Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pojawienie się wielkanocnych uszaków na MPC! - KONKURS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

561991428053168922683.png

Bry ;)

W ten piątkowy poranek oficjalnie zaczynamy wielkanocny czas na MPCforum ;) Z tej okazji czeka na Was wiele niespodzianek i umilających wolny czas akcji. Jak co roku przygotowaliśmy coś żeby ten wolny czas był okazją do miłego spędzenia czasu z nami na MPC.

Jeśli już zauważyliście, na forum pojawiły się wielkanocne króliczki, Pan i Pani Królik.

Sprawdźcie ich profile, żeby przekonać się jakie niespodzianki mają w swoich koszyczkach.

Znajdziecie ich tutaj:@Karyvlea oraz @Neoxyh

Oprócz tego mamy dla Was konkurs z nagrodami!

Do wygrania cenne nagrody, a zadanie jest także związane z nadchodzącymi świętami.

Ale co trzeba zrobić?

Wykonaj zdjęcie lub krótki filmik przedstawiający świąteczny stroik, koszyk wielkanocny lub inną ręcznie wykonaną swiąteczną ozdobę, dołącz karteczkę z swoim nickiem oraz napisem "MPCforum.pl" i wstaw w poście w tym temacie :) 

A co mamy dla najlepszych?

Za pierwsze miejsce: gra Total War: Attila oraz podkładka chłodząca pod laptopa oraz 16-AwardImgMaster-1380301454.png

Za drugie miejsce: gra Football Manager 2015 oraz wyjątkowa koszulka oraz 10-AwardImgMaster-1361138042.png

Za trzecie miejsce: wyjątkowa koszulka oraz 8-AwardImgMaster-1361138012.png

Do kiedy?

Prace można zamieszczać do 8 kwietnia, do 23:59 ;)

A to tylko początek atrakcji ;) odwiedźcie Panią i Pana królika, bo każdy z nich będzie miał do zaoferowania Wam ciekawe rzeczy!

Pozdrawiam,

Lord Makin

PS Logo wykonał @Małpa

EXPmIpC.gif

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam, witam! Jak życie? Kto posmyra moje jajeczka? W tym roku bawicie się ze mną i z moją wspaniałą kicałką - @Karyvlea.

Ja mogę posmyrać, jeżeli Ty posmyrasz moje! Ale w sumie jest dużo innych pisklaków na dzielni co by chciały nam pomóc, więc zapraszamy do wspólnej zabawy. 

Opublikowano

No, no, no.

Fajnie to zrobiliście.

Już czekam aż dział z konkursami się uzupełni ;)

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

­Neoxyh przeistoczył się z Elfa na Królika. Mniam. :D

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...