Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziękujemy za wszystko

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

właśnie...

antix zielony kolor administratora, nie elity.

do kogo się teraz odezwać w jakiejś sprawie, nie wiem.. dla mnie - uciekła jedna z najbardziej zasłużonych osób na mpc.

nie wiem też czemu nie doceniliście go? bo co? bo jest bezstronny? no offens

Dlatego, że Administrator to nie jest kolejna ranga po Global Moderatorze.

I Antix zrobił co mógł na forum i jako Global był jednym z najlepszych i wydaję mi się, że odszedł z honorem.

Opublikowano

@Antix przede wszystkim graty za to, ze wytrzymales tutaj tak dlugo. Byles zawsze po stronie "szarych uzytkownikow" i oceniales wszystko obiektywnie. Powinienes normalnie dostac nagrode Nobla za Twoja prace na rzecz forum. Szacun i powodzenia w rl.

@Majkel

Dawno nie gadalismy, ale wedlug mnie tez byles jednym z zasluzonych GM i w ogole spoko ziomek z Ciebie. Dwa wygrane turnieje w haxballu :D

@Naiko

<3

805491408806070489277.png

Opublikowano

Dlatego, że Administrator to nie jest kolejna ranga po Global Moderatorze.

I Antix zrobił co mógł na forum i jako Global był jednym z najlepszych i wydaję mi się, że odszedł z honorem.

Wiem, że od Antixa jeszcze dłużej jest np. TCQ o ile się nie mylę. Nie wiem jakim priorytetem kierują się oni wybierając nowych adminów, ale Antix od dawna się nadawał. (co nie zmienia faktu, że teraz się nie nadaje)

Antix był najlepszym global moderatorem i ja tak sądze, a na forum jestem no powiem dość długo i mogę tak stwierdzić. Jego podejście do forum, do każdej sprawy, bezstronny, spokojny człowiek, który mógłby mieć pieczę nad forum, ale co ja mogę - pjonek.

Rockets lubi to
Opublikowano

Co do Naiko i Antixa, to byłem pewny, że to nastąpi, ze względu na niską aktywność. Lecz Majkel? Nie dawno miał degrada/sam odszedł?

Nie będę pieprzył, jak to ich mnie szkoda, jak to ich będzie mi brak, bo ich nawet nie znam (tyle co raz, może dwa pisałem w sprawie ub z marnym skutkiem). Jedynie proszę, aby nie awansowały osoby pokroju @Sajjuk

PS2 Spodziewajcie się kolejnych newsów.

Ta...

Opublikowano

lapka w dul i spjerdałam.

nie rzegnam siem bo jestem jedynom ogarnientom osobom na tym foróm i ja bd zamiast Lorda haahahahah.

a i ieszcze posdrawiam moich naleprzych kolegow jak

@Blezur

czy

@LordMakin czy jakos tam oni dali mi najwiencej warnuf i to przez nih mam zamiar sie zabjć !

Nie Polecam 2/10

Opublikowano

Wiem, że od Antixa jeszcze dłużej jest np. TCQ o ile się nie mylę. Nie wiem jakim priorytetem kierują się oni wybierając nowych adminów, ale Antix od dawna się nadawał. (co nie zmienia faktu, że teraz się nie nadaje)

Antix był najlepszym global moderatorem i ja tak sądze, a na forum jestem no powiem dość długo i mogę tak stwierdzić. Jego podejście do forum, do każdej sprawy, bezstronny, spokojny człowiek, który mógłby mieć pieczę nad forum, ale co ja mogę - pjonek.

Na administratora nie jest wybierana osoba, która robi dużo raportów czy prowadzi "szkolenie" kidmoderatorów. Chodzi o zupełnie inne kryteria, których Antix raczej nie spełniał. Mimo wszelkich spin, to powodzenia Antix, elo.

Co do Naiko i Majkela to szkoda, ale i tak wrócicie... :v

Antix lubi to

Opublikowano

@Majkel Dziękuje Ci za te -40% ;) Fajnie się pewnie je dawało c'nie? Mimo to powodzenia. Będe tęsknił :') 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...