupy i czekam na rozwój wydarzeń ;)

Nikt tu nikogo nie hejtuje. Liderem każdej dziedziny powinna być osoba, która aktywnie uczestniczy w jej życiu przez jakiś okres i coś potrafi. Nie pierwsza lepsza z łapanki. 

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Nikt tu nikogo nie hejtuje. Liderem każdej dziedziny powinna być osoba, która aktywnie uczestniczy w jej życiu przez jakiś okres i coś potrafi. Nie pierwsza lepsza z łapanki.

Nie do końca, bo to, że ktoś zna się na programowaniu wcale nie oznacza, że osoba będzie umiała kierować zespołem ludzi.
Opublikowano

Nie do końca, bo to, że ktoś zna się na programowaniu wcale nie oznacza, że osoba będzie umiała kierować zespołem ludzi.

Pokażę ci na przykładzie warsztatu samochodowego. Pomocnik mechanika -> mechanik -> kierownik warsztatu mechanicznego. Jak by się czuł kierownik warsztatu mechanicznego, który nie wie czym rządzi, co robią jego podopieczni, jakie części ma zamawiać? Podobnie jest tutaj, a przykładem tego ten chory kurs z języków ze strony mct. 

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Ludzie mogą wątpić w to co robisz, ale uwierzą w to co robisz.

Po tych latach już nie słuchamy zapewnień, czekamy spokojnie na efekty. Powodzenia!

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Nie ma czego gratulować, dopóki nie pojawią się efekty lub wkład włożony w to.

Nie wiem jakie masz pomysły na tą grupę, ale ku pamięci poprzedniej grupy nie szło im to za rewelacyjnie.

Aczkolwiek życzę sukcesów i dumy z tego, że awans na lidera nie był błędem..

8372383248.png
Opublikowano

Dziękuję za zaufanie, ale gratulacje jeszcze mi się nie należą. Na otrzymany "awans" będę miała okazję dopiero zasłużyć.

Postaram się nie zawieść pokładanych we mnie nadziei. ^_^

Jeszcze dziś umieszczę w naszym nowym dziale informacje o pierwszym planowanym projekcie MCT.

No mam nadzieję :P.

Jak najbardziej gratuluję.

8LTfBGw.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...