Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Advanced EasyBot V2

Zyrlax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wyszedł już w wersji V2 i teraz nie jest cracknięty :/
Słynny bocik od Doktor'a z niemiec
Tylko to udało mi się znaleźć. Nie ma ktoś starych wersji i czy ktoś podejmie się zdjęcia autoryzacji ?
Można sobie tylko wypróbować na jeden dzień.

Opublikowano

@Zyrlax dodaj skan pliku. Jakoś mi się wierzyć nie chce.

...................\/...................

Opublikowano

@MistrzMaster

Próbowałem packetloggerem już i problem jest taki że jak chcę np. ubić konkretne 5 złośników ;) to jest tylko opcja żeby wysyłać pakiet ataku wszystkich na raz (co skutkuje zaspamowaniem serwera i po jakimś czasie - jak słyszałem - BANEM). Nie ma tam opcji aby pomiędzy wysyłaniem pakietów zrobić jakiś delay.

Opublikowano

@MistrzMaster

M.in. strączki; tak poza tym to np. dropienie na sp3, sp4 rzeczy typu krzemienie, słoma :)

Groszko-boty które do tej pory widziałem nie pozwalają na jednoczesne używanie paru instacji NT, a nawet na używanie myszy, klawiszy. Kiedyś jak EasyBot był na starej wersji to na jednym monitorze jechał bocik a na drugim grałem inną postacią :)

Tak btw. to desperacyjnie szukam jakiegoś sposobu zarobku, bo w jakiś tajemniczy sposób ktoś wbił mi się na konto i ukradł 140kk i miałem po postaci :P Oczywiście support na to szcza i typowe "Nic nie możemy zrobić"

Opublikowano

@Zyrlax

Na groszki mam jeden sposób, może nie jest on najlepszy ale nie zajmuje myszki/klawiatury i możesz używać kilku nt. Sposób polega na tym, że:

Pobierasz tego bota: http://www.mpcforum.pl/topic/408917-nosbot/

Klikasz start bez żadnych opcji, wchodzisz w zakładkę "waypoints", idziesz na pierwszy strączek (dokładnie, musisz stanąć na nim, na tych samych koordynatach) klikasz "Add" i robisz to samo z resztą, zaznaczasz "auto-walk" i w inpucie w którym jest wartość sekund do spędzenia na 1 wayponcie wpisujesz "1" sekundę (możesz próbować mniej, ale nie sprawdzałem czy to działa) w zakładce "Options" zaznaczasz którą bronią mają zostać zabijane te strączki i... bot będzie bił tylko te(prawie, czasem uderzy tego jednego groszka). Na początku będzie to wyglądało trochę słabo (w pierwszej pętli) ale później powinno być już normalnie, dodatkowo ma tą przewagę nad innymi clickerami, że nie "zjedzie" mu kursor, bo on go nie używa. :)

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

@MistrzMaster

Lata postać razem z petami :(
Bardzo często uderza te groszki które stoją na tym polu :P

btw. Próbowałem zdecodować programem W32Dasm tego EasyBota ale nie mogę nic znaleźć na ctrl+F

Opublikowano

@Zyrlax

O tym błędzie niestety wiem, moje przeoczenie, zostanie poprawiony w następnej wersji. Btw jesteś pewien, że ustawiłeś czas na wayponcie "1" sekundę? :)

Co do EasyBota to jest już nowa wersja managera. Z tego co widziałem to ma jeszcze lepsze zabezpieczenia.

@Edit

Zobacz sobie "0.1" albo nieco większą/mniejszą wartość. :)

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

@Zyrlax

Strączek na dwie sekundy - moim zdaniem nie jest źle, ale jak uważasz, że lepiej bić całą noc groszki samemu, to możesz i tak, ja ci niczego nie zakazuję :)

Poza tym nie rozumiem dlaczego bicie samemu jest lepsze? EasyBot też nie bije szybciej niż ty, więc teoretycznie nadal bicie samemu jest lepsze.

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...