Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# Paid next patch confirmed

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

radek to jedyny uczeń w 4 letniej gimbazie, przy mnie jesteś zerem pajacu

chyba już ci te lajki na nulledzie wyzarly mozg bo jeszcze przedwczoraj pytałeś czemu nie updatuje skryptow do bola ;]]

no chyba cie pojebalo gimnazjalisto, nie wiem jak ty chcesz abonament oplacic skoro jak masz kare za oceny w gimbazie to stary ci zabiera kabel od internetu lool(potwierdzone przez jego znajomych).

bekowy jestes kiddo bo nie wiem jak mozna przegrac zycie zeby SAMEMU sobie posty lajkować żeby dostać jakąś range na smiesznym forum nulled XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

brechtam z polaka

idz tam ze starymi atlantydy szukac jednoczesnie sciagajac powloke systemowa XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

btw ten twoj ziomek z tej twojej wiochy zarax mnie zbanowal nie wiem co to za pleban, btw wyszliscie juz na piwo czy jeszcze jestes too young na takie rzeczy?

Gówniak i większy gówniak zwany mvp xD idealne dobranie

Wierzcie po nickach,że ta osoba,jest tą osobą XDDDDDD

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

chociaz jak tak teraz patrze, to mozesz byc tym przyjebanym korean smurf czy czyms takim bo dostal bana Kappa

a co do waszego cracka to nie bedzie, finn confirmed XDDD

Opublikowano

chociaz jak tak teraz patrze, to mozesz byc tym przyjebanym korean smurf czy czyms takim bo dostal bana Kappa

Skąd wiesz panie Markoli ^_^

Najlepszy mag na s1  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

Opublikowano

nie zrozumialem przekazu, sory naucz sie pisac fagg0cie bo to pewnie byl twoj zart z gimnazjum no ale sory nie ten poziom zjebie

nie nazywaj nas gowniakami bo ci ruchamy matke jak popierdalasz na wiolonczeli w szkole muzycznej, dobranie z*******e taki biznes zrobilismy ze c**j, dobre sa te wasze mamy hehe

btw miales wejsc na tego tsa no ale byles zbyt mad zeby to zrobic, j****y polski psie

Opublikowano

radek to jedyny uczeń w 4 letniej gimbazie, przy mnie jesteś zerem pajacu

chyba już ci te lajki na nulledzie wyzarly mozg bo jeszcze przedwczoraj pytałeś czemu nie updatuje skryptow do bola ;]]

no chyba cie pojebalo gimnazjalisto, nie wiem jak ty chcesz abonament oplacic skoro jak masz kare za oceny w gimbazie to stary ci zabiera kabel od internetu lool(potwierdzone przez jego znajomych).

bekowy jestes kiddo bo nie wiem jak mozna przegrac zycie zeby SAMEMU sobie posty lajkować żeby dostać jakąś range na smiesznym forum nulled XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

brechtam z polaka

idz tam ze starymi atlantydy szukac jednoczesnie sciagajac powloke systemowa XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

btw ten twoj ziomek z tej twojej wiochy zarax mnie zbanowal nie wiem co to za pleban, btw wyszliscie juz na piwo czy jeszcze jestes too young na takie rzeczy?

nie zrozumialem przekazu, sory naucz sie pisac fagg0cie bo to pewnie byl twoj zart z gimnazjum no ale sory nie ten poziom zjebie

nie nazywaj nas gowniakami bo ci ruchamy matke jak popierdalasz na wiolonczeli w szkole muzycznej, dobranie z*******e taki biznes zrobilismy ze c**j, dobre sa te wasze mamy hehe

btw miales wejsc na tego tsa no ale byles zbyt mad zeby to zrobic, j****y polski psie

zjedzony pies nie odpisze? zdechniesz w szczunie chuju

zacznijmy od tego, że konto "Radek z nulleda" to nie ja, tylko Ciasteczkoid dał sobie taki nick, polecam pomyśleć

co do L# czy bol, ofc, że bol, zacząłem pisać skrypty, więc nie wiem skąd jakikolwiek flame

ja do was nic nie mam, so

Opublikowano

zacznijmy od tego, że konto "Radek z nulleda" to nie ja, tylko Ciasteczkoid dał sobie taki nick, polecam pomyśleć

co do L# czy bol, ofc, że bol, zacząłem pisać skrypty, więc nie wiem skąd jakikolwiek flame

ja do was nic nie mam, so

dla ciebie to w ogole mega ujma bo ty sie juz sam rozkurwiasz, piszesz najpierw randomfromberlin cwel poczym komentujesz #cumfirmed POCZYM USUWASZ I MI PISZESZ JAKIES GOWNO "ja do ciebie nic nie mam, ktoś się pode mnie podszył na mpc" get on my level fag, smieszny jestes

btw, ty mnie usunales ze znajomych na skypem, ty nie wszedles na tsa jak prosilem, ty robiles na mnie nagonke, ty mowiles ze ja jakies wiadomosci wysylam, beka

Opublikowano

dla ciebie to w ogole mega ujma bo ty sie juz sam rozkurwiasz, piszesz najpierw randomfromberlin cwel poczym komentujesz #cumfirmed POCZYM USUWASZ I MI PISZESZ JAKIES GOWNO "ja do ciebie nic nie mam, ktoś się pode mnie podszył na mpc" get on my level fag, smieszny jestes

tekst od deysa, k

nie pomyslales ze moze chce sie pogodzic?

Opublikowano

tekst od deysa, k

nie pomyslales ze moze chce sie pogodzic?

od deysa dobrze, still jestescie polskimi cwelami jebanymi w pizde przez hood $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

nie pomyslales ze moze chce sie pogodzic?         JAK SIE MOZNA Z KIMS W INTERNECIE POGODZIC?XDDDDDDDD ja rozumie mordy z reala etc ale k***a to internet ja p******e, ta wasza cala banda hehehem, mistejk k***a rodzina bracholi i c**j

Opublikowano

Wkurwiają mnie tacy ludzie co piszą "jestes cebulakiem nie stać cię" itd. Przecież każdy nawet osoba zarabiająca najniższą krajową moze sobie pozwolic na gre, program, sprzęt za 50 zł. Tylko bezdomni nie mogą sobie na to pozwolić a wątpię czy jakiś bezdomny na tym forum siedzi.

Reasumując:

"Nie chcesz kupować czegoś za 50 zł ? Jesteś cebulą, biedakiem, bezrobotnym, żulem, menelem, marginesem spolecznym, gównem internetowym."

Opublikowano

Ale Wy macie spinę o tego płatnego L#. Mieliście rok za darmo, ponieważ to była pewnie taka "wersja beta". Teraz jak L# już się wypromował to joduska będzie chciał wziąć to co mu się należy(a należy :)). 

Narzekacie na falę banów? To było oczywiste, że takie będą. Używacie czegoś co jest zabronione i potem się dziwicie, że konta zablokowane. . . .  Jak L# będzie płatny to joduska będzie się bardziej starał, bo po prostu będzie miał z tego zarobek. 

L# to produkt, który ma się sprzedać, a nie wyzwalać uciśnionych z okowów brązu.  

Btw, Co to tych płaczków, którzy narzekają, że ktoś coś robi i nie chce od razu tego dawać za darmo: Ludzie, ogarnijcie trochę. Gdybyście stworzyli grę/program, nad którym siedzieliście Bóg wie ile czasu, to na pewno nie chcielibyście  pieniędzy za to i od razu byście wrzucili to do sieci. Na pewno. . . 

Ale co Wy możecie o tym wiedzieć. Większość osób na tym forum nie ma pojęcia o programowaniu(łącznie ze mną) i będzie czekać na cracka(na niego akurat nie czekam). 

No i jeszcze jedno: Myślicie, że jak ktoś zrobi cracka to udostępni go od razu za darmo? Nie. Po prostu będzie chciał mniej za użytkowanie "swojego" dzieła. ;) 

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

od deysa dobrze, still jestescie polskimi cwelami jebanymi w pizde przez hood $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

nie pomyslales ze moze chce sie pogodzic?         JAK SIE MOZNA Z KIMS W INTERNECIE POGODZIC?XDDDDDDDD ja rozumie mordy z reala etc ale k***a to internet ja p******e, ta wasza cala banda hehehem, mistejk k***a rodzina bracholi i c**j

ok, rucham ci matke, koniec dyskusji

może zrozumiałeś w języku zwierzaków (=/= jakikolwiek poziom)

Opublikowano

Ale Wy macie spinę o tego płatnego L#. Mieliście rok za darmo, ponieważ to była pewnie taka "wersja beta". Teraz jak L# już się wypromował to joduska będzie chciał wziąć to co mu się należy(a należy :)). 

Narzekacie na falę banów? To było oczywiste, że takie będą. Używacie czegoś co jest zabronione i potem się dziwicie, że konta zablokowane. . . .  Jak L# będzie płatny to joduska będzie się bardziej starał, bo po prostu będzie miał z tego zarobek. 

L# to produkt, który ma się sprzedać, a nie wyzwalać uciśnionych z okowów brązu.  

Btw, Co to tych płaczków, którzy narzekają, że ktoś coś robi i nie chce od razu tego dawać za darmo: Ludzie, ogarnijcie trochę. Gdybyście stworzyli grę/program, nad którym siedzieliście Bóg wie ile czasu, to na pewno nie chcielibyście  pieniędzy za to i od razu byście wrzucili to do sieci. Na pewno. . . 

Ale co Wy możecie o tym wiedzieć. Większość osób na tym forum nie ma pojęcia o programowaniu(łącznie ze mną) i będzie czekać na cracka(na niego akurat nie czekam). 

No i jeszcze jedno: Myślicie, że jak ktoś zrobi cracka to udostępni go od razu za darmo? Nie. Po prostu będzie chciał mniej za użytkowanie "swojego" dzieła. ;)

Nie byłoby tej spiny gdyby jodus nie pisał że chce zrobić odzwierciedlenie bola i napisał ze jego program nigdy nie będzie płatny :)

Opublikowano

Mnie do tego gówna nie pórównuj. Może mieliśmy ze sobą spinę ale nie zachowuję się jak ten dzieciak.

I nazywam go gównem bo weź tu odróżnij kto tu jest prawdziwym radim. Więc nie będę drążył kto jest kim.

A w chuju mam oba programy bo ta gra jedyne co mi dała przez te 2 lata to raka. Dobra brechta była w soloq jak Cie wyzywali bo scripter i to jedyny plus.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Nie byłoby tej spiny gdyby jodus nie pisał że chce zrobić odzwierciedlenie bola i napisał ze jego program nigdy nie będzie płatny :)

Odzwierciedlenie bola? Napisał, że chce zrobić odzwierciedlenie bola? xD

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Odzwierciedlenie bola? Napisał, że chce zrobić odzwierciedlenie bola? xD

Pod względem płatności ofc. (ew. jakości)

Opublikowano

Pod względem płatności ofc. (ew. jakości)

nie ogarniam was

wiecie co znaczy odzwierciedlić cos? jak mogl chciec zrobic odzwierciedlenie bola, skoro zarzekal sie, ze L bedzie free zawsze? 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

nie ogarniam was

wiecie co znaczy odzwierciedlić cos? jak mogl chciec zrobic odzwierciedlenie bola, skoro zarzekal sie, ze L bedzie free zawsze? 

Czyli smooth i napewno nie paid ^_^

Opublikowano

Poprostu polecieli na kase, wy też byście tak zrobili, tylko szkoda że to co obiecują nie zostaje spełnione.

Opublikowano

Poprostu polecieli na kase, wy też byście tak zrobili, tylko szkoda że to co obiecują nie zostaje spełnione.

Wyczuwam ich pokrewieństwo z Tuskiem.

Opublikowano

Wyczuwam ich pokrewieństwo z Tuskiem.

W przeciwieństwie do Ciebie, Tusk jest kimś. Wiele osiągnał. Aktualnie siedzi w Brukseli, dostaje za to pieniądze. Realizuje się w tym co lubi robić (przypuszczam). Ty potrafisz tylko siedzieć przed komputerem i pisać jaki to on jest/był zły. Proszę, droga wolna. Idź zmieniać świat, widzimy się w sejmie.

@AntyWarn

Jeżeli cena będzie rozsądna, czemu nie. Kupię.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...