Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

From 0 to Hero ; Pomalutku Pomalutku małymi kroczkami do wymarzonego eq.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano! Jestem Forest.. ale możliwe że z widoku mnie znacie z jakiegoś tematu. Ale o tym nie dzisiaj. Zauważyłem bardzo fajną inicjatywę jaką była : ''Od zera do noża'' czyli kolega idzie sobie od jakiegoś shitu do Tiger Tooth'a. :3 A pomysł tak za#(@!%ie mi się spodobał że postanowiłem sam sobie taki temat założyć. Ja jednak nie idę do samej kosy a wymarzonego eq jakim jest : 

M4A1-S | Cyrex [Fatory New]
AK-47 | Jet Set [Factory New]
AWP | Pink DDPAT [Minimal Wear]
GLOCK-18 |Fade [Factory New]
StatTrak P2000 | Corticera [Factory New]
StatTrak P90 | Death by Kitty [Minimal Wear]
StatTrak P250 | Mehndi [Factory New]

★ Huntsman Knife | Fade [Minimal Wear]

Łączna wartość tego EQ to ok : 980,000 Euro.

Mój aktualny Ekwipunek : 

cRdVeOJ.png + 0,50 Euro-Centów. < 28.03.2015

Dzisiaj sprzedałem SzymczoQ'a, AK, USP-S i kupiłem P200 Amber Fade, w dodatku dostałem od znajomego skrzynke broni nr 2 którą sprzedałem za 24 centy.

Wartość obecnego EQ : 4,20 + 0,50

Aktualne wyniki betów [ogólne] : 7 / 2 / 4

Bety : 

Upk5sSo.png - Lose, jednak pierwsza mapa dosyć ładnie im wychodziła. Kto nie ryzykuje ten nie wygrywa. -31 Euro-Centów w plecy.

55aR3G.png

Opublikowano

@Myheppy

980 i tu jest przecinek 000 czyli centy.

@topic

Powodzenia jak dojdziesz. xD

Mnie jak narazie Valve kara i same skrzynki daje (już 11 w tym 1 chroma) i żadnych skinów za 1ojro+. ;/

PS

Jak betujesz to kierujesz sie tym co piszą tu na mpc czy sam po swojemu betujesz?

Opublikowano

Skoro centy, to nie powinno być 980,00? :v 
A tak btw. co do obstawiania to polecam fp na facebooku, ma 80k polubień i bardzo dużą skuteczność ''CS:GO Lounge Betting Advice - CS:GO BA'' lub czytać analizy pod meczami na reddicie.

Opublikowano

​@Myheppy @D3monic Raczej kieruje się swoim rozumem jednak zawsze wspomogę się jakoś ­MPC..

A dlaczego ostatnio dałem na A51 ? Bo dosyć fajne procenty a i tam obecnie grał Summit, s0B [ Czy jak on tam miał ] który z AWP'y miażdzył. Jednak druga, trzecia mapa rozjechana w całości.

@BeTiNG ; From Ziro Tu Hiro

Wczoraj kupiłem sobie Glock'a Death Rattle pod betowanie na % i P2000 Amber Fade którym będę grał jednak nie zawaham się go zbetować. Na koncie mam jeszcze 0,18 Euro-Centów. < 2 ITEMY ODBLOKUJĄ MI SIĘ : Tradable After Apr 07, 2015 (7:00:00) GMT

Moje dzisiejsze bety :

EAUdsDa.png

Niby tylko 0,70 Euro-Centów ale to jest pewny Win.. Potem betuje na pewno wieczorkiem jeszcze 2 razy na VP bo grają w Games Show League z Mouzem, a może też uda mi się coś wychaczyć na 2 mecz TSM / Penta bo nie jestem przekonany, procenty fajne ale zobaczę jak w pierwszym meczu aby mieć zakres.

Jeśli komuś spodobał siępomysł i chcę wspomóc mnie skinami które potem wybetuję to :

Z góry thx. ;)

55aR3G.png

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...