Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprawne, oraz pewne obstawianie na CSGO Lounge.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej! Witajcie serdecznie z tej strony MiTicz a przed Wami mój pierwszy poradnik na MPCforum! Miłego czytania i mam nadzieję, że chociaż w minimalny sposób wam pomogę!

k6yCgqo.png

Na początek kilka słów wstępu o CSGOL. Czym wogóle jest CSGO Lounge?

Jest to strona na której możemy obstawić skiny posiadane w ekwipunku w grze Counter:Strike Global Offensive, innymisłowy hazard.

Prawnie CSGO Lounge jest od 18lat.

Przejdźmy teraz do sedna tematu, a jest to obstawianie!

Na czym polega obstawianie?

Wybieramy drużynę na która chcemy postawić, kiedy wygramy dostajemy zwrot postawionych skinów oraz te wygrane. Wygrana zalezy oczywiścię od ilości ludzi, która postawiła na w/w drużynę.

Jeżeli przegramy to jak też bywa tracimy postawione skiny.

Na czym polega sprawne i pewne obstawianie?

1. Wyszukajemy na facebookach, forach czy też nawet na mpcforum ludzi, którzy zajmują się obstawianiem meczy za subskrypcją czy też za darmo. Na czym to polega?

Osoba odpowiedzialna za prowadzenie takiej strony jest zoobowiązana do podania wszystkich meczy z CSGO Lounge na dany dzień z dokładną ( nie zawsze ) analizą oraz propozycją obstawienia na drużynę, która ma większą szansę na wygranie meczu. Polecam sobie znaleźć w/w stronkę z największym procentem dobrze wytypowanych typów oraz z dobrymi komentarzami, które są niestety przeważnie za skiny. Nie mogę tutaj zareklamować strony, która dobrze polecam, sprawdza się i jest za darmo. Osoby, które by chciały zapraszam na moją prywatną skrzynkę gdzie sam postaram udzielić się analiz ( bo także się tym zajmuję ) oraz podam stronkę.  Najlepiej zapisać sobie min. 2 linki do w/w stron i codziennie wchodzić i pokrywać analizy ze sobą.

2.  Drugim sposobem na pewne obstawianie jest strona mam nadzieję każdemu znana hltv.org. Na w/w stronie są wypisane mecze oraz gracze głosują na mecze, przewaznie procent jest inny niż na CSGO Lounge. Poniżej meczów znajdziecie dokładne kda graczy, kto jest najlepszym graczem oraz możecie wyszukać wszystkie sukcesy, serie wygranych, serie porażek i inne rzeczy, które pokierują Was do pewnego obstawienia. Poniżej opisu meczu zanjdują się także komentarze gdzie randomowi gracze komentują mecz i dzielą się swoimi betami z których także możemy wyciągnąć  wnioski.

3.  Sugerowanie się procentami na CSGO Lounge.  Jest to najmniej opłacalna opcja obstawiania ponieważ ludzię obstawiają często na niższy procent, żeby więcej wygrać jednocześnie podbijając go. Ja się tym nie sugeruję i także polecam, żeby się tym nie sugerować. Oczywiścię dla ryzykantów polecam, którzy lubią tracić skiny, a nieraz dostać zwrot duży.

4.  Własna analiza meczów. Na czym to polega? Już tłumaczę. Przewaznie jak jest jakiś turniej drużyna gra w jeden dzień min. 2 razy ( nie zawsze ). Otóz jezeli nie jesteśmy pewni obstawienia na tą drużynę w meczu po prostu uważnie oglądamy mecz. Jak grają zawodnicy, przewagę rund i po prostu jak sobie radzą. Jeżeli nie masz czasu na oglądanie; wpisujesz w google nazwę drużyny i po prostu patrzych ich statystyki gier, kda zawodników itd. Sam tak robie i jest super. Trafiam przeważnie 7/8 meczy dziennie.

Mam nadzieje, że poradnik się przyda, starałem się. Pozdrawiam.

Opublikowano

to jest hazard, więc jak można mieć sposób na "pewne" obstawianie?  B)

Oczywiścię! Nie masz na to 100% wplywu bo dużo zależy od drużyny, ale jeżeli da rade to Ty też musisz dać :)

Opublikowano

Jak dla mnie obstawianie na loungu to nie jest to . Trzeba mieć w ciul farta żeby coś wygrać. Nieraz nawet pewniaki nie wchodzą 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...