Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skiny CS:GO za SMS

szczpek21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć gdzie najlepiej kupić skiny do cs go np.klucz, skrzynki itp. za sms, żeby było tanio i żeby szybko przesłali.Podajcie strony ;)

A i żeby był w miare duży wybór 

Opublikowano

Na ezskins.pl tak ale bardzo dawno 1 losowy skin.

Na zasms nie, ale cieszy się dobrą opinią.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

ezskin to badziew, polecam Ci strone skinmarket.pl dostawy skinow co 2-3 dni, po okolo 600-1000 szt, najtansze chodza po 1 iles, mozna sms, przelewem, kupiłem sporo i oplaca sie 

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

skinmarket.pl - Z*******E i sprawdzone. Kupowalem ak-47 redline, kliknołem chyba "odbierz" czy cos takiego i mi odrazu bot wyslal trade offer ^^

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

Sprawdzałem na skinmarket.pl nic tam teraz nie ma wszystko wyprzedane :(

To bądź czujny mają dostawę co parę dni.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Ziomuś na przyszłość Ci radzę kupić psc za 20zł, z tg będziesz mieć 5 Euro, więc w miarę dobre skiny można sobię kupić np. Ak-47 | Niebieski Laminat, i jeszcze coś ;)

82530579353928875430.jpg

Opublikowano

polecę zasms.net <skin dostałem.

skinmarket.pl < tu często wszystkie skiny wykupione ale to jest sklep w pełni automatyczny. kupujesz i po max 1min masz. Też skin dotarł.

stimshop.pl < Czekam 10 dni skin nie doszedł. 0 kontaktu z nimi Nie polecam.

Odwiedź stronę: http://proste-zarabianie-telefonem.esy.es/ i dowiedz się jak możesz szybko zarobić np. na skiny do CS:GO!

Opublikowano

ezskin to badziew, polecam Ci strone skinmarket.pl dostawy skinow co 2-3 dni, po okolo 600-1000 szt, najtansze chodza po 1 iles, mozna sms, przelewem, kupiłem sporo i oplaca sie

Na skinmarket.pl kupiłem skina miesiąc temu... Jeszcze nie przyszedł...

zasms.net ( sprawdzone nie raz ;)

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...