Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję spisu itemów ze statystykami

Hideto1989

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Grzebałem na tutejszym forum i nie znalazłem, więc proszę Was o pomoc. Poszukuję strony,poradnika czy forum na, którym opisane są statystyki itmów. Głównie chodzi mi o itmy s6 i dalsze z opisem wymaganej siły, zręczności i % obrażeń. Szukając w google znalazłem tylko jakieś strony z Filipin, ale bez opisów wymagań. Dobrze by było by opis dotyczył itmów +0 / +13 / +15.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Teraz gram na UnleshedMu s6, ale nie chodzi mi tylko o ten serwer lecz ogólnie. W MuOnline grałem parę dobrych lat temu, gdzie królował s2 i s4. Teraz wracam  do gry po dłuższej przerwie i nie do końca ogarniam nowe seasony. A spisu itmów potrzebuje np. do tego by wiedzieć ile ptk mogę dać pod build. Np. jeżeli nowy jakiś scepter dla DL wymaga załóżmy 160 agi, to być może będe konstruował jakiś build by dać agi tylko pod scepter. A teraz nie wiedząc jakie wymogi mają itmy i bronie rozdaję punkty w ciemno :)

Opublikowano

No włąśnie ciężko coś takiego odszukać. Do s4 ok, solaye,BB,GVS wszystko jest co i ile wymaga. Ale nowsze sezony niestety nie posiadają takich poradników. Będę wdzięczny jeśli Ci się uda coś odszukać. Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...