Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

InfernoMu | Season 6 ep3 | Exp: x100 | Drop: 40 | START 19.04.2015 |

arek1508

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

UTaA5PV.png

Będzie ciekawie ;D 

STARTo 17:00 ZAPRASZAM

Ma ktoś patcha? na stronie wyskakuje błąd i nie da się pobrać.

Nie ma żadnego patcha , przeczytaj co tam jest napisane :) 

Opublikowano

Ogólnie szukam chętnych osób do stworzenia GOLD party od startu serwera.

Mogę stworzyć RF'a(z donate zmiana profesji) i EE.

Więc brakuje mi/nam BK,SM MG/DL/SU.

Chętni pisać PW na forum.

Quonix - SUM albo DL :) jeżeli coś to pisz pw ! ;)

grafi.png

„Ciężki charatker? wiem, mam z natury, ale chcę wierzyć w słońce, nie chcę już wierzyć w chmury...

PIH

Opublikowano

Quonix - SUM albo DL :) jeżeli coś to pisz pw ! ;)

Więc teoretycznie brakuje nam tylko SMa do GOLD party. 

Proszę pisać PW.

PS Jeżeli ktoś ma zamiar grać EE mogę odstąpić tego miejsca, gdyż preferuję grę 1 postacią.

No jak narazie jest duzo kont ale  mam nadzieje ze bedzie jeszcze wiecej i bedzie bardzo duzo online :)

Jezeli ktos szuka gildi z ts3 prosze pisac na pw :)

Jeżeli jesteś wstanie użyczyć nam kanału na TS'ie. Można przemyśleć z czasem by dołączyć do twojej gildii.

Opublikowano

Więc teoretycznie brakuje nam tylko SMa do GOLD party. 

Proszę pisać PW.

PS Jeżeli ktoś ma zamiar grać EE mogę odstąpić tego miejsca, gdyż preferuję grę 1 postacią.

Jeżeli jesteś wstanie użyczyć nam kanału na TS'ie. Można przemyśleć z czasem by dołączyć do twojej gildii.

Ja mam ts , easy ;)

Opublikowano

ZAKŁADAM NA STRACIE GILDIE ANTYRAJU ! ZAPRASZAM !

Skoro mamy do dyspozycji tylko 8 znaków, to lepiej pasuje rajussie albo rajuzgon.

PS: "Miszczu" co tam na start odpalać?

Opublikowano

ublizaj dalej:) dobrze napewno na tym wyjdziesz

Dokładnie Doktryna , groźby są karalne. Ja wspólnie z moim przyjacielem rajem pójdziemy z tym na policję ! 

Opublikowano

ublizaj dalej:) dobrze napewno na tym wyjdziesz

Odnoszę wrażenie, że bierzesz to zbyt "serio" ;)

Dokładnie Doktryna , groźby są karalne. Ja wspólnie z moim przyjacielem rajem pójdziemy z tym na policję !

Przez ciebie mnie zamkną, a wiem, że tego nie chcesz. Lepiej oszczędzać już siły na start.

PS: Może zdążę na tą 17.

Opublikowano

Ach te dziecinne kłótnie :) zamiast pisać pierdoły lepiej poczekajcie na start :D 

aa i jeszcze jedno po co robić kilka gildii po 2 -3 osoby jak można zebrać dobrą pakę i na CSie cisnąć :D 

grafi.png

„Ciężki charatker? wiem, mam z natury, ale chcę wierzyć w słońce, nie chcę już wierzyć w chmury...

PIH

Opublikowano

Ach te dziecinne kłótnie :) zamiast pisać pierdoły lepiej poczekajcie na start :D

aa i jeszcze jedno po co robić kilka gildii po 2 -3 osoby jak można zebrać dobrą pakę i na CSie cisnąć :D

Co prawda to prawda... Ale Żółw i Rajmund siebie nie lubią. Jakaś kłótnia małżeńska i teraz walczą między sobą.

Opublikowano

Cały czas czekam na jakiegoś SM'a do party. Gramy 24/7.

PS JA TAM JUŻ WAS NIE OGARNIAM CHŁOPTASIE. Raz kłótnia, potem nawzajem sobie loda i tak cały czas. Kiedy wreszcie się ustabilizujecie?

Jak stare dobre małżeństwo kłótnie rozwód a na sam koniec po lodziku i spokój na chwilę :D i tak całe zycie mija :) 

P.S jakiś kontakt do Ciebie Thaellien ? 

grafi.png

PIH

Opublikowano

Oni jak panienki pewnie każdy w rurkach lata to takie zmiany umysłowe zachodzą przez to że krew nie dopływa do jąder zamieniają się w cipeczki :D

hehe 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...