Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FN | Karambit Doppler

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa skina: Karambit | Doppler
Stan skina: Factory New
Rodzaj wycenienia (klucze/euro/pln): Euro
Zdjęcie skina:

545341428770723817206.jpeg

894931428770723817206.jpeg
Dodatkowe informacje: Sapphire

Opublikowano

Z 20 min szukałem w necie podobnych, żeby zobaczyć cenę. Ciężko jest go wycenić, ceny wynosiły zawsze 1000k+, czyli 2300euro. Ten nie ma żadnych zadrapań, jest to czysty sapphire, imo ok. 2,9-3,2k euro. Ale lepiej, żeby ktoś jeszcze rzucił na to okiem, proponuje żebyś poszukał jakiegoś zagranicznego typa, który wycenia itemy na hajs.

Z*******a kosa.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Z 20 min szukałem w necie podobnych, żeby zobaczyć cenę. Ciężko jest go wycenić, ceny wynosiły zawsze 1000k+, czyli 2300euro. Ten nie ma żadnych zadrapań, jest to czysty sapphire, imo ok. 2,9-3,2k euro. Ale lepiej, żeby ktoś jeszcze rzucił na to okiem, proponuje żebyś poszukał jakiegoś zagranicznego typa, który wycenia itemy na hajs.

Z*******a kosa.

Mieszkam w Holandii i chciałem sobie kupić fure za ten hajs, ale za takie 3k to dosyć słabo. Dzięki za odpowiedź, poczekam na reszte.

Zobaczę jeszcze ile dostane za Bayoneta Doppler MW look FN.

Opublikowano

Daj na lounge i czekaj na oferty.

Szukaj jakiegos napalenca i wyciagnij nawet 1500 kluczy, gj.

Btw. Taki noz to moze jakis pro player by nawet kupil. Kiedys TAZ kupil od ziomka noz za 6k pln, a na rynku steam taki byl warty 200 euro :D

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...