Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziękujemy za wszystko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co?! No szkoda...

@Antix spodziewałem się ciemnozielonego ale każdy ma życie...

@Naiko byłaś fajną osobą...

@Majkel długi staż. Gratuluję, że tyle wytrwałeś.

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No cóż, life is brutal..

@Antix liczyłem szczerze na ciemniejszy odcień..

@Naiko jedyna GM płci pięknej, szkoda..

@Majkel zawsze byłeś moim mentorem w grze SMITE, często ceniłem sobie twoje porady, może nie w moich tematach ale w innych.

Opublikowano

Co tu dużo mówić - powodzenie i dziękuję również za cały wkład w MPC. Może nie zamieniliśmy dużo słów, ale zawsze to coś, nawet te najdrobniejsze rzeczy dużo znaczą :P

Zacznę teraz płakać w koncie chyba ;_; Straciłem ochotę nawet na Lola ;_; 

76561198169311417.png

Opublikowano

Dziękuję Wam za wkład w całe życie forum, mam nadzieję, że jeszcze kiedyś się zobaczymy :-)

Powodzenia i kopniak w d*** na drogę! :D

k4L2ZMS.png

Opublikowano

który globalo mi teraz ściągnie bana na pisanie postów, gdy będę miał 95% ;c

Opublikowano

@Antix

Tyle razy gadaliśmy, pisaliśmy... o wszystkim, o niczym i o forum.

Przynajmniej Makin w temacie wyraził się jasno, że nie tylko jego głos się liczył.

Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś wrócisz, doceniony w 100%ach.

Trzymaj się, i właź częściej na gg.

@Majkel

Człowiek, który dawał mi szansy, widział we mnie jeszcze materiał na cokolwiek i sam jeszcze niedawno życzył mi powodzenia i był pewny, że wytrzymam dłużej.

Nie wytrzymałem, lecz nie dam o sobie tak łatwo zapomnieć.

Sam już nie dałeś rady, ale mam nadzieję, że odpoczniesz trochę i zawitasz z powrotem - Trzymaj się.

@Naiko

Nikuś, przyłóż się do pracy magisterskiej i otwórz kancelarię ze specjalnymi zniżkami dla użytkowników mpc. Sądząc po ostatnim upływie czasu, często będę tam bywał 8).

Rozmowna na każdy temat, ze sporą wiedzą i zaangażowaniem, które było najlepsze.

Nie było to mechaniczne trzaskanie raportów, tylko pomoc, rozmowa, próby, dociekanie - po prostu pomoc userom.

Trzymaj się tam, kontakt mamy ;3.

// A teraz koniec miłego Smoka, i dajcie awans @KichaMCPL @Falem

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Również dzięki za ten czas spędzony na forum. poznałem tu naprawdę wiele osob i wiele sie nauczyłem ale nie można caly czas stac w miejscu trzeba isc naprzód, moze kiedyś jeszcze wrócę o ile czas pozwoli ;) 

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Kurde dzięki za wszystko a zwłaszcza @Majkel zawsze jak widziałem twoje posty jak pomagasz moderatorom rozkręcić swój dział, twoje rady zawsze się przydawały :)

@Antix w końcu się doczekaliśmy u ciebie zielonego koloru, tylko nie dokładnie o ten chodziło :( 

@Naiko ;_: Czerwony do ciebie lepiej pasował 

Szkoda, no ale co zrobisz? No nic nie zrobisz :)

320551442138510845087.png
Opublikowano

To naprawdę wielka strata dla naszego community, bardzo szkoda z powodu tych odejść, jednak jestem przekonany, że była to racjonalna decyzja.

Powodzenia Wam wszystkim. 

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Podzielę się jeszcze swoją refleksją, gdyż jest dość śmieszna. Zejście z rangi jest dużo przyjemniejsze od awansu, bo nie trzeba się obawiać ogromnej fali hejtu xD 

PS dziękuję za miłe słowa

Karyvlea, Rapiz, KlauS. i 6 innych lubią to

#don't care

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...