Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer nie odpowiada. Spróbuj ponownie później.

Tremos16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podczas próby logowania do world of tanks wyskakuje mi błąd : "Serwer nie odpowiada. Spróbuj ponownie później.". Niestety serwery działają jak powinny, a tylko mi wyskakuje taki komunikat.

Test prędkości internetu : http://www.speedtest.pl/test/106225306

Komputer:

Procesor: Plentium® Dual-Core CPU   E530 @ 2.60GHz 2.60 GHz.

Zainstalowana pamięć :  (RAM) 4,00 GB (dostępne: 3,25 GB).

Typ systemu :  32-bitowy system operacyjny.

DirectX : DirectX 11.0

Gdzie tkwi problem ? Nagradzam plusem +.

post-1363013-0-30780200-1427483613_thumb.jpg

Opublikowano

@DemonBlade

Już odblokowałem teraz inny błąd :  "Błąd podczas łączenie się z serwerem. Serwer może być niedostępny lub ustawienia twojej sieci mogą być nieprawidłowe."    

Opublikowano

@DemonBlade

Już odblokowałem teraz inny błąd :  "Błąd podczas łączenie się z serwerem. Serwer może być niedostępny lub ustawienia twojej sieci mogą być nieprawidłowe."    

Pobrałeś najnowszy patch?

Opublikowano

Napisz do War Gaming, poczekasz 3 dni, oni odpiszą i spróbują pomóc, wydaję mi się, że to jedyne rozwiązanie.

Właśnie mi odpowiedzieli.

Opublikowano

Do zamknięcia. Support napisał mi abym włączył jakieś tam porty (kompletnie nie wiem o co chodzi), ale poskutkowało. :)

Raz zalogowało teraz już nie chce. Dalej ten sam błąd.

Opublikowano

napisz konkretnie co ci odpisali moze cos zrobiles zle

Witaj Czołgisto,

Dziękujemy za kontakt.

Opisany problem może mieć związek z firewallem/antywirusem - prosimy o dodanie naszej gry do listy zaufanych aplikacji (WOTLauncher.exe oraz WorldOfTanks.exe). Często podobne oprogramowanie uniemożliwia dostęp do serwerów, po nowej instalacji bądź ściągnięciu jej nowej wersji - bądź wręcz uniemożliwia uruchomienie samej gry.

Jeżeli nie rozwiąże to problemu, prosimy o otworzenie poniższych portów w routerze: 

TCP: 80, 443, 5222, 6881, 6900-6905

UDP: 53, 1900, 3432, 3478, 3479, 5060, 5062, 9987, 12000-29999, 30443, 32800-32890

Strona http://portforward.com/ zawiera informacje na temat prawie każdego routera, oraz instrukcje jak otworzyć na nich porty.

Prosimy również o otworzenie folderu "C:\WINDOWS\system32\drivers\etc" oraz o odszukanie pliku "hosts". Można otworzyć go przy wykorzystaniu Notatnika, korzystając z uprawnień administratora. Należy z niego usunąć wszystkie linie nawiązujące do naszej gry. 

Powodem może być również problem z pamięcią podręczną programy rozpoznawania nazw na kliencie DNS, w celu jej wyczyszczenia proszę o odwiedzenie strony Microsoftu z instrukcjami: http://technet.microsoft.com/pl-pl/library/cc781949(v=ws.10).aspx 

Jeżeli powyższe kroki nie rozwiążą problemu, prosimy o wiadomość.

Serdeczne pozdrowienia,

Michal Vessar

Wargaming.net Customer Service

Mając na uwadze ciągłą potrzebę doskonalenia jakości naszych usług, chcielibyśmy Ciebie poprosić o poświęcenie kilku minut na wypełnienie krótkiej ankiety (otrzymasz do niej dostęp po zamknięciu obecnego zgłoszenia). Dziękujemy.

Opublikowano

przeskanuj dysk c dobrym antywirem , moj kolega mial ten sam problem ,po scanowaniu wywalilo z windowsa jakies badziewie i bylo po problemie. 

używał ( ESET NOD32 8.0.304.2 x64 PL + ESET Product Activator 2015._Pobrane_z_5fantastic.pl_.rar)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...