Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Temka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie coś tutaj mi nie pasuję.

Ale i tak skromna lista funkcji bota.

Nic nadzwyczajnego, każdy pospolity dodatek to potrafi i nie musisz go sciagac.

TuByłaSygnatura.png

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Według mnie coś tutaj mi nie pasuję.

Ale i tak skromna lista funkcji bota.

Nic nadzwyczajnego, każdy pospolity dodatek to potrafi i nie musisz go sciagac.

To prawda. Jednak wspominałem już, że projekt dopiero startuje. Jak dodam zautomatyzowane chodzenie po mapie, sprzedawanie przedmiotów i inne bajery to chyba przebiję wszystkie dodatki, zgadza się? Poza tym funkcje napisane w C++ są szybsze niż ich odpowiedniki w JavaScript, gdyż instrukcje trafiają bezpośrednio do procesora. Dlatego bot lepszy.

Opublikowano

To prawda. Jednak wspominałem już, że projekt dopiero startuje. Jak dodam zautomatyzowane chodzenie po mapie, sprzedawanie przedmiotów i inne bajery to chyba przebiję wszystkie dodatki, zgadza się? Poza tym funkcje napisane w C++ są szybsze niż ich odpowiedniki w JavaScript, gdyż instrukcje trafiają bezpośrednio do procesora. Dlatego bot lepszy.

To co dodasz nadal jest w prawie co 3/4 dodatku.

Co do 2 zdania to troche sie nie zgodzę, w przypadku tej gry jest inaczej.

Cały czas mam do ciebie wątpliwości, po tej akcji z assemblerem to już mam prawie pewność, że coś tu oszukujesz.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

To co dodasz nadal jest w prawie co 3/4 dodatku.

Co do 2 zdania to troche sie nie zgodzę, w przypadku tej gry jest inaczej.

Cały czas mam do ciebie wątpliwości, po tej akcji z assemblerem to już mam prawie pewność, że coś tu oszukujesz.

Piszesz bardziej zagadkowo niż wyrocznia delficka. Nie zgodzisz się z tym, że projekt dopiero startuje? Jakie wątpliwości?

Jest jeszcze Assembler. Też w tym programuję. Ale takie ogromne projekty zostawiłbym fanatykom tego języka.

Powyższe zdanie napisane przeze mnie w tym poście to pewnie ta wspomniana akcja z assemblerem. I w jaki sposób oszukuję? Możesz to rozwinąć? Oskarżanie kogoś bez jakichkolwiek dowodów to przestępstwo. I był w tym temacie już jeden, który oskarżał i pisał, że przeprosi, jeśli nie będzie miał racji. Program został przetestowany, działa, a przeprosin nie widać. Ludzie nie mają honoru.

Pracuję obecnie nad stabilnością programu. Chcę wyeliminować występujące u niektórych błędy. Jutro wyjdzie nowa wersja. Nie będzie miała żadnych nowych funkcji, jedynie drobne poprawki. Mam nadzieję, że będzie działać tym, którzy wcześniej zgłaszali problemy. 

Opublikowano

Jest jeszcze Assembler. Też w tym programuję. Ale takie ogromne projekty zostawiłbym fanatykom tego języka.

Tylko idiota napisałby bota do gry przeglądarkowej w Assemblerze.

Siedziałem około 5 lat w AutoIt. Bardzo dobry język. Prosty do nauczenia, szybko robi się w nim programy.

Gratuluje szybkości rozwoju. 5 lat w języku skryptowym, jakim jest AutoIT. I to jeszcze bardzo dobry język wow!

Dlatego przeniosłem się do C++. Na dzień dzisiejszy projekt jest ogromny, tysiące linijek sprawnie napisane kodu.

Te twoje tysiące linijek ja zrobię w kilkadziesiąt, a po skompresowaniu nawet w 1 o.O

Znalazło by się więcej trochę śmiesznych twoich wypowiedzi, ale szkoda mi czasu.

Kto chce niech używa bota, ale według mnie

NIE JEST WARTE ŚWIECZKI

Wystarczy tej konwersacji, ja już się nie udzielam.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngVereX.
W programowaniu jak w sztuce. Obowiązuje wolność twórczości artystycznej. Istnieją tysiące języków programowania. Także każdy wybiera swój i w nim pisze. Jedne są szybsze, inne są wolniejsze, to oczywiste. Jednak nie uważam, że można obrażać kogoś, tylko dlatego, że wybrał to drugie albo robi coś, czego Ty nie potrafisz. Odwiedź sobie stronę jakiegoś dobrego asemblera, np. FASM czy NASM. Na stronie każdego z nich jest wiele projektów. Ludzie tworzą nawet proste gry. Więc czemu by nie stworzyć bota? Jeśli chodzi o AutoIt, jest to również język programowania, gdyż można pisać w nim programy. Do dzisiaj z niego korzystam. Zawsze wolę napisać jakąś drobnostkę w tym, niż tworzy cały projekt w Microsoft Visual Studio. Co do tych linijek, to gratuluję. Nie każdy jest taki dobry jak Ty. I już wiem, skąd te wszystkie złośliwości. Ty sprzedajesz bota do e2 za 60 zł, ja chcę stworzyć lepszego za darmo. I zgodzę się z ostatnim zdaniem. Jeśli nie chcesz pomagać w rozwoju programu to nie wypowiadaj się tu. Mam nadzieję, że to na tyle.

Kilku użytkowników miało problemy z uruchomieniem programu. Dlatego też dodaję nową wersję. Powinna ona działać każdemu. Nie ma nowych funkcji ułatwiających granie. Jedynie zwiększona kompatybilność. Bot jest teraz zgodny z systemem operacyjnym Windows XP z dodatkiem Service Pack 2 i wszystkimi nowszymi wersjami. Testowałem na komputerze z Windows XP Home SP2 świeżo po instalacji. Nie jest wymagany żaden .NET Framework czy Redistributable Packages. Jedynie przeglądarka Mozilla FireFox. Zrzut ekranu:

2aa0t9h_th.jpg

Udało mi się też stworzyć wersję programu, która działa na Windows XP bez SP i prawdopodobnie na starszych wersjach. Jednak rozmiar pliku mocno zwiększył się i wystąpiło jeszcze kilka mniejszych niedogodności. Dlatego też mam pytanie: czy ktoś używa używa Windowsa XP SP1/bez SP albo starszych systemów?

@Osoby, którym wcześniej wystąpiły błędy

Umieściłem na swojej stronie link do pobrania poprawionej wersji. Dajcie znać, czy to coś pomogło. 

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngTemka

Jakie złośliwości, dla mnie po prostu coś knujesz.

Twój bot mnie rybka, ale nie chce, aby inni potem tego żałowali.

Nie widzę nigdzie bezpośredniej obrazy.

To, że dałeś tu temat nie znaczy, że będzie tu tylko pomoc w jego rozwoju, problemy itd.

Krytykę trzeba też przyjmować, a ty masz z tym spore problemy.

AutoIT to nie język programowania! I jak tu ci wierzyć?

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngVereX.

Uwielbiam krytykę. Wiem wtedy, co jest źle i staram się to naprawić. Bez niej trudno iść dalej. Jednak nie chcę, żeby użytkownicy wchodzili tu tylko, aby czytać nasz spór. Dlatego przerwę to i nie odpiszę już na pytanie dotyczące języka, ani na żadne następne, jeśli napiszesz poniżej.

Testował już ktoś poprawioną wersję? Działa? 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

I co koniec pracy? Koniec projektu?

Pro tip dla cebul - jak dostajecie kieszonkowe to możecie założyć paypala na imie i nazwisko rodzica i poprosić ich żeby wpłacali wam na paypala. Chyba że wasi rodzice pracują 10 godzin dziennie, dostają 1200 miesięcznie i żałują wam trzech dych,wtedy mogę tylko współczuć

Ban na mainie, aktualnie gram na gold1.

Ktoś duo ? BoL , L# ?

Opublikowano

Ten bot to aktualnie zbiór dodatków w .exe'ku.

Dla mnie wygodniejsze, dlatego korzystam, aczkolwiek czekam na więcej! ;3

Pro tip dla cebul - jak dostajecie kieszonkowe to możecie założyć paypala na imie i nazwisko rodzica i poprosić ich żeby wpłacali wam na paypala. Chyba że wasi rodzice pracują 10 godzin dziennie, dostają 1200 miesięcznie i żałują wam trzech dych,wtedy mogę tylko współczuć

Ban na mainie, aktualnie gram na gold1.

Ktoś duo ? BoL , L# ?

Opublikowano

Zrób aby na angielskim margo działało, daj source kodu.

Na angielskim margo moge zrobic, ale sourca nie dam i trzeba zaplacic smieszne pieniadze, aby z niego korzystac.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Na angielskim margo moge zrobic, ale sourca nie dam i trzeba zaplacic smieszne pieniadze, aby z niego korzystac.

To zrób. 

xxx

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dla tych, którzy, myślą, że projekt upadł - dostępna jest nowa wersja, pod nowym adresem: http://margobot.pl.

Dodałem upragnione przez wielu podchodzenie do potworów. Jednak program jest płatny.

Opublikowano

Jeśli ktoś zapłaci 20 zł to dostanie ilość punktów wystarczającą na ponad miesiąc licencji. Nie jest to chyba jakoś specjalnie drogo. Zwłaszcza, że utrzymanie serwera i domeny kosztuje.

Od dzisiaj można przetestować program na 24 godzinny za jedyne 2 zł (2,46 z VAT).

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Fajnie cały czas korzystam  z darmowego.Dzięki niemu dorobiłem się około 150m.A co do płatnego kupiłem na 2dni i się zawiodłem.Po odpaleniu bota pokazał się napis Margo Bot ustawiłem żeby mi atakował potworki,ale nic nie chodził przeglądarka sie zacinała ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...