Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc + Skrypty Elfbot

Morino123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam oto taki problem pobrałem pare miesięcy temu z tego forum elfbota 8.54 + crack evolution.Zawsze miałem tak , że po 20 minutach wyskakiwało mi okienko z trailem po wciśnięciu Enter Key bot leciał dalej ale po olaniu wywalało mi clienta po paru minutach.Jednak od dłuższego czasu mam taki problem to okienko mi już nie wyskakuje i po równej godzinie wywala mi clienta co uniemożliwia mi używanie bota.Mógł by mi ktoś pomóc albo dać swojego bota lub link do działającego bota.Używam go do gry na serwerach naruto.

A tak przy okazji zrobił by ktoś mi te skrypty :

1.Kiedy kogoś stargetuje bot wali z 2 spelli.

2.Leczenie spell + potion jak mam 90% hp uzywa regeneration jak mam 70% hp uzywa pilli o id 3158 a jak mam 50% uzywa itemu o id 3028.

3.Gdy mam więcej niż 90% many użyje spella Izanagi!! odczeka minute i znow uzyje

Opublikowano

1. auto 200 if [$target.hp > 0] {say 'czar1' | wait 100 | say 'czar2'}

2. auto 200 if [$hppc >= 90] say 'regeneration' | if [$hppc < 90] useoncreature 3158 self | if [$hppc < 50] useoncreature 3028 self

3. auto 200 if [$mppc > 90] { say 'izanagi' | wait 60000 | end }

A co do pytania to masz zly crack.

Skrypty LUA Tibia za darmo!

Opublikowano

Mi też Elfbot crashował w dziwnych momentach ale uruchomiłam w końcu go z prawami administratora. Od tej pory śmiga bez problemu :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...